Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co třeba nedostatek energie? Jak toto řešíte? Já jsem nedávno měl poprvé možnost vyzkoušet kratom a hodně mě to zaujalo. Zkuste si najít na internetu třeba kratom účinky. Co jsem slyšel například od kolegů v práci, tak ne každému to prý vyhovuje, ale zrovna mně ano. Právě proto teď kratom užívám hlavně když toho máme v práci opravdu hodně.

  • To já jsem si začal po přečtení článku na https://www.pixolive.cz/zdravyzivotnistyl/vypestujte-si-bylinkovou-zahradku-u-vas-doma/ pěstovat bylinky sám a nemůžu si to vynachválit. Jednak to výjde mnohonásobně levněji, druhak domácí bylinky voní a chutnají stokrát lépe.

  • Upřímně řečeno, já na bylinky nedám dopustit. Sama si jich tedy moc nepěstuji, ale mám známého, který jich pěstuje hodně. Dokonce i takové, které u nás moc dobře nerostou. Má doma vyhrazenou místnost přímo na pěstování, kde má taková ta LED světla určená na pěstování. Má to opravdu vychytané. Dost přemýšlím nad tím, jestli něco takového nezkusit také. 

  • Zázvor a oregano používám hodně. Tento článek mi hodně poradil a asi začnu i další bylinky víc používat. Opravdu zajímavé. Já si musím vynachválit hodně Macu, kterou jsem objevila přes https://eshop.guaranaplus.cz/maca . Jde o bylinku, která pomáhá na fyzické i psychické zdraví, plodnost, hormonální nerovnováhu a mnoho dalšího. Pochází z Peru  a hodně mi pomohla. 

  • Tak to už i já jsem docela dost dlouho takový dědek kořenář a to hlavně díky tomuto eshopu, na který jsem narazil docela dost náhodou :D No nicméně jsem za tu stránku moc rád, protože kdybych na ni nenarazil, tak asi nemám odkud pořizovat takto levné potraviny a zdravé čaje :) Mrkněte se ale raději sami!

  • Na léčení tchyní je nejlepší durman *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit