Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já teda za sebe musím říct, že si nedokáží představit se přestěhovat z jednoho města do druhého. Bydlím v Praze od narození a asi bych odtud nikdy neodešel. Stěhoval jsem se už dvakrát v rámci Prahy, pokaždé s firmou http://www.uklidmleziva.cz/stehovani.php , takže stěhování proběhlo vždy bez nervů a problémů. 

  • Za prací jsem se stěhoval do Plzně, kde jsem koupil byt po starším páru včetně všech věcí s tím, že si zajistím vyklizení, to jsem zadal firmě https://vyklizeniplzencz.cz/ , která mi byt rychle vyklidila a dokonce i vymalovala a uklidila. Skvělá služba, když to potřebujete rychle a spolehlivě

  • ale je krásně vidět, jak tyhlety "agentury" pracují a ZNAJÍ PROBLEMATIKU. Jsou to jen kšeftsmoni ss nárazopvýmí pracovními místy. Nic jiného. Na pracáku určitě o profesích vědí víc, ale tam nedostanou many many... tam je to stáítní... ale taky dávají pozor aby lidi nebyli šizeni a tohleto agentury nedělají... jde jim jen o provize a šmytec... a tak imnzerují pod vznosnými názvy... ty nejhorší posty.. bez kvalifikace , jen zalepení díry.. jo pěkně nám to taťka Klaus s modrou letkou zařídili a teď ještě nutí lidi migrovat jak nomádi či židi... ... fuuuuj
  • Celá myšlenka je mazání medu kolem pusy a snaha svest vinu na liné lidí, zamaskovat pravou příčinu situace. 1/2 miliona evidovaných a tolik neevidovaných nezaměstnaných. Oni jsou ochotní se za dobrou prací stěhovat? A kde to je ta dobrá práce? Příklad. Oslovím Třebíč. Vy máte dobré pracovní místa a podnikatelé ne a ne sehnat pracovníka? Jeden zaměstnavatel se oběsil, jenom proto, že nutne potřebuje 4O pracovníků, dobře platí.Chudák težko po marnem hledání sehnal jednoho. Tak se oběsil. Třebíčané se tomu smějí. Oslovuji Starou Lhutu, oslovuji Pardubice, Kladno. Máte dobrou praci a ne ane sehnat pracovníky? Všichni se usmívají, ja také a co vy? A co takto plánovite budovat s předstihem podniky které budou reagovat v regionech na vznikající populaci? Nojo, to je plánované hospodárství, to není neviditelná ruka trhu. Obama v r. 2OO8 prohlásil : Musíme porušit základný pilíř kapitalismu,tj. nesmíme demonizovat neviditelnou ruku trhu. To jest přiblížení se k socialismu . A nejen to! Např. Nemecko zrušilo tradičné placení u lékaře, kdežto my jsme zrušili tradičné neplacení. Co k tomu říct? Lidé zamyslete se !!!
    • Něco k poplatkům u lékařů http://www.denik.cz/rakusanova/
      Sobotník Lídy Rakušanové pacientům

      Pokud je to tak, tak toto opravdu u nás nehrozí *10*
  • Já bych se klidně stěhovala za prací, ale může mě někdo z těch odborníků říct, jak mám přestěhovat pro děti základní a střední školu??? Oni totiž i v našem městě mají v každé základní škole jiný vzdělávací program, učivo se vyučuje v tzv. blocích a nikde není stanoveno který blok se ve kterém školním roce vyučuje, navíc mají možnost si udělat různé časové dotace na různé předměty a mohou i učivo z předmětu vyjmout a vytvořit předmět nový. Třeba u dítěte na gymnáziu se vyučují přírodní vědy, tj. fyzika a chemie dohromady, dále se prolímají biologie a zeměpis. Na základní škole co jsem nahlížela do učebnic, tak mají momentálně informační technologie už v 6. třídě a jsou tady z městských škol zatím první, ostatní tento předmět mají třeba až v 7. třídě.
    Navíc školy se brání vzájemným přestupům žákům právě z těchto důvodů. K mému dítěti do 6. třídy základní školy dojíždí dítě až ze sousedního města, protože nenašli školu, kde by v části předmětů nebylo třeba půl roku pozadu a jinou část předmětů naopak neslyšel vůbec a další část předmětů by se učilo komplet znovu. V jedné škole jim dokonce nabízeli opakování ročníku z těchto důvodů.
    Nevím jak to mají tedy v té Americe se školama.... buď mají lepší Ministerstvo školství, nebo lidem na vzdělání až tak nezáleží a nebo mají geniální děti?
    • Ton je také problém, ido, ale druhotný, který ten prvotní prohlubuje. A tím prvotním problémem je, kde vlastně ta nějaká práce tady je, abychiom se za ní mohli stěhovat ??? To nám nikdo neřekl a neřekne. Prostě: Máme se stěhovat za prací, která nikde není a kde se propouští také. A jaké záruky někdo bude mít, i když nakrásně tu práci sežene, že ho nepropustí třeba hned ve zkušební době !!! Lidé nejsou stejně výkonní fachmani a nikdo takovou záruku nikde nedostane. Takže se postěhuje za prací, tu buď nesežene, nebo jej do měsíce vyhodí ve zkušební době a z celé rodiny se stanou bezdomovci a mohou jít bydlet pod most, protože svůj původní domov prodali.. Jedině tak zablešenou noclehárnu, ale víc neseženou...Zase jen nějací pitomečkové mudrlanti vymysleli krávovinu - prý pro voly stačí !!!
  • Pestaňte psát Češi! V Č.R. nežijí jen Češi! *16*
  • Těm třem ubožákům.. t.j. Kleinové, a dalším dvěma bych chtěla připomenout, že češi, moravané a slezané nejsou židé, nomádi a kočovníci. Jsou spjati s touto zemí. Kdyby se tak mermomocí nesnažili lidi vyhánět a vykořeňovat a kdyby se ve škole učila histoie a literatura věděli by že vztah k této zemi máme tak nějak v genech.KOneckonců, je to poznat i u emigrantů a jejich vztahu k zemi....a - stačí si jen připomenout a zamyslet se nad významem slov v Dykově : Země mluví.......
    OPUSTÍŠ-LI MNE, NEZAHYNU! OPUSTÍŠ-LI MNE, ZAHYNEŠ!
  • Vzorový příklad: Rodina,která za komančů vlastními silami postavila rodinný dům (firmy to tenkrát nestavěly),kdy horko těžko sháněli materiál (ne vždy a všude byl k mání),tak těžko chtít po takové rodině,aby prodala dům se zahradou v hodnotě většinou přesahující dvě mega a stěhovala se za prací.Ono totiž v oblastech kde není práce,se domy prodávají hluboko pod cenou a za utržené peníze se např. v Praze koupí tak maximálně garsonka,v lepším případě 1+1 nebo 1+2,ale to už horším stavu.Mám dojem,že všichni ti odborníci a politici s platy řádově v několika desítkách až sto tisících Kč platu,zapomínají,že zde byl prakticky až do roku 90 socialismus a z těchto poměrů musíme vycházet.
  • Špatná společnost co dělá z lidí otroky! Společenské zřízení musí být pro lidi a ne aby zřízení/kapitalismus/dělal z lidí otroky.Jak je uváděno v příspěvcích:Co děti jin´é školy,jiní kamarádi a stále stěhovat co to je za život.Vím,že třeba před převratem když byla třeba ve městě textilka,kde byla samá děvčata tak se tam udělala posádka! a nebo i jiný závod kde byli muži.Dneska? Rodina už není základ státu i když to flanďáci říkají.
  • Kam by se dle názoru demagogů trhu měli lidi asi stěhovat?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit