Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vidím problém v platech.Proč se 20let po převratu setkáváme s tím ,že za stejnou práci jako v německu dostane pracovník jen almužnu.Pokud nejsou peníze v platech a jsou vyvezeny do daňových rájů ,tak si lidé nemůžou zaplatit služby(nemají na to)a proto ve službách zase chybí ty ukradené peníze.Politiku nešpinavých peněz a večeře s podnikateli tady nastavila jedna strana ajeden člověk.Zadlužit stát na 30 let bez mandátu to taky víme kdo to udělal.Jen je třeba už to konečně utnout .Vyházet pakáž do Vltavy a chodit poctivě k volbám.Jěště by to chtělo možnost nevolit strany ale lidi.Apak se už konečně dočkám té demokracie. *9*
  • Pan podnikatel......komouš největší!!! víme o něm
    • Člověče, nejste nemocný ? Když má někdo jiný názor, je to hned komouš... ?
  • Můžeme být rádi, že tu nějaké úřady pro nezaměstnané vůbec jsou. Může se do budoucna stát, že přijdeme o tyto instituce jako je úřad práce či sociální. Je pravda, že i v této době tam jsou lidé, co tam být nemusí, ale uznejte sami. Komu se chce pracovat v technických službách, pokud se snažil vyučit ekonomem a dokonce na studie investovala jeho rodina nebo dokonce on nemalé peníze. Pokud chce stát šetřit, pak by měl šetřit ve svůj prospěch a prospěch lidí a ne naopak. Proč nutí lidi šetřit, utrácet peníze jinde v jiných zemích a ztrácí po stovkách pracovní místa pro občany? Státní infrastruktura se od té z před třeba 10 lety nezměnila a peněz do ní teče stále zbytečně mnoho. Jen se občas porozhlédněte kde je kolik zaměstnanců, jestli jsou většinou vytížení a zamyslete se nad tím, zda by tuto práci nezvládl dělat třeba jeden z Vás. V podstatě zjednodušeně řečeno. Co státu zbylo jako silnice a podobně, tak se ještě z toho snaží vše zpoplatnit a hlavně se o nic nestarat. Můj názor je, že by se takto fungující stát měl rozpustit, vytvořit pouze kraje jako mini státy a ty ať se o vše postaraj, tak jak vlastně se staraj. Neboť stát má v úmyslu všechnu odpovědnost převést stejně na kraje. Poté budou mít poslanci s vládnoucí garniturou klid, všechny problémy, rozpory atd budou řešit radní z krajů. Až se toto zákonodárcům podaří, ještě si na rozloučenou zvýší platy a můžeme jim být víte kde.

    Mé stránky umožňují získat zboží co nejlevněji a pokud možno kvalitní. Na inzertním serveru www.inzerce.czsluzby.com si dokonce můžete třeba o proti konkurenci vkládat inzeráty zdarma i při hledání zaměstnání nebo vkládání firem a služeb.
    • Váš úřad neslouží k zaměstnávání nezaměstnaných ,ale k zaměstnání pouze VAšich úředníků,z mojich peněz což mne hodně s...re.
    • Strč si tu reklamu do konečníku,nejhorší server na trhu.
  • Pan podnikatel kecá hovadiny
  • Jsem stavební inženýr, praxe 28 let. Zaměstnávám sám sebe jako živnostník-OSVČ. Bohužel, stavebnictví jde už 5 let do "kopru" a zlepšení je v nedohlednu. Slušně placené zaměstnání v oboru u nás v Moravskoslezském kraji spíše nenajdu (prostě tu nejsou), mohu tedy skončit na pracáku. Může mi někdo říct, jak a na co lze potom smysluplně rekvalifikovat stavebního inženýra, který svoji profesi vykonává většinu života ?
    • Rekvalifikace kavlifikovaného jsou vyhozené peníze státu.Regulaci bych viděl hned v školství.Proč produkujeme tolik ekonomů asoc. pracovníků ekologu a dalších lukrativních zam. když je trh nasycen.Je to jenom kšeft pro ty konkretní školy.Jsem pro aby bylo z čeho vybírat ale velký přebytek je špatně.
    • Smysluplnost je v tom, že nechcípnete hlady.
    • Řidič kamionu nebo skladník
  • Mám známého zaměstnával sociálky a dnes, škoda psát. Za dobrotu na žebrotu! Nebudu makat v práci abych živil nefachčenka! *6*
  • Čekal jsem dlouho, až vychladnu z postoje pana Tomana. Osobně si hodně vážím lidí, kteří dokázali to co on. Nicméně bych mu rád připomenul, že je pravdou, že lidé ve středověku umírali hlady, ale také že byla období, kdy se postižení upalovali a dokonce malé děti házely ze skály. Proto si myslím, že svět podle pana Tomana není světem budoucnosti, ale návratem tam, kde lidstvo již bylo. A jen hloupý opakuje stále chyby
    • *1* Tak to by ve stredoveku jako prvniho zabili Tomana - je postizenej. A nez by dokazal, jak je sikovnej, uz by tady nebyl. TAkze smerovat ke stredoveku mu nijak nepomaha.
      Ale oni jsou Tomanovi sikovni. Kdyz totiz neni dost zakazek nejspis, tak jeho zena napise knihu - treba o hubnuti. To leti a ona to sice nestudovala, ale zajima se o to. Tak proc ne. Uvazuju, jestli taky nemam napsat knihu o vychove deti. Pak bych nemusela byt nezamestnana. *5*
  • Jílková je velká porce hovězího!
  • Bude u nás veselo, budou zlaté časy, až Michaela Jílková přestane si barvit vlasy...
  • To je odporný podnikatelský zmetek. Tací mají přes peníze moc nad lidmi. Hjzl.
    • Nýmandi peníze mít nebudou,slečno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit