Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bylo by třeba toho zm.da "zmizet". Najde se nějaký Šakal?
  • Nejvyšší čas ke sjednocení V4. Prostě se spojit . Více států, větší síla do EU. A klidně vytvořit platformu s vlastními pravidly. A z EU nebude třeba vystupovat. Západ se odtrhne sám.....
  • tady se vám nesmírně drží palce. Protož jste byli prví kdo začal stavě ploty. Protože jste tu vandráckou chamrď převáželi busy k jejich vysněnému cíli. Protože jste předvedli Boží trpělivost když vlezlá páchnoucí smečka bivakovala na krásném nádraží v Budapešti. A honosně jste tu verbež nazývali uprchlíky. S odstupem času je jasné, že sem dorazil ten největší líný a protřelý balast z Afriky.To co nikde nepřijali, co přímo to hnali od hranice - to se uchytilo nejvíce v DDR. Malí smradi, naprcané baby i líní ale extra vychcaní mladíci toužící po blahobytu. Ale takovém parazitovacím. Ale nic netrvá věčně. Další fáze se bude nazývat "vyhnání".
  • Jestli je fakt to, že T.G. Masaryk byl levobočkem Císaře Fantiška Josefa der Erste, tak to byl právě on kdo nám už jednu EU rozbil. Jenom proto, že byl nasranej na fotra, zboural mu říši.
    • josef.servit.9
      Tvůj strejda Adolf by byl lepší levobočku!
  • Čím více se bude tlačit na středoevropský "Ostklok", tím větší bude odpor středoevropského "Ostblkoku"., vůči již zcela jasné protektorátní 4 říši a tím bude i větší důkaz a víra., že "anglosaský západ"..nás vždy v historii dostal akorát do světových válek i jiných, vlastních konfliktů..a vždy nás jen "spojenecky" podrazil a obětoval, 1938,1945,1968,1989 atd.. obětuje, podráží a podrážet i vždy bude !.."Západ" historicky nejméně od 5 stol. vždy měl, má a mít vždy i bude.,vše co je na tzv. "východě".., akorát za vazalský šunt a většinově "špinavé" Slovany i jinou svoloč., co jsou dobří akorát na levnou práci, levné trhy, suroviny atd..s povinností akorát pracovat pro říši, držet hubu a vše si nechat líbit..Střední Evropa však v tomto., ale i v jiných věcech., vždy byla svá a jiná., je jiná a i bude jiná a svá..To je prostě rasová, národnostní i historická realita., kterou se dosud nikomu nepodařilo za stovky let změnit a dokonce ani trvale porazit !
  • řeknu vám dvě čísla která běžně i neznalci osvětlí JAK SE EU a Západ postaví v případě jakýchkoliv problémů k našim zemím.

    1938 a 1968
    • Ale vůbec první, kdo nás podrazil byli Slováci. Ti už vyhlásili Slovenský sněm 18.1. 1939, když už se dávno před tím trhli a navíc se přidali na Hitlerovu stranu.
  • https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/457198-zmenme-eu-ve-federaci-a-nesouhlasici-cleny-vyhodme-rekl-radikalne-schulz.html

    Ještě niky nebyl vyhazov takovým přínosem pro vyhozeného. Alespoň to bude rychlejší než se dohadovat o czexitu.
  • Čest a sláva Orbanovi! RESPECT
  • budu vždy fandit Maďarům, protože EU je těžce totalitní spolek.
  • Co naše prdítko?Opět zradí V4 jako mnohokrát v dějinách nebo se postaví této hlouposti čelem.Jinak vystoupit z EU a začít spolupracovat s ostatními státy světa,není jen EU.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit