Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč to trápí jen Západ? Proč ne Východ? A co na to řekne Jih a Sever?
  • Bóže pindálisti z Tichcali o5 lžou, copak je asi tohle:

    V pátek podnikly americké vrtulníky další nálety na Basru a šíitské čtvrti Bagdádu. Při útoku na Basru zahynul jeden milicionář a zraněni byli tři civilisté....

    Nálet amerických a britských letounů v jihoirácké Basře byl podle USA odpovědí na to, že irácké protivzdušné síly ohrožovaly spojenecké letouny hlídkující v bezletové zóně. Cílem bombardování byla podle Američanů právě postavení protivzdušné obrany. Bagdád však trvá na tom, že bomby dopadly na ropné zařízení, kde zahynuli čtyři civilisté a dalších nejméně 27 jich bylo zraněno...


    Kravskýmu článku snad věří jen teplouš Semjon Gayínek !!!


    PCHE !!!
  • Co nezničil Husain, to zničili teroristi z USA, Malé Británie, Francie
    • U nás co nezničil Hitler, to zničili teroristi z CCCP když u nás v r. 1945 nahradili hnědý Sozialismus méně vypočitatelným socialismem rudým. A když se jim ten socialismus začal drolit, tak nám v r. 1968 poskytli "bratrskou pomoc".
      • co nezničil Hitler to nám vybombardovali bombarďáci z jůesej, naši kamarádíčkové, špíny
      • Popros někoho, ať ti přečte, o čem je článek.
  • Tady přeci ale nejde o obnovu památek.K té může dojít po všeobecném míru v arabském světě.Státy arabského světa je třeba donutit v zájmu záchrany památek okopírovat vývoj Evropy.Že po staletých válkách se vykrystalizovala do dnešní podoby mnoha se respektujících států.Toho Arabové ale dnes nejsou schopni.Jsou pak ale jen dvě možnosti:
    1)My je k tomu nějak donutíme a budeme dohlížet(možná násilně) na dodržování podmínek.
    2)Nedemokratickým zásahem(oběti) donutíme arabské kmeny k přijetí západního stylu života,kde ukrutná šarija nebude mít šanci.
    Je ještě třetí vyústění.Ať si Arabové na svém výsostném území dělají co chtějí,ale ať neemigrují k nám,my je tady nechceme.
    • Tzv. Západ se neměl nikdy násilně vměšovat do arabáčů. Co tím vyvolal je vidět všude.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit