Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    Zelensky bude brzo sesazen Ukrajinci už mají plné zuby té zlodějské vlady

  • KIMCID

     Zeman absolutně stojí za našimi tajnými službami a mimořádné opatření včetně vyhoštění 18 ruských důstojníků zapojených do této kauzy podporuje !!!!!!!

    • mun.go

      Pokud se prezident Miloš Zeman k zapojení ruských tajných služeb do výbuchů ve Vrběticích vyjádří až za týden, pak jde ještě o nejrozumnějšího člověka v tomto politickém guláši.

      A naopak: pokud premiér Andrej Babiš prohlásil "... na základě jednoznačných důkazů získaných vyšetřováním našich bezpečnostních složek musím konstatovat, že existuje důvodné podezření ..., pak jde  o výrok poněkud nešťastný a ukvapený - ostatně jako celá tato taškařice.

    • Vždyť on měl své čučkaře, kterým na vyšetření něčeho stačí jen 7 let, vždycky rád. To se přeci ví. 

  • Takže soudruhu Občane, jsi za tu lživou proamerickou propagandu placený nebo v důsledku zdegenerovaného intelektu tomu věříš?

    • Tuto otázku jsem mu položil již mnohokrát. Dodnes čekám na odpověď........

  • Vyznavači a praktikující zrůdného komunismu se před třiceti lety oklepali, když slyšeli to křesťanské všeobecné odpuštění za jejich zločiny přinejmenším srovnatelné se zločiny nacistů, kteří  se ostatně od komunistů učili, převlékli si strachy podělané podvlíkačky, nalezli na rozhodující místa a jede se dál. Jinak to neumějí, protože "bývalý" komunista je totéž co "bývalý" černoch. A jde se dál. A zase tady šíří nesmyslné komunistické lži o "hodném" CCCP a "zlých" USA. A ti kdo komunistická zvěrstva nezažili, jim to dokonce baští.

    Takže soudruhu Terminátore, jsi za tu lživou proruskou propagandu placený nebo v důsledku zdegenerovaného intelektu tomu věříš?

    • Netuším, proč panu Terminátorovi předhazujete propagandu. 

      Nezlobte se, ale Vaše neustále se opakující tvrzení nemají k této aktivitě také daleko. I když bych si nedovolil tvrdit, že jste za to od někoho placen. Patrně cítíte potřebu pořád dokola opakovat tři, čtyři tvrzení.

      Už jste opustil verzi s východostepními nájezdníky. To se cení. 

    • josef.chmela

      A jde se dál. A demokraté zase tady šíří nesmyslné lži o "hodných" USA a "zlé" RF (CCCP už neexistuje). A  i ti kdo demokratická zvěrstva v podobě kapitalismu zažili a zažívají, jim to
      dokonce baští. To už je úplná zaslepenost  do nebe volající.

    • Občane, z tebe přímo vyzařuje nenávist proti Rusku. Asi ti něco zlého provedli bývalí komunisté. Pokud to tak bylo, tak jsi měl prostě smůlu. I dnes je spousta lidí, kterým současný režim křivdí a likviduje je (hlavně ekonomicky). To bylo, je a bude ve všech systémech. Komunismus nikde, nikdy nebyl, ale pouze socialismus. A mluvit donekonečna o bolševicích nemá smysl. V Rusku dávno boleševický režim padl, stejně jako v ostatních zemích východní a střední Evropy. Bylo to před 30 lety a život jde dál a i my musíme jít dál. A že mezi lidmi jsou tyto názory, je normální. To je demokracie a svoboda slova. Kdybych vydělával 12 000 Kč čistého, tak budu pochopitelně volit komunisty. Nic jiného by mi ani nezbývalo.

      • Jardo.ho, já netrpím nenávistí k Rusku. Byl jsem tam nejednou a setkal se s mnoha Rusy, kteří byli velice přátelští a ochotní nezištně pomoci.Naučil jsem se rusky a nelituji toho a leccos jsem v ruštině přečetl. A mezi Rusy je i spousta vynikajících vědců a umělců.

        Komunismus je totalitní vláda komunistické věrchušky a to tady bylo. Není rozhodující, že se to nazývalo "socialismus", nejdřív "hnědý" Hitlerův a pak "rudý" Džugašviliův a jeho nástupců.

        Ty představy K. Marxe o jakémsi "komunismu" kdy bude platit "každý podle svých schopností a každému podle jeho potřeb", to jsou pseudonáboženské fantasmagorie. Tím netvrdím, že K. Marx byl snad hlupák. Je však třeba si uvědomit ve které době žil a jaké měl k disposici poznatky: viděl kolem sebe určité nedostatky a snažil se hledat řešení v duchu své doby.

        Bolševický režim v Rusku nepadl, pouze se přetransformoval a "bývalí" bolševici jenom převlékli kabáty a vládnou dál, tak jako u nás. I u nás bolševici šíří ty své komunistické fantasmagorie, ale kdyby se dostali k moci, budou zase lidi zotročovat a zavírat do gulagů a popravovat, to je nedílnou součástí komunistického režimu.

        "Bývalý komunista" je totéž co "bývalý černoch". Ty komunistické bláboly vyznavačů komunistických fantasmagorií to dokazují.

        • Přesně!!! bývalý hňup je součacný koukout a to jsi občane ty!! 

        • A když mluvíte o hnědém socialismu, četl jste Mein Kampf? Já ano. Stojí to za přečtení.

          To neznamená, že s tím souhlasím, stejně jako s níže uvedeným Kapitálem. Ale než o něčem mluvím, tak si to alespoň přečtu. 

        • Pane Občane, není v tom prosím nic zlého. Přečtěte si toho Marxe konečně. Alespoň ten Kapitál. Potom napište, co si o tom myslíte. Tvrdíte takové nesmysly, protože jste to nečetl a citujete.

          Můžete mi říct, kde Marx něco takového tvrdil? Kromě výpisků z VUMLu, to se nepočítá. 

          Osobně jsem se účastnil přednášek k této práci na Univerzitě v Heidelbergu a Stockholmu, přednášel nám to i pan profesor z Japonska.  Četl jsem tu knihu v originálu v Hamburku. Tak než se pustíte do citací, pokuste se to alespoň přečíst.

          • Pane Jindřichu, něco z marxismu-leninismu jsem četl, musel jsem z toho na universitě skládat zkoušky. Ale podrobně to Marxovo učení samozřejmě neznám. Marx jistě nebyl hlupák, viděl ve společnosti nedostatky a snažil se hledat řešení. Uvědomme si ale, ve které době žil a jaké poznatky měl k disposici. A navíc mnozí se ohánějí Marxem, ale přitom jim jde jedině o osobní moc a prospěch. Ale abych mohl Marxe hodnotit, to bych musel podrobně znát jeho dílo. 

            Mein Kampf kenne ich, sogar habe ich das Buch auch gelesen.

            Jinak bych se zeptal, jestli mám právo uvést svůj názor, nebo už mi zase bude někdo určovat co smím a nesmím říkat a co si smím a nesmím myslet?

            • Chraň Bůh, abych Vám něco předepisoval, jen předpokládám, že když muž Vašeho rozhledu cituje a argumentuje, tak že ví.  To je v argumentaci důležité. 

              Možná jste někdy četl o seznamu 10 "černých" zakázaných knih, které současný neoliberální svět nenávidí. Oba tituly tam samozřejmě jsou. 

  • Jak vidím, tak většina diskutujících je již zblblá Americkou okupační ideologií. Je ovšem třeba dodat, že Amerika od roku 1945 napadla 60 států kde vraždila a kradla a pak se staženým ocasem mezi nohami utíkala až se za ní prášilo. Rusko od roku 1945 nikoho nenapadlo a pokud jde o republiky bývalého Sovětského svazu, tak tam má Rusko stále nesplacené pohledávky, takže si tyto státy stále hlídá. Rusko opravdu není zvědavé na to, aby Americký agresor stavěl vojenské základny blízko jeho území. A Čecháčci nějak rychle zapomněli, že to byl jen Sovětský svaz, který Evropu zachránil od Německého nacismu. Jinak byste tu již byli vyhlazeni. Amerika vstoupila do druhé světové války jen proto, aby zabránila Sovětskému svazu v osvobození celé Evropy a také proto, aby ukradla co nejvíce Německých vynálezů a vědců. Američané ihned po Ruském osvobození Evropy ukradli všechny výzkumy, vědce a příslušníky Gestapa a Abwehru.

    • Chcete říct že operace Paperclip opravdu existovala? Není to konspirační mýtus? Každý, sledující televizi a mainstream ví, že Sovětský Svaz si v Mnichově s Německem rozdělil Československo v rámci paktu "Rybalko-Molotok" Hodná Británie a Francie protestovaly a chtěly Československo bránit, ale nebylo jim to nic platné. Poté Nacisté napadli Sovětský Svaz a na jeho obranu provedly USA a Británie u Stalingradu výsadek kterým zničily Paulusovu armádu. Poté Američané a Britové vytlačili Němce ze SSSR a zachránili Evropu. A vy tu na hodné Američany hážete takové sprosté lži a pomluvy. Měl byste více sledovat televizi, tam říkají pravdu.....😯

      • josef.chmela

        Jó, tak to je novinka. Jeden americký a britský výsadek zničil celou Paulisovu armádu. Ještě, že nám to americké akční filmy z II. sv. války ukazují a potvrzují. Opravdu nevím proč májí USA celou armádu když takových několik výsadkářů je schopno zničit celé armády.

        • No já bych je nepodceňoval. Mají Ramba, Bonda a když je nejhůř, nasadí do akce velitele komandos Arnolda Schwarzeneggera. Jen ten sám zlikviduje nejmíň celou divizi......

  • Hmmm, vyzvali ke stažení ruských vojsk od Ukrajiny. Západní propaganda nám ale zapomněla říct, že už celé týdny trvají masivní přesuny vojsk, včetně těžké techniky kyjevské fašistické junty na východ Ukrajiny. Jen co se loutka židomafie Deep state usalašila v Bílém domě, tak americká administrativa začala tlačit na Zelenského aby zaútočil na ruskojazyčné obyvatelstvo na východě Ukrajiny. Však taky je ukrajinská junta západem už nějaký čas dobře vyzbrojována s jasným cílem, znovu napadnout tzv. proruské separatisty na východě. Zase v podstatě jde jen o provokaci Ruska. Není náhoda, že západní mainstream zase vytáhl obehranou fake news písničku o údajném sestřelení letu MH-17 ruským Bukem. Západní propaganda očekává, že Rusko už nedovolí své bratří na východě Ukrajiny střílet kyjevskou fašistickou juntou jako zajíce a zasáhne. To samozřejmě zase bude západní propagandou zneužito k celoplanetárnímu očerňování Ruska, že je agresorem a povede k vyřvávání západního mainstreamu "agresééé, sankcééé". Samozřejmě, že genocidní útok kyjevské fašistické junty bude západní propagandou omlouván a zásadní informace z východu Ukrajiny o vraždách ruskojazyčného civilního obyvatelstva vojsky kyjevské junty budou zatajovány. To už tady jednou všechno bylo. Západní scénáře na dehonestaci Ruska se furt opakují, takže se od toho dá odvodit, co západ zase na Rusko připravuje za podlé boudy. 

  • No je to sprosté, že Rusko má na svých hranicích vojsko a ohrožuje tak mírumilovné jednotky NATO, které se chystají k agresi. Podobnou situaci jsme také zažili, když naše útočná armáda Masarykovy republiky v pohraničních bunkrech vyhrožovala mírotvůrcům z Wehrmachtu. Rusko by si mělo z nás vzít příklad, stáhnout se z hranic, jako jsme to provedli my a uhájit světový mír dobrovolným odevzdáním svých zbraní a území dobrodincům z NATO. 😯 Jen si nejsem jist, zda to Putin udělá, Moskva totiž není podělaná Praha na kterou stačí zadupat......😉

  • Z USA nepošlo nikdy nic dobrého.        O tom by mohli Vietnamci  vyprávět také lidé z Jugoslávie zažili jejich mírumilovné bombardování


    Macron, Merkelová a Zelenskyj vyzvali ke stažení USA vojsk od Ukrajiny a Ruských hranic

    • Jak to můžeš takhle překrucovat? Ve Vietnamu mírotvorci a nositelé demokracie bojovali proti nastrčeným Sovětům, kteří tam neměli vůbec co dělat a v Jugoslávii bombardovali civilisty kazetovými bombami, aby umožnili islámskou expanzi a mohli si v Kosovu postavit vojenskou základnu.

      Prostě je to marné, psychopati potřebujou , aby se za daně vystřílela munice, ať už je to kdekoliv a ostatní za ty musí pykat a platit.

      • Premhele plancedš nesmysly. O bomardování v Kosovu rozhodlo NATO. Obešlo se OSN. Protože rusácí se postavili za válečného zločince Miloševiče, který tehdy kočíroval Jugošku. Dělal etnické čistky a sám tehdy tvrdě vyvražďoval. Pravda je že jen islámskou smečku.Poněkolika varováních se přistoupilo k logickému kroku. Darebák si myslel, že poroste do nebe. Ostatně trvalo to, než dostal nakonec železa.

  • Z Ruska nepošlo nikdy nic dobrého.

    To se vědělo už v 19.století. Ti východostepní nájezdníci během pár staletí zabrali a zotročili šestinu světa. Před víc jak půl stoletím si rádoby ruský car Džugašvilli, zvaný Stálin (Ocelín) s německým Führerem Hitlerem rozdělili Evropu (Pakt Molotov-Ribbentrop) a společně budovali socialismus: na východě rudý, na západě hnědý.

    A v CCCP (nyní přejmenované na P Ф) nejspíš dřou bídu s nouzí a tak ti stepní nájezdníci potřebují zase udělat nájezd do civilisované Evropy a drancovat. 

    • KIMCID

      Jeden dotaz na tebe mám z doby kdy to prohlásil Palacký. Co v té době bylo Ruskem uděláno?

    • Vyborně Sudruhu. Je vidět že maš tu brožuru dobře nastudovanu......🙂

      • Sudruh Realista, niebol som "Sudruh", aj keď ma súdruzi tak volali. Študoval som vel'a kniežok, no hen tu brožuru o ktorej píšeš niepoznam. 😛 

        • Nedávno ses chválil VUMLEM!!

        • josef.chmela

          Opravdu nechápu proč tady prasíš slovenský jazyk.

          • Připadalo mi to, že pisatel "realista" použil některá slovenská slova. I když jsem byl v úzkém kontaktu se Slováky a se slovenštinou a četl slovenský tisk a knihy, netroufám si vyjadřovat se bezchybně a gramaticky správně ve slovenštině, protože moje mateřština je čeština. Pokud jsem se v tom slovenském textu dopustil nějakých gramatických chyb, tak se omlouvám.

            • parafráze černých Baronů

            • josef.chmela

              Tak příště kokrhej jak ti zobák narost nebo jak ti tví imperialističtí soudruzi napovídají.

  • Rusko se určitě vrhne na nepřítele a pak obsadí Polsko a Bulharsko.

    • Je to možné. Rusko od nepamětí okrádá své sousedy o území. A nepřátele má Rusko všude, kde je demoktracie a svoboda. Demokracie a svoboda je totiž největším ohrožením pro vládnoucí ruskou věrchušku. 


      • tou západní demokracií asi myslíte současnou zdegenerovanou multikulturní a genderovou politiku, kdy původní obyvatel Evropu ohýbá hřbet před náplavou a bojí se cokoliv říct? nebo demokratické nesmysly jako elektromobily, emise, potraviny dvojí jakosti, zničení zemědělství a průmyslu, vměšování do vnitřních záležitostí států, atentáty, vraždy, znásilnění, vypalování kostelů a celkovou devastaci evropských hodnot? díky ale nechci. Mráz nepřichází z Moskvy, ale z Bruselu

        • Z Moskvy přichází i mráz, ale hlavně teroristi, kteří tady vyhodili do vzduchu muničák. Leckdo z nás byl na vojně a hlídali jsme muničáky proti "západním záškodníkům" A vida! Záškodníci přišli z východu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit