Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já mám les rád už od dětství. Když mě děda bral na jeho oblíbené místo, kde si postavil posed, bylo to hrozně fajn. Je to už dlouho a posed už se musel dát dolů pro bezpečnost ostatních. Chtěl bych na tom místě vybudovat něco nového, kde bych mohl trávit čas s rodinou. Stavěl jsem někdo velký posed, kde by třeba pak bylo možné i přespat? 

    • Nestavěl jsem, ale nechal jsem si ho postavit na klíč. Našel jsem totiž firmu, která se zabývá stavbou luxusních posedů, které dělá právě na klíč. Dovezou ho a namontují na místo, které si určíte. Je prostorný a opravdu se tam dá i přespat. 

      • A která firma to takhle teda řeší prosím? Která se zabývá stavbou luxusních posedů? 

        • Úplně nejlepší bude, když si otevřete jejich stránky https://www.kupsiposed.cz/ Třeba si to zamilujete hned na první pohled tak, jako jsem to měl já. Vypadá to opravdu dobře a hlavně to vše dělají z kvalitních přírodních materiálů. 

  • "Lidem vstup zakázán" = myslivci jsou jiná sorta živočichů...

  • Chtěl bych pro svého otce, který je myslivec koupit kvalitní lovecký nůž. Poradíte mi prosím, co mu vybrat? 

    • mun.go

      Podívejte se na stránku o nožích - hledejte nůž s pevnou čepelí/* (ruský Kizlyar - takový má i Putin) nebo Marble, Marttiini, Beretta,  Fällkniven, Tops Knives, finský Iisakki, španělská Muela, ...

      Jsou i čínské - Steel Will SMG270 za přístupnou cenu.

      /* Můžete mít i zavírák - ale ten není jako lovecký nic moc ...

  • Můžete mi prosím někdo doporučit, kde vybrat pro myslivce kvalitní lovecký nůž? 

    • Máte už nějakou představu, kolik by jste do nože chtěl investovat? Kvalitní nůž pro myslivce můžete koupit například z damaškové oceli, ta je velmi odolná a dá se vždy dobře nabrousit. 

      • mun.go

        Ano - damašek je jistá specialita vrstvené oceli. Obecně je v materiálech čepele na výběr uhlíková ocel (dobře se brousí, ostrý břit, ale rezne) nebo nerezovka (některé jsou dost tvrdé a špatně se brousí (typicky D2) - ale zase nerezatí.

        Také můžete mít malý lovecký (skinner do 6") nebo velký nad 12" - vybírejte podle délky ostří.

        Výběr nože

        Test outdoor nožů

      • Tak určitě něco rozumného. Nechci kupovat nůž za dvě stovky, ale ani ne za 15 tisíc. Pokud by to kolo okolo 5, tak bych s tím neměl problém. 

  • Tady je zas ubečených ovcí, které neví vo co go. *15*
  • Vážený pane,jste na velkém omylu, pokud nedáte souhlas k začlenění vašich pozemků do honitby, budou tam přičleněny z moci úřední a ten byvaly milicionar, policajt či jiný sikula vám klidné na vašich pozemcích zastřelí vašeho psa pokud s ním jste na procházce, nebo,což se stalo manzelovi, ho budou vyhánět z našeho lesa,že jim tam plaší zvěř
  • Blbost. Honitbu nemusím jako majitel povolit a potom tam myslivci nemají co dělat. Pokud mi vstoupí na můj pozemek poletí tak rychle jako bažant, kterého by chtěl zastřelit. V zeleném fraku by potom mohl ke mně přijít třeba rybář nebo farář.
    Když už tak si na kraj svého pozemku dám zákaz vstupu divočákům, bažantům, zajícům a myslivcům pod podmínkou zastřelení.
  • Banda opilců a slepoňů co střílej na vše co se hejbne. Je to mezi nima jeden blb vedle druhýho a študovanej v Plzni.
  • A co, tak zůstaneme doma, na levnym ntb budeme koukat na péčko a žrát geneticky modifikovaný srajdy. Žádná změna. *1*
  • Stalingrad
    Opět jedna z perel našich zákonodárců !!!! Bo spíše zku..vysr..čů ???!!!! Víc jak 26 let od té sebranky OF žádný poctivý a slušný zákon nevytvořili !!!! A jedno zda se jedná o střet zájmů,hazard,dopravní zákon,ekopokuty,body řidičům,kominíci v domě,policajti si můžou pro legálně drženou zbraň kdykoli si vzpomenou-o půlnoci atd. Je třeba lidem připomenout jaké první tři zákony si to hovězí bo vepřoví ve sněmovně schválilo !!!! První,že POSLANCE NELZE VOLIČI ODVOLAT !!!!! Druhý SI SCHVÁLILI VÝŠI SVÝCH PLATŮ A NÁHRAD!!!! A jako třetí ,ŽE PES VE VÝCVIKU NOROVÁNÍ NESMÍ CHYTNOUT LIŠKU ZA OCAS!!! To byly on pilíře našeho křišťlového parlamentu no pak to šlo a jde jeden zmetek za druhým.Za co berou ty platy,náhrady,výhody-když vlastně NIC KVALITNÍHO 26 LET NEVYTVOŘILI TY VYŽÍRKY A POVALEČI !!!! Jinak jediný a spravedlivý ZÁKON O MYSLIVOSTI BY MĚL ZAČÍNAT ad.1.-právo myslivosti na pozemku má v první řadě její majitel !!!! ad.2.-pokud toto právo neuplatní z jakéhokoliv důvodu může je postoupit jiné osobě za úplatu nebo za údržbu !!!! ad.3. vstup na soukromý pozemek je zakázán a bude posuzovám jako krádež !!!! A od toho by se odvíjela i obrana osob a majetku atd.!!!! V tomto zlodějzku...vyčekostáně si dělakí jen pro tzv.lobisty,odkláněče a mystifikátory !!!! A daňoví poplatníci-jen tupě čučí jak kopnutá myš do análu a nechají si kálet na hlavu a ještě za to děkují !!!!! A to nemluvím co nám sem tahají na naše náklady za musulmany,600let se nepřizpůsobené !!!!!I včely brání svůj úl proti vetřelcům,mravenci si brání mraveniště,JEN TUPÍOVČANÉ VE ZLODĚJZKU..ČEKOSTÁNĚ DRŽÍ HUBU !!!!!!
    • Opět jste totálně vedle, neboť se jedná o připravovanou novelu zákona, která ještě ani není v poslanecké sněmovně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit