Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • O tomto jsem třeba vůbec nevěděla. Díky za info. Já teda z lékařského doporučení byla v lázních jen jednou. Často tam ale jezdím i sama od sebe. Je to parádní relax. Hlavně dnes se dají na internetu najít různé nabídky na lázeňské pobyty za super ceny. Já je třeba vždy hledala tady: https://www.daen.cz/wellness-a-lazenske-pobyty

  • Pokud se vám však nepodaří vyřídit lázeňský pobyt přes pojišťovnu, určitě vám doporučuji si vyhledat nějaké pobyty v resortu Ensana. Perfektní servis, lusuxné vybavení a zejména milí personál. Cenově sice trochu dražší ale ta kvalita stojí zato.

  • Kolegova dcera byla na měsíc na léčebném lázeňskem pobytu v Mariánských Lázních, kde se její stav s alergií mnohem zlepšil. Aktuálně má naplánováno v průběhu dvou let ještě 3 pobyty, tak doufáme že to budeme mít blahodárné účinky.

  • Taky jsme letos o prázdninách vezli syna do lázní, protože má dlouhodobé problémy s průduškami. Moc jsme s manželkou nevěděli co mu nabalit, a tak jsem se trošku inspirovali na https://jacestovatel.cz/media/co-si-vzit-s-sebou-do-lazni , takže doufám, že jsme na nic nezapomněli.

  • Lázeňská léčba patří - především - do oboru fysiotherapie (týkající se m.j. rehabilitace funkcí pohybového aparátu a rekondice pacienta). Mimo to lázeňský péče zasahuje i do interního lékařství, především ve věci stabilisace zdravotního stavu při některých poruchách metabolismu.

    Je plně hrazena ze zdravotního pojištění, i když v některých případech návrh na ni podléhá schválení revisním lékařem zdravotní pojišťovny pacienta - zde pacienta nezletilého.

    Názory nicku Vejprtsky jsou poplatné období 1948 - 89...

  • Do lázní jezdí jen ti pacienti, kteří na to mají. Chudším pacientům, kteří se nedostanou do lázní, zbývá jen víra v přežití. Lázeňský systém je zdeformovaný, bohatší pacienti si pravidla pobytu v lázních ohýbají podle vlastních potřeb a tak se oddávají bakchanáliím, které ovšem něco stojí. Člověk s normálním důchodem si může nechat zdát o příjemnostech lázeňského pobytu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit