Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Kam vítr, tam plášť", nic trefnějšího nelze vymyslet. Tandem Merkelová a Macron si Evropane vysloužili jako trest za své poklonkování a netečnost vůči tomu, jak a kam "vůdcové" EU Evropu vedou. Dnes je již jasné, že do zatracena. Vedení EU se zvrhlo pouze na příkazy, zákazy, omezování, vyhrožování, a jistě brzy i zastrašování, kde si vůdcové realizují své choré ega, a s neschopnosti řešit nelegální migraci ukazují svou neschopnost a nezájem vůbec ji řešit. Přece vůdce, který chce zodpovědně Evropu vést ke zdaru, blahobytu, bezpečnosti občanů, nemůže mít u nikoho přídomek "Kam vítr, tam plášť", jak to má Merkelová, a jistě to patří všem kolem ní.
  • bezregistrace
    No taky mám problémy a musím je řešit, jen jako ten "normální" neběhám s duhovou fanglí po ulici a nekvílím jak je mi ubližováno
  • Potkal jsem za život několik homosexuálů vždy mne zajímalo jestli to nezkusili alespoň jednou se ženou a VŠICHNI prej jo dokonce i ty co znali resp. nepoznal jsem jediny případ kdy by si to se ženskou nezkusily (leda snad že by neměl příležitost) no a to mne vedlo k otázce proč tedy jsou homosexuálové? odpověď vždy vesměs stejná se stejným pohlavím to bylo lepší víc vzrušující.... no takže vlastně stejně jako když po deseti letech manželství se ženou si chlápek nabrnkne o deset a víc let mladší milenku než je jeho stará taky je to urcite víc vzrušující lepší *12* PROSTĚ NAUČENÉ CHOVÁNÍ NIC VROZENÉHO nebo se pak rodí někdo že bude jen na blondýny s velkejma kozama? a co kdž má za manželku plochou brunetu co ji miluje?
    • To true:
      Také jsem potkal lidi, o nichž se říkalo, že jsou homosexuálové. Nepátral jsem po tom proč tomu tak je. Zda, jak a s kým kdo ukájí svůj pohlavní pud je jeho věc, pokud samozřejmě nejde o znásilnění nebo o styk s nezletilou osobou. Pokud by mne to z jakýchkoli důvodů zajímalo, hledal bych informace v odborné literatuře. Zda a jak dalece jde o naučené chování, to nevím, ale je známo, že homosexualita se vyskytuje i u jiných živočichů. Pokud vím, je to dáno geneticky.
      Někdo samozřejmě preferuje brunety, jiný blondýny, někdo štíhlé, jiný baculky. Ale ani zde jsem nepátral proč. Sám jsem si svou ženu vybral proto, že jsme si po všech stránkách rozuměli a měli podobné představy o svém budoucím společném životě.
      Sex je samozřejmě určen k rozmnožování a dokonce je u některých živočichů omezena sexuální touha na dobu říje, tj. na období, aby se mládě narodilo v příznivé roční době pro přežití a vývoj.
      Existují jisté přírodní regulační mechanismy, kdy příroda nemilosrdně usmrcuje jedince druhu, který se přemnožil a narušuje tak přírodní rovnováhu. Např. při lokálním přemnožení potkanů klesá jejich plodnost a stoupá agresivita. A nejspíš to postihne i člověka, který se celosvětově přemnožil a jím narušování přírodní rovnováhy je katastrofální. Pokud tedy lidé neomezí svůj populační růst rozumným a nenásilným způsobem, tak to učiní příroda a to bez výběru. Toho se obávám.
      • A ještě dodávám, život, živé organismy, jejich vznik a zánik je založen na neuvěřitelném množství různých účelových činností. Např. ke zplození jsou třeba dva jedinci, matka a otec. A to má za následek, že nový jedinec má něco po matce a něco po otci, je jiný. Proč nestačí pouze rozhodnutí matky vydat příkaz zárodečné buňce, aby nezanikla, ale začala dělit a vyvíjet v nový organismus a proč k tomu potřebuje otce? No protože by se evoluce člověka zastavila. Působí to dojmem jako kdyby "někdo" lidstvo naprogramoval, aby se vyvíjelo nějakým "způsobem" k nějakému "cíli". A není účelem života shromažďovat jisté informace a průběžně nebo před zánikem je "někam" a za "nějakým" účelem nakopírovat? A jaký to může mít účel? Např. snižování entropie vesmíru. Ale to jsou samozřejmě spekulace.
        • Ty si chýýýtrej Sajmone!
  • https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/442320-ve-frankfurtu-na-mohanem-jsou-rodili-nemci-v-mensine.html

    *13*
  • Někteří mají zase téma k "diskusi". Zvláště ti, jejichž obzor končí u talíře s vepřovým, půllitru piva a kopulace. Normální člověk se nestará o to s kým kdo žije a s kým spí. A pokud jde o pohlavní styk, ten je určen účelově k plození nových potomků. A jestli ho někdo používá (zneužívá) k ukrácení dlouhé chvíle, je to jeho věcí s kým, kde a jak, pokud samozřejmě nejde o násilí.
    Při dnešním přelidnění zeměkoule těmi 7,5 miliardami "pánů tvorstva" by se naopak měla homosexualita podporovat, zvláště mezi jistými etniky. Pokud lidé neomezí populační růst, tak to učiní Příroda a "napříč politickým spektrem". Možná to už nejednou v minulosti učinila.

    Jenom nevím, když muž uzavře manželství s mužem, tak se bude říkat, že je omužený nebo mužatý? A žena, která si vezme jinou ženu bude ženatá či oženěná? *15*
    • "A pokud jde o pohlavní styk, ten je určen účelově k plození nových potomků. A jestli ho někdo používá (zneužívá) k ukrácení dlouhé chvíle, je to jeho věcí s kým, kde a jak, pokud samozřejmě nejde o násilí."
      Zajímavý názor, do kterého klidně zapadá cokoliv jiného, než homosexualita, třeba styk se zvířaty a další. *5*
    • Tak schválně... kdo bude spíš homosexuál:
      A) někdo kdo má IQ tikve nikdy nic nepochopí a ani nemá potřebu a když vidí zadek hnedka na něj skočí

      B) někdo kdo je převážnou část života učen že sex je zábava, že homosexualita je věc na kterou může být člověk hrdý, že se může strkat pohlavní orgány kam chceme a dokonce je to vlastně lepší, protože při tom nemůže vzniknout "neplánovaný potomek"... Jinak řečeno, pokud to strkáš jinam tak jsi ten kdo PLÁNUJE SPRÁVNĚ.
      Kdo je učen že žena je úplně to stejné jako muž a když si dobře rozumíš s kámošem, bylo by dobré zkusit jestli nejsi homosexuál, protože přeci není nic špatného po fotbalovém utkání si zasexovat rovnou ve sprše... ne přeci.

      Podle mne není problém toho, že by vzdělaní lidé s vysokým IQ přelidnili zemi... o přelidnění zeměkoule se starají naopak lidé s nízkým IQ a vzděláním a jednoduchým myšlením. Populace evropanů se za posleních pár desítek let nezvedla... zato třeba takové Somálsko plné hladu a bídy se vynásobilo populačně několikrát (průměrný věk 16 let tam není protože brzo umírají... ale protože hodně rodí a hodně brzo rodí).

      No a jako poslední. Pane, který si myslí že normální člověk je ignorant a oplývá netečností , nemá o nic zájem, je mu všechno lhostejné, nevšímá si toho, co se děje kolem... Tak nikoliv... jestli jste si nevšiml, tak máme demokracii a to ve státě, který se nebojí šahat do všeho ...ve státě který v ateistické společnosti nemá žádné limity v pevných zásadách (mimochodem to znamená, že pro JAKOUKOLIV změnu ústavy stačí shoda 75% zákonodárců, kteří byli zvoleni ani né polovinou z celkového počtu občanů s volebním právem (nízká volební účast + systém přidělování křesel)). Takže mne jako občana státu, kde každý má právo volit setsakra zajímá co je a co není správné a budu klidně kritizovat souseda za to co dělá... Protože ve státě, který mi diktuje jak musím žít, co musím dělat nezávisle na svojí vlastní morálce naopak mne hodně zajímá aby lidi kolem mne nebyli ignoranti.
      Názor hlupáka by mě ve svobodné společnosti vůbec nezajímal... ale bohužel i hlupák má v demokracii stejně silný volební hlas jako normální člověk a tedy jeho názor mne musí zajímat, protože mne jeho názor ovlivňuje. Ano, zrušme stát blahobytu a věci "zdarma pro všechny" a udělejme svobodnou společnost... pak mi bude jedno co si myslí ostatní mimo mojí sociální komunitu.
  • Makak
    Good luck Německo, já vím ono už žádné Německo není ale chtěl jsem si před spaním trošku zažertovat *8* *15* *2* *1* *1* *14*
  • Sexuální přitažlivost k opačnému pohlaví se geneticky osvědčila a vede k přežití rodu ... sexuální přitažlivost k stejnému pohlaví je z pohledu přežití lidstva vadou.
    Říkejte homosexualitě genetická vada, porucha nebo třeba i individualismus, nebo třeba odvaha, nebo třeba hrdost... ...

    Ale používat pojem který znamená soužití muže a ženy k soužití dvou lidí stejného pohlaví je newspeak který já nepříjmu.
    ================z portálu rozhlasu===============
    Slova manžel a manželka, na tom se všichni etymologové shoduji, jsou vlastně zkomoleniny. Ve staročeštině ta slova zněla malžen a malženka a jejich dnešní podoba je výsledkem odborně řečeno přesmyku, záměny hlásek l a n. Malžena není malá žena, ale duálový tvar znamenající muž a žena. Malžena jsou muž a žena dohromady, prostě manželé. Podobné hromadné označení existovalo i pro sourozence, pro bratra a sestru. Ve staroslověnštině znělo bratsestra a na rozdíl od výrazu malžena po něm v moderní češtině nezbyla žádná stopa.
    ===============================

    Takže milí novináři.. používejte třeba malmalství nebo ženženství... ale manželství používejte pouze pro vztah muže a ženy... nepleťte lidem slovník a to že je pár pomatenců, který si myslí že žena je muž ještě neznamená že bychom měli měnit slovíky.
  • No ona proběhne evoluce až bude v Německu většina věřit v Alláha tak tyhle lidi to mají spočítaný a dneska se berou za to aby tam ta většina byla.
    Nikdo dnes tyhle lidi v civilizované Evropě nepronásleduje ale připadá mi hloupé že se s tím ještě chlubí.Kdyby byli tito lidé 100% homo tak taky 100% vymřou -příroda tomu říká slepá větev života.
    • vypadlo moudro, ňoumo. Vyhlédni si pořádnou větev a kup si konopné lano. Pak už k všeobecné radosti neváhej!
  • *11* *11* *11*
  • Mám vás rád, ale pokud vás má bůh raději ať si vás vezme k sobě. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit