Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chce to víc psů na letiště.
    • Ano, jako na každý vstup do každé země!!! To je řešení *16* *16* *16*
  • Není větší radosti, než žít rok a půl v zemi, kde je vyhlášen výjimečný stav a kde přesto občas dojde k dalšímu teroristickému útoku.
    Na to si lidé zvykněte a ne abyste chtěli nějakou změnu? Ne abyste volili nějaké populisty!
    To jsou náckové a xenofobové. Raději občas nějací mrtví a zranění, než aby zvitězil populismus! *1*
  • "a v průběhu času se "zradikalizoval"."
    .
    A jak je možné, že se nezačlenil, ale naopak zradikalizoval? Kde se stala chyba?
  • přednese nějaký čínský šmudla že se ošklivě chováme k uprchlíkům a postavil nám na protest gumovou džunku s gumákama. Moc dobře tady víme proč se jich straníme. Moc dobře víme že jim musíme dávat neustále najevo že tady pro ně není místo. Tady v EU si vybrali moc moc špatně.A právě pro to jsme zatím nic podobného nemuseli řešit u nás!
  • Proč se stále řeší soužití s parazity, kteří navíc pokaždé mají kriminální minulost a v obětování se pro Alláha není ani tak náboženský motiv, jako spíš únik před vlastním neperspektivním a zmrveným životem? Opravdové řešení terorismu nespočívá v koexistenci s teroristy, ale ve vyhoštění případně uvěznění každého, kdo toto podporuje. Eliminování projevů islámu a mešit ve státech, kde jsou teroristické útoky by toto vyřešilo daleko efektivněji a levněji, než deset policistů s nejmodernější zbraní a tím nejlepším výcvikem na každém rohu. Nechápu, jak je možné, že v Islámu lze legálně prznit nezletilé a když toto dělají katoličtí kněží, tak je kolem toho velký povyk. Kde jsou ochránci práv a sluníčkáři, to jim nevadí, že trpí nevinné děti? Uvědomte si, že spoluviník je každý člověk, který má volební právo a k volbám buď nejde, nebo volí politiky, kteří jsou již delší dobu u koryta nebo Babiše. To je člověk, který na začátku nic neměl, nic nevymyslel ani nevytvořil a přesto má miliardy. Buď je to kouzelník nebo někdo, kdo na základě zaručených informací od svých kontaktu ještě z dob ČSSR dokázal spekulacemi a vekslováním na úkor státu tj. nás všech nahromadit to, co má. Babiš má svoje představy a zájmy a to co chtějí obyčejní lidé ho nezajímá. Pokud by měl skutečný zájem na prosperitě státu a blahobytu občanů, tak by:
    1. Zrušil by pro tento malý stát nepotřebný senát - ušetřil by tak 1 miliardu za rok na mzdách nic nevytvářejícím parazitům a provozu budovy.
    2. Dávky na děti by byly z větší části formou odpočtu z daní, čímž by se vyřešil problém s parazity, kde ani jeden z rodičů nepracuje a plození děti mají jako živnost
    3. Přímou trestní odpovědnost politiků, kteří by se tak nemohli vymlouvat na imunitu, ale byli by trestně odpovědní za svoje jednání, kradení atd.
    Toto Babiš nikdy nenavrhne, přesto díky ovčanům získá v následujících volbách nejvíce hlasů a Okamura, který se toto všechno už teď snaží prosazovat nedostane ani třetinu hlasů co Babiš. Milí spoluovčané, až budete zase nadávat na to, že politici kradou, cikáni parazitují a ČR je a bude dle nařízení EU nucena ve stále větším počtu živit ekonomické migranty, tak si pořádně nafackujte, strčte hlavu do záchodu a spláchněte! Politici, muslimové ani cikáni za nic nemůžou - dělají jen to, co jste jim vy svou hloupostí, stádovitostí a laxností dovolili! Je to jen a jen VAŠE vina!!! *16* *16* *16* *12* *12* *12*
  • Lepší než ozbrojené hlídky v uniformách by byli strážci v civilu.

    Ukrytí zbraně, i velikosti našeho Sa58 se sklopkou, není problém.
    I u nás se vyrábějí speciální batohy, které se dají rychle přesunout ze zad na břicho a zbraň rychle tasit.
    Odklopená chlopeň batohu může obsahovat balistickou ochranu, kryjící uživatele od pasu dolů.
    Uniformované hlídky jsou příliš zjevným a pro odhodlané fanatiky snadným cílem.
    U uniformovaných by měl být samozřejmostí výcvik obrany proti odebrání zbraně, Rezervistka ( příslušnice záloh?) neměla zbraň na řemenu?

    Smradi projevují opravdu černý nevděk zemi, která přijala jejich rodiče či prarodiče a s velkou pravděpodobností jim i vyplácela po dlouhá léta sociální dávky...
    • A ještě lepší je, když ty hlídky v ulicích být nemusí. To by měl být největší zájem státu a politiků.
  • Prostě už je na čase přiznat že ta nekalá "hra" se vymyká z rukou. Kdo jsou ti psychicky narušení režiséři co tohle mají v moci? Je toto v plánu nebo už to selhává? Jsou to vůbec lidé? Komu to vlastně prospívá? Kde se krývá to hnízdo bestií co si už dlooouho "hraje" a rozeštvává veškeré lidstvo?
  • Proč jste ho napadli , vždyť byl určitě umírněný??? *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit