Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přehnal,nepřehnal,tady s tím posraným státem a s českým národem jako takovým to jde pěkně z kopce,Každopádně řekl veřejně celýmu národu ,aby se každej chytl za rypák a nenechal si kálet na tu svoji Švejkovskou řepu,od těch sráčů ,co si říkaj politici. *16*
  • Zavřít toho nácka. Jen se podívejte na jeho ksicht.
    • Nebudu to dvakrát opakovat bído jedna méněcenná, náhodou Němci vždy byli výš než závistiví, smrdutě komunističtí a vlezdořitičtí, kteří každýmu závidí větší vzdělanost než ty pitomá bído. *16* , *12* , *16* .
  • Vážení,je trapné,když zdde řada lidí obhajuje Landu jenom proto,že to berou coby normální záležitost. Vyjadřovat se v tomto směru veřejně, je dost nelogické. Ukazuje se zde stupe|ň hodnot mezi lidmi, i ,když je to jen malý vzorek. Že se p.Landa ukazuje v očích veřejnosti coby hulvát,je jen jeho krédem,kterým se prezentuje. O takovou prezentaci ale slušní lidé nestojí. Mám za to, že těch slušných lidí je stále dost,ale bohužel, "musí" trpět i taková vystoupení jedinců, kteří se díky příhodnému vysílání přímého přenosu TV, takto "vystavují na obdiv" svou osobu, právě pro možnost rozšiřování svých negativních názorů, které prezentují ve všech mediálních příležitostech, např. Kazma, Vyšehrad a j. Beru za hotovou věc,když se zde někdo najde a tuto osobu bude mít zájem nechat stíhat. Ano,právě pro rozšiřování nac.ideologie.
    • Vážený jmenovče. Myslím, že se považuji za slušného člověka, okolí mě jako slušného také považuje. Představte si, že o tuto prezentaci stojím. Prosím mluvte za sebe. Jsou totiž slušní lidé a slušní lidé, jako jste vy.
    • U těchto VIP a jiných i sportovních či hereckých primadon je všechno dovoleno. Do práce to nechodí a přtom vydělávají miliony. Akorát jdou z jedné chlastačky do druhé a střídají partnery častěji než kalhotky či ponožky a ještě+ se tím chlubí a dávají to na obdiv, Pózují nahaté před kamerami atp. Je to hnus a vy je ještě obhajujete a tleskáte., místo aby jste je do toho jejich odhaleného pozadí nakopali. Je to hnus a TV to podpuruje.
  • Kdyby to vystoupení myslel jako vtip, asi by to šlo (mimochodem, všimli jste si, jak se ze začátku všichni včetně Velkého Mistra Káji) smáli? Asi jedině Brzobohatý pochopil, že to Landa myslí vážně. Pro příště by se měl asi dělat test na alkohol a drogy. I když je Landa mimo (viz jeho kecy o světové úrovni sportu, který bude provozovat) tak by se to mělo brát jako určité memento.
  • Jak to že nepropaguje fašismus. A co to je SS na tričku, to nebylo nic? Jen se vymluvil že to není SS, ale 44. Dělá si z lidí akorát blázny.
    • Když máme dokonce parlamentní stranu, která podporuje komunismus, proč by někdo nemohl propagovat fašismus?
      • Zmizni kozomrde a táhni za kozou, už čeká!
      • Komunismus je to nejlepší co by kdy na světě mohlo vzniknout. Bohužel, ještě nikde nebyl zaveden. Komunismus je ta nejlepší myšlenka a jednou zvítězí. Pryč s kapitalismem a buržoazií.
    • ... nedělá, dělá blázny pouze z těch, co jej nemají na háku :))))
  • Pan Vyvadil by měl specifikovat, které konkrétní součásti oděvu značí příklon k fašismu. Kšiltovka, černá mikina nebo snad kohout pod paží? Nejspíš ten, protože jinak vídám stejně oblečených "fašounů" mraky, některé i mezi členy bezpečnostních složek státu. Takže zakažme zákonem přenášení drůbeže pro přečin propagace hnutí směřujích k potlačení práv a svobod a je to. *7*
    Ne, vážně, pokud někoho Landa ohrožoval nožem, je v pořádku pokud se na to policie podívá (i když pokud by někdo napadl mě nebo moji rodinu, určitě bych nepotřebovala, aby za mě TO podával *11* politik *11* ). Ale popotahovat lidi za to, že se mi zdá jejich oblečení nepatřičné... Kocourkov hadra.
    • Jen tak na okraj,na zádech měl runu(znak) kterou nosili fašisti v severských zemích.
      • Hmm, budu vám věřit, ve vojenské symbolice druhé války se nevyznám a navíc, přiznávám, jsem Landova záda neviděla.
        Ovšem i tak mne napadá - co budeme dělat, až si nějaký další šílenec v budoucnosti zvolí symboliku nebo hesla psaná latinkou? Zakážeme psát? Zavedeme jiné písmo?
        Omlouvám se, na runy jsem háklivá *15* , severská mytologie je pro mne mnohem zajímavější než dejme tomu klasická (řecko/římská), a neustále se potýkat s názorem, že runy jsou špatné, bo Hitler, mi opravdu vadí.
    • Znám lidi, kteří nosí knírek pod nosem, za tu propagaci fašismu by zasloužili trest smrti. *1*
      Ovšem v padesátých letech minulého století SNBáci co by "strážci pořádku a mravnosti" např. postihovali mladé kluky, kteří měli příliš dlouhé vlasy nebo nosili tzv. "trubky", tj. kalhoty s příliš úzkými nohavicemi. Když se jim zdálky příliš úzké, tak je dotyčnému změřili a pokud byly pod míru, tak mu je rozstříhli až nahoru. Což tenkrát při nedostatku zboží byl problém.
  • Kdyby pan Vyvadil, když už nemá do čeho rýpnout, věnoval radši své úsilí potírání významějších protizákoných jednání, které trápí tento národ více...jako například korupce atp. Nebo by to bylo jako jít hlavou proti zdi???
    • ... ubohý český zakomplexovaný názor :))))
      • Jseš ubohej přicmrndáč kapitalistickej, germánskej a hnusnej. To jen na okraj. Ty skoro ani nejseš člověk. Ty musej bejt chráněnec njákýho ústavu, co?
    • Zavřete toho namyšlenýho fašistickýho blázna až budxe čerfnej
      • Negramoto, on není nácek, byť byl frontman ve skupině Orlík, tato skupina byla sprostě zneužita náckama a proto se rozpadla. Ty se debílku nech zavřít až zčernáš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit