Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přidejmě k tomu kromě štědrých sociálních výdajů a nenažraných odborářů ještě i to, že v Detroitu je většina obyvatel černochů a už od 60 let tam vládnou levicoví demokraté a černoši, místo černochl si dosaďme cikány a místo amerických demokratů dosaďme ty naše sociální demokraty a máme vizi toho, jak to za 50 let může vypadat na mnoha místech i u nás. Hlavně v regionech, kde budou mít většinu cikáni.
  • Devastování všeho lidmi je horší než jakákoliv živelní pohroma.....
  • Živelní pohromy jsou proti tomu jak dovedou devastovat lidé - úplně krotké a bezvýznamné.
  • Živelní pohromy jsou proti lidskému devastování úplně krotké.....
  • To je Chanov a pár dalších cikánských ghett dohromady .
  • Tak mi v nadsázce připadá Detroit jako Hirošima nebo Nagasaki v pětačtyřicátém.
    Co s tím udělat je nabíledni : přeplacenou státní správu vybavit technikou a poslat do terénu. Vše zchátralé zbourat, vyobcovat přebujelou černošskou komunitu a vystavit město nové. Něco jsem si o tom přečetl, znám z vyprávění a historie. Bankrot Řecka je memento pro Evropu.
    Jsem rád, že žiji v Česku.
    • Jen aby jsi se nespletl. Pár roků vlády socanů a bedeme na tom podobně. Kdo myslíš že splatí dluh 160000 kč. na jednoho obyvatele ČR. Socani jsou také takový hospodáři, jak ti vDetroitu, možná že ještě horší. Jejich velcí kámoši z odborů a jejich požadavky k tomu rychle spějí.
  • Město Detroit je indikátor stavu Americké společnosti, to beze sporu, a že je ten stav moc špatný je zřejmé!!!!
    • Budiž, ale pokud se projdeme některými lokalitami v ČR, tak se to nemusí až tak lišit, tedy nikoliv zatím v tak velkém rozsahu, ale USA je taky mnohokráte větší, než ČR, takže bych s tím indikátorem společnosti počkal, jestli se to náhodou netýká také nás ( v blízké budoucnosti).
    • Clanek je prikladme odstrasujici "novinariny", ktera ma lidi vydesit a odvratit je od zakladaji svazu, ktere by jim mohly zajistit normalni pracovni podminky a platy.

      Detroit neni vysledke preplacenehot auto pru,uslu hlavne proto, ze vyroba automobilu neni uz asi 40 let v Detroitu ale okolo Detroitu, napriklad Ford je Bearborn MI a tak plati veskere dane to Dearborn a ne Detroit.

      To jedna cast, druha cast je naprosto neuveritelna, no dobre v Cechach zcela noramni korupce, jeden ze starostu sedi ve vezeni- to se tu nestava- a treti je, ze Detroit je voli demokraty.
      Soucasny guverner je republikan. Snizil dane "oBchodu" asi na 2% a statni kasa je natolik prazda, ze z federalni museli dostt pomo na zakladni servis- jako skoly.

      Detroit pochopitlen musi udrzovat ulice, platit polici hasice, ucitele etc. Ale danovy zaklad zmizel. K tomu lze doat mestske a statni penze, ktere vysavaji ten zbytecek- a ne delnici a ucitele- ale policajit, meststi manazeri a politici.
      delnici a jejich svazy s tim nemaji nic spolecneho.
      Krom blbosti a prodejnosti autora. *11* *12*
  • no to se kapitalismus namakal když ten socialistickej tabor šel do p.dele celkem sam
    • Gorbačov byl bohužel úplatný a ještě blbý a naivní na rozdíl žd Číňanů. To byla ta cesta a ne to, že Gorbačov prodal východní blok za doláče, co měly cenu jen toho papíru , na kterém byly natištěné, proto ho také klidně vyšoupl z místa blb a ožralý aparátčík Jelcin. Ukázka diletantů a bezmozků na rozdíl od Putina a Číňanů, protože i slepý viděl, že i USA a EU byly nad propastí, a zadlužení až po uši, do které padají až nyní, protože jsme jim ten pád prodloužili díky kolonizaci nás. Ovšem nic netrvá věčně, tedy ani tento tah na šachovnici. Přišli prostě jiní velmistři., co to umí hrát . Gorbačov sice vypadal inteligentně, ale byl to blb a neuřídil ani tříkolku natož takový gigant SSSR. .
  • To BoBo Bořek stavitel a génius blbec je blbec a blbcem zůstane. A vy jste povedený kus blba.
    • No - pravil pravý blbeček, což ? Jaké máte odborné vzdělání v oblasti stavitelství, rozumbrado ? Zřejmě jsem narazil na mladého, blbého a arogantního nýmanda, jak vidno. Ne nadarmo se říká, že největší srážka je s blbcem !!! *2* *7*
      • A vy ho máte? Za kolik?
  • cikánský Chanov !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit