Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Semjon je placenej od slova, nebo podle znaků???
    • já myslím, že má kombinovanou složku odměny...a také odměnu cílovou, zničit blbostmi diskuzi, která se nevyvíjí požadovaným směrem
      • Jo ty myslíš pusine. Tak s tím raději přestaň. Nejde ti to. *15* *15* *15*
    • Ze Simony jsi udělal Semjona. No aspoň už je všem jasné proč neustále
      oslavuješ Gay klub v Plzni Ivane. *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*

      Nejsem nikým placena. Problém je pouze v tom že ty jiný než Putinovský názor nesneseš.
  • Rusko zavinilo potíže s imigranty, tak ať si je vezme

    Na současné potíže s přistěhovalci nám zadělali hlavně komunisté a to zcela idiotskou politikou dekolonizace ve jménu tzv. práva národů na sebeurčení. Největším stoupencem a propagátorem tohoto podvodu byl Sovětský svaz.

    Cestovatelé Jiří Hanzelka a Miroslav Zikmund vzpomínali, jak ještě na konci čtyřicátých let minulého století se po Africe za koloniální éry, kterou oba projeli napříč ze severu na jih, dalo cestovat bezpečně. „Za celou tu dobu se nám s výjimkou drobné krádeže nic nestalo, dnes tam běloch může být rád, že ho nezabijí,“ řekl k tomu Hanzelka. To zní nyní jako utopie.

    Komunisté jsou hlavními viníky současného rozkladu tzv. třetích zemí. V padesátých letech minulého století oni a jejich pátá kolona v západních zemích začali vykřikovat cosi o utiskovaném lidu v koloniích. A tak Sovětský svaz společně se svými satelity začal v rámci oslabení Západu prosazovat tzv. právo národu na sebeurčení. Ze strany Rusů, kteří si prostřednictvím SSSR sami porobili jiné národy, to byl přitom jen obří kolosální podraz. Výsledkem byly chaos a miliony mrtvých. To je prvot
  • když bude zase poslušná, ať už na to Evropa doplatí jak chce, dají ji originály jejích nahrávek a odpřisáhnou, že nemají už ani jednu kopii?
    • u tohoto příspěvku - a to může udělat jen provozovatel stránek, se změnil počet hlasů....byly odebrány - proč to?
  • Fláká to, Semjonovi nezaplatí!!!
    • Nejsem nikým placena. Ty jen nesneseš jiný než Kremelský názor StBáku
  • Ruské zdravotnictví se nachází v tragickém stavu, nemocní nemají ve zchátralých nemocnicích často ani základní léky a leží ve špinavém povlečení v přeplněných pokojích s plesnivými stěnami. To bohužel smutný standard mimo Moskvu a některá další větší města. Znám případ českého řidiče tiráku, který v Rusku onemocněl a tak musel do oblastní nemocnice. Dali ho do nějakého zatuchlého temného skladu někde v suterénu a on si myslel, že je v márnici. Když k němu po dlouhé době někdo přišel, a on chtěl deku, protože mu byla zima, tak měl smůlu, nebyla. Inu takhle zdravotnictví vyspělého státu nevypadá. Pravda je tedy taková, že Rusko se s výjimkou kosmonautiky a zbrojení řadí spíše mezi rozvojové země.
  • Kdepak, dneska to Semjonovi nejde, takhle dělat u nás v USSA, tak chcípneš hlady! Zač tě Tiscálič platí???
    • BNejsem nikým placena. ty jen nesneseš jiný než Putinovský názor chudáku
      • Nezaplatí ti, já tě varoval!!!
        • Když nesneseš jiný než Putinovský názor tak nelez na svobodnou debatu
          ve svobodné EU.
          • Nikdo nikdy tě tady NEVIDĚL debatovat, nemáš vlastní názor, jen tapetuješ názory jiných, ubožáku postiženej, chichichi!!!
            • Nemocný jsi spíše ty Ivane když měsíce kradeš každý nick který jsem si udělala.
              Tcvá další potřeba neustále dělatz z holky kluka zase svědčí o tom že s tvou
              sexuální orientací také není všechno pořádku.
  • Pro všechny tři pobaltské státy to byla velká tragédie, když byli v roce 1940 násilím připojeni k Sovětskému svazu. Bolševičtí Rusové jim nic dobrého nepřinesli, akorát zde povraždili desítky tisíc lidí včetně žen a dětí a další za nelidských podmínek poslali na Sibiř. Lidé ve vlacích s dobytčáky, které si nezadaly s nacistickými transporty do Osvětimi, umírali zimou, hlady a žízní po tisících. Nebudu tady znovu připomínat brutální teror, kterého se rudí okupanti, zvláště v letech 1940 – 41 a později od roku 1944 do poloviny padesátých let dopouštěli, ale v každém případě se jednalo o zločiny genocidy, když Rusové cíleně likvidovali vzdělané vrstvy pobaltských republik.

    „Se Sovětským svazem přišla bída na zem“, toto pravdivé heslo vystihuje rovněž situaci v Litvě, Lotyšsku a Estonsku dokonale. Do začátku okupace tyto země kvetly, obchody byly plné zboží, lidem se dařilo dobře. Během roční ruské okupace do roku 1941 se všem vrstvám obyvatel prudce snížila životní úroveň, i dělníci brali menší platy než dříve a obchody se vyprázdnily. Inu socialismus.

    V pobaltských zemích také kromě komunistických pořádků začala násilná rusifikace. Některé předměty se děti ve škole neučily v rodných jazycích, ale v ruštině. Skandální je příhoda z hlavní tallinské pošty z roku 1987. Tehdy místní Estonec oslovil tamního úředníka za přepážkou estonsky. To však byl Rus a seřval ho, ať mluví jako člověk (samozřejmě rusky), jinak má smůlu. Něco takového se nestalo na hlavní pražské poště v Jindřišské ulici ani za protektorátu, kde se i v dobách německé nacistické okupace Češi vždy domluvili česky. Bohužel, namísto zavražděných a vysídlených obyvatel Pobaltí, sem přicházeli Rusové, kteří na úkor místních obsazovali klíčové posty ve státní správě a ve vedení podniků.
  • Takhle, když budeš línej Semjone z tebe Merkelová nebude, chichichi
  • Režisér Němec vrátil Zemanovi vyznamenání, dobře udělal!

    Letošní 28. říjen na Pražském Hradě vypadal jako hodně špatný vtip. Vyznamenat současně oběti komunistické zvůle, jakou byl bolševickou StB brutálně ubitý kněz Josef Toufar a zároveň aktivního normalizátora a komunistu Zdeňka Klanici je chucpe. Nedivím, že Hrad a hlavně prezident Miloš Zeman se za nepovedený slavnostní večer ocitli pod palbou kritiky.

    Na Pražský Hrad odmítli přijít večer o státním svátku někteří politici a hlavně rektoři vysokých škol, kteří byli solidární se svými nepozvanými kolegy. Miloše Zemana právem ostře zkritizovali i přátelé ruské disidentky Natalije Gorbaněvské, podle nichž český prezident podporou ruské agrese na Ukrajině znevážil hodnoty, za které tato statečná ruská básnířka bojovala.

    Nejhorší ovšem je, že Medaili Za zásluhy dostal aktivní komunista a normalizátor na brněnské univerzitě Zdeněk Klanica. Tento člověk otevřeně hájil komunistické zločiny a na filozofické fakultě působil za dob tuhé normalizace v sedmdesátých a osmdesátých letech až do roku 1989, kdy ho listopadová revoluce smetla a on se musel z fakulty poroučet. Nebyl rozhodně zase tak skvělý archeolog, aby si tuto poctu zasloužil. Na škole se držel spíše jako vlastník rudé knížky, než jako odborník.

    Německá fotografka a režisérka Leni Riefenstahlová byla ve svém oboru světovou extratřídou, to Klanica nikoliv. Na nacistických zločinech proti lidskosti se přímo nepodílela, nicméně propagandisticky podporovala Hitlerův režim. Své řemeslo však ovládala dokonale, jelikož se však zapletla se zločinným režimem, tak žádné vyznamenání v poválečné Spolkové republice Německo logicky nedostala.
  • Semjone, De Bille, makej, no honééém, nelelkuj pitomče *1* *1* *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit