Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Souhlasim s Evou, Obcanem i Pepponem. Prozila jsem krasnych 40let v socializmu a v porovnani s poslednimi 25lety vlady komedantu, podvodniku, diletantu, vrahu a prostitutek si rozhodne nemyslim, ze se nyni dela neco dobreho pro radove obcany. Tovarny jsou rozkradene a znicene.
    Znicene je i zemedelstvi, drive tak prosperujici. Z lidi bez prace se stavaji bezdomovci.
  • Jediná strana nezatížená korupcí a skandály od tzv. revoluce je KSČM. Proto ji volíme.
  • Za zlého ducha a diletanta Kalouska ještě zaplatíme. Ekonomové i politici se vyslovili,.
  • *To Serjoža z Ruska: Máš naprostou pravdu...Bohužel... Komouši se nikdy vědomě nepustili moc, vždy se pouze transformovali do nových uskupení, kde jim jejich straničtí kolegové vyrobili falešná lustrační osvědčení, založili firmy a podnikají stylem, já na komunistického bráchu a rudý brácha na mě. Proto se nedělají regulérní výběrová řízení do zaměstnání ani transparentní tendry na stavby čehokoliv, ale systémem, kdo je koho známý a potřebuje zakázku pro známého ze své rudé firmy...Proto převážná většina dnešních podnikatelů v Česku tvoří rudá lůza, která se transformovala ze SSM a ÚV KSČ straníků, kteří před listopadem 1989 hrdě nesli mávátko na 1.máje a lampion na výročí VŘSR.!!! Ti měli a mají moc a ty peníze, kterými opět ovládají zbytek národa, který se nemůže bránit...!!
  • Gottwald byl určitě dobrý prezident, neprodal by republiku za 30 stříbrných jako jiní.
    • Gottwald zaprodal republiku Sovětskému svyzu.
    • tak tak
    • Občané, máte pravdu. Za něho se budovalo. A každý se měl dobře. Bylo to spravedlivější zřízení než je to v současnosti.
    • To Občan: Jsi obyčejná rudá zrůda, která vytrhává věci z kontextu... Ale to není u Vás bolševiků nic překvapujícího...Zazpívej si raději se soudružkou stalinistkou Semelovou u hrobu vraha Gottwalda.. *3* *1*
      • rudá zrůda z ODS jsi i ty, tak to nezamlouvej druhý Komárku
  • Komárek, jestli toto myslí vážně, tak nemá všech pět pohromadě.. Ale kdo je má v tomto Absurdistánu..? Pravděpodobně někdo zneužil jeho jméno...Gottwald spolu se Stalinem patřili k jedněm z největších rudých hrdlořezů, kteří mají na svých rukách krev nevinných lidí...Za vlády Stalina zemřelo několik milionů vlastních lidí v Gulazích a v komunistických kriminálech...Za vlády Gottwalda to byly tisíce zdevastovaných lidí, kteří přišli v důsledku těžkých rudých perzekucí o rodiny, o majetky a kdo neemigroval, tak dostal 20 let kriminálu za nic. A když ho chytli, tak dostal těch 20 let taky..!!!! Jenom, že nesouhlasil s bolševickým režimem..!! Rudá hovada, zůstanou jenom rudými hovady a k u r v a m i. *10* *10* *12* Měli jste být zakázaní jako zločinecká organizace již v roce 1990 a byl od Vás pokoj navždy..
    • neodvádělj pozornost komoušema modrý zloději a přebervený komouši.
  • Babiš chce šetřit tím, že pro státní podniky a aparát bude kupovat centrálně a nikdo už si asi nevzpomíná, že to není podnikatelský geniální mozek, ale že to přece zcela běžně prováděli za totáče komunisté.Nic nového pod sluncem, ale občánkové , hlavně mladí, co to nezažili zírají v němém úžasu na ta úsporná opatření a šetření. Kdyby se po revoluci neztratil zdraví selský rozum a racionalita, a hlavně touha krást, protože takto to pak šlo velice dobře, tak se to nemuselo vůbec na tento binec ve státní správě transformovat. Prostě některé prvky se měly nechat, což dokazuje nyní Babiš nikoliv jen správným podnikatelským řízením, ale právě i tím komunistickým. .
  • Zpitomělí a otrávení občánkové uvažují o volbě ANO a přitom si vůbec nejsou schopni uvědomit, že jsou to další VV, ovšem Bárta s Johnem byli diletanti, nyní nastupují profíci o mnoho řádů výše. Neuvěřitelné trio Komárek, Stropnický a Telička, jeden horší než druhý, hnutí podnikatelů, kteří si jdou ohlídat svoje peníze, aby levice nemohla prosadit progresivní daň, kterou má i Německo pod pravicovou vládou leta.
  • Za zlého ducha a diletanta Kalouska ještě zaplatíme. Ekonomové i politici se vyslovili
    • To falešná Justícia: !!! Ty k u r v o rudá komunistická zlodějská..!!! *10* *10* *12* *16* Jsi stejnej zmetek jako tvůj rudej předchůdce Gottwald, jenom chlastat lhát a krást... Jako mně můj nick...Měl bys ryť zemegulu rypákom jako červená myš, dobytku Gottwaldů.. *10* *10* *10* *12* Rudé *12* tvého kalibru si není schopno ani najít vlastní nick a musí krást slušným lidem jejich ochranné známky...Běž do KLDR, tady o Tebe nikdo ze slušných lidí nestojí dobytku *12* *10*
      • neodváděj dobytku pozornost komoušema a \Gottwaldem, zrůdo přebarvená.
      • Miloš Zeman je můj prezident zvolený většinou národa. A na tom se nic nezmění.
        • To falešná Justícia: Ale,ale pravý JUDr.Petr se tranformoval do mého pravého nicku.. Konečně jsi se ty hnido objevil. Ale u slušných lidí nemáš šanci. Stejně všichni poznají, jestli příspěvky píši já, nebo nějaký rudý z k u r v y s y n tvého kalibru... *3* *1* *1* Můžeš se vzít s ochlastou z Hradu a se Semelovou z UV KSČM za jedny ruce a zpívat Internacionálu u hrobu rudého p í č u s e -Gottwalda...Míru zdar, pravý Petře... *3* *1*
          • Chovej se dobytku slušně a způsobně nikomu nenadávej a buď rád že máš za prezidenta Zemana, taky se ti může stát že skončíš pod mostem a budeš žrát zbytky z popelnic!!
  • Takovejch "pomýlených" soudruhů co byli v zločinné normalizační KSČ chodí po ČR hodně. Sedí všude, dokonce ve vládě. Nejde o to že mohou být dneska solidní lidi ale jsou to pokřivený charaktery. Parazitovali za komunistů, parazitují dnes. Hromadná schizofrenie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit