Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tyto zprávy, které naši chartističtí kolaboranti NATO před občany pečlivě tají, znovu dokazují, jak stateční, odvážní a plni odhodlání jsou bojovníci Džamahírije. Je to pochopitelné, vždyť bojují za svou vlast, Libyjskou arabskou Džamahírii, která byla barbarsky napadena nejhorší zločineckou organizací v dnešním světě tedy NATO. To že dokáží mnohonásobné přesile NATO způsobovat citelné ztráty je obdivuhodné. Do toho stateční lybijští bojovníci! Doveďte svůj spravedlivý boj do úspěšného konce a vyžeňte fašistické okupanty ze své země!!!
  • Prosakující neověřené zprávy z fronty 1.10.2011 (volně přeloženo)
    Tripolis. Jsou to dva dny co byla v Tripolisu demonstrace lidí za Kaddafi. A včera, jak uvedli z pole, Khamis Al-Kadhafi vydal rozkaz - Žoldnéře a jejich pány: vyčistit z Tripolisu. Ukázal, kdo je v domě pánem a zničil "ústředí" kanceláří NATO a CIA. Obránci Džamahýrie dokumenty, popadli a odvezli na bezpečné místo, uvedl z ústředí na odpor. Tyto dokumenty zdůraznil, že přímo dokazuje zapojení zločinů Spojených států vůči Libyi. Mimochodem, zaměstnanci těchto štábů zbaběle utíkali a pomocí Červeného kříže se dostali na mezinárodní letiště se do houstnoucích skupiny podobných a ... čekájí na evakuaci na loď, do letadla. Měli štěstí. Libyjská armáda, jak vykázala z pole, kontrola přístavu Tripoli, které neumožňuje, aby zahraniční plavidla přistávala v Tripolisu a dodávala žoldnéřům, zbraně a zásoby. Libyjské armádní síly zničily školu pro dívky v Tripolisu, kam se rozhodli utéct askrývali NATO žoldáci. V Tripolisu to libyjské armádě jde těžce, ale začla . Khamis dal ultimátum: vyčistit město, až konce! Ghadamis. Tuareg město. Po oznámení NTC, že Kaddafi se ukrývá v historické mešitě byl požádán, aby bombardovali město. NATO …odmítl. Ano! NATO se správně rozhodl, že by proti nim a po válce v jejich vlastních zemích pro tuto mešitu mstili Tuarégové pokud ji vybombardují. Nazdárek. To je fakt a je již známo, že potvrdila i A. Jules. Dále Misurata. Zuřivé střety mezi skupinami žoldáků. Po smrti jejich vůdci, zničeny pod Sirtem a Bani Walídem není u nich nikdo jejichž rozkazy by všichni chtěli poslouchat a plnit.. Jižně od Libye. zcela v rukou Pro-Kaddafi. Záwíje. Tady ukořistili arzenál zbraní a střeliva co patřil NATO, Žoldnéři a jejich šéfové z NATO uprchli do Tripolisu a čeká na mezinárodní letiště. Společnětam američtí, francouzští a britští důstojníci čekají na letadlo, protože situace je kritická. Benghází. 50 % území města nyní pod Zeleným praporem. Nikdo a nic z NTC zde není vidět.. Po Sirtou a Bani Walíd nelze nalézt více než 1000 žoldáků. Nejsou mrtví ale dezertéři. NTC chtěl k náboru nových a jejich...Neexistuje žádný, co by chtěli zemřít..
  • Letiště mají,když jim to samozřejmě zajistila letadla NATO a budou je asi potřebovat znovu,pokud se tedy z něho dostanou. "Kolegové" z Ghamadasu, kteří už v něm trčí od 27.9. to štěstí mít asi nebudou jsou totiž obklíčení a Tripolis jim po žádosti o pomoc sdělil,aby si pomohli sami. Vypadá to, že Libyjská armáda je asi jen tak "bez pár facek" nepustí. Generál Chámís al-Kaddáfi osvobodil Zawaiyu a Ghadames i Gat už je taky Libyjská už od 27.9. "Rebelové" v Syrtě byli zbiti Lib.vojáky a v Ghadamesu s kalašnikovem osobně Kaddáfi mluvil s vojáky o dalším postupu. Někteří bývalí politici zkontaktovali vládu Jamahiriyi, omluvili se a požádali Kaddáfiho,aby se mohli vrátit, chtějí se přidat k odporu pro vyčištění Lybie od těch co v ní nemají co dělat.. Něco je na Wertizreport.com/?s=libye,CNN news.... Ono asi hodně věcí bude úplně jinak..
  • Nejnovější zprávy z fronty do 30. září 2011 (automatický překlad překladačem) Okolí Benghází pod kontrolou milice, které podporují Muammar Kaddáfí. V okolní oblasti pozvedl Benghází zelenými vlaječkami. Města Tobruk a tráva také vyvinout zelenými vlaječkami.
    RAS Lanuf a Brega je řízen milice. Ben-Džaváda je v současné době pod kontrolou povstalců. Lidé z Ben-Džaváda přesunul dlouho v Sirte. V Sirte zůstává napjatá situace. V posledních dvou dnech rebelové utrpěly velké porážky. Byl zabil tři rebel velitelů a více než 2000 lidí živoucí síla. Některé týmy se vrátili do Misurata, což se také vyvíjí pro povstalce není nejlepší humanitární situace. V okamžiku nyní pod Sirte jsou slabé seskupení sil PNS. Navzdory s podporou letectvo NATO, na východě rebelové se shromáždili všechny síly a se podařilo zachytit některé z východní městské Syrty. Ale zelené partyzány a vynikal v takové situaci. Vyhodili do hotelu, kde schůzka konala s předáky rebelů francouzské a britské zástupci. Podle předběžných údajů asi 90 lidí bylo zabito. Poté, co byly milice útok provést, a vzbouřenci byli nuceni uprchnout. V této chvíli boje je na předměstí Syrty. Rebelové jsou neustále napadli, ale obránci mají vážné protiútok odraženo rebelové a nuceny ustoupit. Hlavním problémem pro město jsou bombardování NATO letadla, která podle některých použití bílého fosforu proti obyvatelům města. Bomby Aliance mají 48 hodin bez zastavení, ale kobercové bombardování může rozbít si odboj. Mezitím se obránci Syrty dnes podařilo sestřelit vrtulník sil NATO. Velmi zajímavé je situace v Tripolisu. V tuto hodinu víte přesně co předměstí Tripoli v rukou milice a armády. Ráno 29. září na pozice rebelů v Tripolisu byli napadeni libyjské armádní. Byli zajati počet objektů. Zejména ústředí CIA a NATO. Byl zmocnil některých dokumentů. Teď přijde zajímavé zprávy vestma. V mnoha oblastech města pozvedl zelenou příznaky. Slyšíme výbuchy, zejména v Ba-Al-Azizia. Byl napaden a přístavní město, dotazování rebelové opustit některé oblasti přístavu. Je to také ohlásil zachytávání žoldáky "Británie, Francie a Kataru v Tripolisu."Náhle se otočila situace je pod Ben-Walíd. Po zavraždění velitel vzbouření útok na Ben Walid rebelové, vyčerpané a demoralizovanými, uprchli z města. Cesta "Estragon" - "Ben-platný, propuštěn. Ale nesmíme zapomínat, že tato informace dosud nebylo potvrzeno. Muammar Kaddáfí právě nedávno oznámila, že rebelové očekávat velké překvapení. A dnes alžírské média říkají, že Mutasim Gaddafi, syn libyjský vůdce, příkaz síly v Sirte, dal "zelenou" eliminovat, velitelů, hlavy PNS. A teď jeden po druhém, vidíme velitelé mizí z bojiště. Tak už se o smrti jiného vůdce - vedoucí misuratskogo Núruddín Gener. "Tento individuální, podle alžírské televizi, byl známý" organizeing "bombardování a raketové útoky NATO na školy, domy a místa pobytu ve městě u Syrty."
    Skutečným překvapením byl vzhled Khamis Gaddafi na lidi. Včera v síti má video datuje do 25. září 2011, který mluví s lidmi Khamis. Je ohlásil, že se video natočeno v Sirte. Můžete to vidět tady: http://natostop.pl.ua/blogs/primer-bloga-admina/hamis-zhiv-video.html
    Jiné události:Město Ghadames, nacházející se na hranicích s Alžírskem, osvobozen od rebely, ale NATO nadále dodávat speciální síly, jakož i některé z povstalci z Nafusy.
    Libyjské armádní náhle atkovala Nafusa policejní stanice. Zabili 24 rebelové, spálil auto s palivem.
    Libyjský odpor do povětří ústředí povstalců v městě Adzhelat. 28.09.11Zpráva: německý mezinárodní právo vědec Brigette Queck poslal silnou dopis tajemníka OSN Pan Ki-mun týkající se událostí v Libyi...Tady je dopis:AbyMinistr 1.KaždýPan Ki-munNew York
    Fax: 0012129634879Vážený pane,"Matky proti válce Berlin Brandenburg," Očekáváme od vás, generální tajemník Světové organizace ze všech států, vyzvat NATO zastavit přinejmenším další genocidy civilní lidí v Libyi bombardování měst a vesnic v Libyi!!Lidé z Libye bude jít vlastní cestou rozvoje, která je zaručena 1.Každý Charta.Více než 5 milionů lidí v Libyi šel na ulicích Libyi s obrázky Gaddafi, revoluční vůdce lidová džamáhírije,(včetně Bengazi!!) až noční bombardování z Tripolisu NATO 21. Srpna 2011. Tisíce civilních lidí umírají v Libyi bombardování NATO, nikoli Gaddafi!!!What the NATO
  • Vážení přátelé. Tento článek a úvodní fotografie jen dokazují kvalitu našich novinářů. Dnes novinář nic neví o etice,morálce,slušnosti a nezaujatosti.Dnes rozhodují peníze a pochvala od chlebodárců. Na obranu novinářů chci dodat, že takto se nechovají pouze novináři ale i jiné profese. Asi je to poklesem morálky a slušnosti v celé společnosti kde nám jdou politici příkladem.
  • Všechny naše lumpy,kteří nás zatahli do tak zločinecké organizace
  • Na úvodní fotografii jsou skutečně příznivci moudrého a spravedlivého vládce Muammara mávající zelenými vlajkami Džamahírije. Redakce vůbec neví, co na web umisťuje. Západní kapitalistická propagandistická mašinérie funguje na principu někdějšího německého ministra informací J. Göeblesse: "Tisíckrát opakovaná lež se stává pravdou." Většina libyjských občanů opravdu stále stojí za Muammarem. Proto také NATO oznámilo, že akce v Libyii budou pokračovat. Je jim jasné, že pokud odejdou, libyjský lid jejich dosazené hrdlořezy smete.
    • Všechny naše novináře,kteří obelhávají tento národ,bude třeba po další revoluci,zpracovávat,za oblbování národa,na tuhý krvavý biftek.
  • Prosím opravte popisek k úvodní fotografii: Většina libyjského lidu stále stojí za Kaddáfím a v mnoha místech země po celou dobu bojů najatých rebelů proti jeho režimu a podporovaných silami NATO i žoldáky, probíhaly demonstrace za jeho podporu a proti cizí intervenci
    Přestaňte oblbovat lidi a nelžete "slavní autoři". Je to záměr nebo blbost?!
    • ..no...teď už jsou asi přívrženci Kaddáfího nazývání "povstalci"... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit