Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Obdivuji pralidi, co reagují na takové sra*ky. Já čtu jen titulky. Je to k blití.
  • Co to je Lidem? Má to znamenat "Lidem nasejem?" Lihová demokracie? Demagogie?
    Piková dáma, jak ji u nás v hospodě přezdívají, by opravdu nikde šanci neměla. Mikrostrana s několika voliči. Jenom samé řeči- klišé v podání Karoliny Pík. Připadá mi jako velmi ctižádostivá osoba- raketový start a doufám, že i pád.
    • Pane Jardo,Pavle, Michale, Oto a další, copak jste ještě nepoznali a nepochopili, že v naší démóngracii je všechno možné? Trochu o něčem jiném: demokracie přece ve své podstatě znamená, aby se co nejvíce lidí podílelo na chodu společnosti. Jak je tedy možné, že vysoce placený poslanec zastává ještě vysoce placenou funkci ministra? Proč tito a jim přidružení politici jsou jmenováni do dozorčích rad, do vedení společností a dalších finančně výhodných funkcí? Jak je možné, že paní Ing. Topolánková (již v minulosti) měla v době rozkolu manželství, do rozvodu, "státní" auto s řidičem a ochranku (podle tehdejších zpráv v tisku). Jak je možné, že když uděláte dopravní přestupek anebo jste při jízdě pod vlivem návykové látky, přijdete o "řidičák" (což je při závažnosti správné) a zatím co řidiči Janeček po velmi vážném incidenstu z osobní viny nebo "zpěvačka Darinka" po zabití si jezdí po lukrativních rekreačních místech a užívají "smetanu" života? A je toho mnohem a mnohem více....
  • Píka je pí.a,která je zralá na odstřel!
  • Zatím jsem to všechno nečetl, ale vláda si bere ode dneška 14 dnů dovolené. Takže Dobeš přečká nejméně dalších dva týdny. O to jim jde. Vše zůstane při staru.
    • Nejen to. Zůstane až do konce volebního období !!! Nečas jej nikdy neodvolá, má přece výmluvu, nevšiml jsi si ??? Přece neřekl, že jej vyhodí, ale že očekává jeho rezignaci. To je slovně jasný podvod, Dobeš prostě žádnou rezignaci podávat nemíní, řekl jen, že je k rezignaci připraven... ale neřekl, kdy ji podá !!! Je to od Nečase i Dobeše jenom hra na blbce, což jsou podle nich jednoznačně občané !!! Počkejte a uvidíte , hahaha !!!
  • taky takovýho vola? už nikomu neveřím z vlády a cele politické scény a k dalším volbám už nikdy nejdu aspon se nebudu muset schovávat za plentou jako blb abych nedej bože neřekl nebo neukázal na plnou čáru koho volím takže ted mám volné ruce a myslím že nebudu sám
    • Máš svobodu, volit nemusíš.Za komunistů 1 ničemná strana a ještě kontrola kdo chodí volit
  • No to zas bude carda retarda. Tahle vláda má zdá se pro výběr ministrů jednoduché kritérium. čím větší je člověk neschopný a hloupý tím má větší šanci se tam dostat.
    Kdyby takhle mizerně někdo spravoval soukromou společnost skončí v totálním bankrotu a jde se oběsit. Tihle šašci zanechaj potopu a vesele to nechaj na občanech at to laskavě zaplatí.
  • LIDEM je V ů l ! !
    A hlavně H A J Z L ! !
  • Jak může "Lidem" být vládní stranou, když se záhadně vynořila během běžícího volebního období, bez toho, že by se zůčastnila voleb a ještě něco navrhovat ? Možná to je díky kličkám a záměrným mezerám v zákonech "legální",ale určitě ne morální. To by takhle mohly vznikat jakékoliv strany po volbách s tím, že by si tam sami sobě a bez voličů, nějací "nový politici" navolili koho chtěli..V tom případě volby, které se dají obcházet už i tak pomocí všelijakých dohod a vychytralých holportů někde v hospodě tedy neměly smysl už vůbec žádný, jinak by nebylo možné, že lidé které nikdo schválně nevolil se tam nakonec stejně "nějak" dostanou.
    • LIDEM jsou " konstruktivní" přeběhlíci,zachraňující pád Nečasovy vlády,i když tuto stranu nikdo nevolil.Nyní,si začínají klást své požadavky Nečasovi,pod pohrůžkou konce koalice.
      Asi Peake už tak nejde o blaho národa,ale o udržení se u koryta,jak už bylo dříve řečeno!
      Podle všeho Nečas opět po "zralé úvaze" vyhoví a sranda vláda bude pokračovat dál.
  • Buď jsou v ODS , nebo v TOP09 ... nikdo nikdy žádnou stranu LIDEM nevolil !!!!

    Demokracie stranu podílející se na moci bez řádného schválení volbami nezná !!!

    Ve všech starých kontinentálních demokraciích by vznik strany LIDEM zákonitě vyvolal předčasné volby .

    Bez voličské základny totiž každej z jejích poslanců postrádá legitimitu svého mandátu .
  • "LIDEM" vytáhnou eso z rukávu .............. To je ale hnus, chce se mně zvracet z těch "ksichtů".
    • ale LIDEM na volebních lístcích nebyla, takže nemají právo cokoliv žádat či navrhovat
      • To nevadí,sám Nečas tuto stranu přeběhlíků z VV svým postojem legalizoval k svému prospěchu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit