Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zkušené policisty coby staré struktury si dal za úkol vyhazovat vysokozdvižný vozíčkář z letiště Langr. To co je na fotce se jmenuje Kubice ale každý kdo se podívá vidí přihlouplého ano smetišťáka nebo-li somráka zralého na basu.
  • Zavřít .
  • Interní sdělení.Vážení každý ale úplně každý ví že jediné Kubiceho zadokumentované vzdělání je do 8tř. ZDŠ.Na policii to ví každý i poslední vrátný ale nelze se o tom bavit protože by se mohlo přijít o místo.Každý v TV viděl že tenhle neřekne souvislou větu.Při povodních se to naparovalo v TV ale vydávalo to jen zvuky.Plat to jo!To bere za celého policajta.Jdete k němu - a kancelář je pod filtrem poradkyň a asistentek.Aby nic nepokazil musí se všechno pečlivě filtrovat.To co je podepsáno Honzou by tento sám nikdy nevytvořil.Ani omylem.A toto nám kočírovalo ministerstvem několik let.No není to parodie na státní správu?
  • Aby to byla pomluva, pak by to musela být lež. Každý si úsudek udělá. Naopak bych doplnil - úplně hloupá loutka. Vyhodil úřednici, že nemá vzdělání? Ale práci asi uměla, pokud jí tam dlouhou dobu vykonávala. On nemá ani vzdělání, ani nerozumí práci. Jak výmluvný pohled na české vládnutí.
  • Baba dostala padáka a tak pomlouvá šéfa. Typické ženské chování.
  • Potkat ho večer na pusté ulici,položím vše cenné na zem a utíkám!!! *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
  • Kubice je člověk, na první pohled naprosto nedůvěry hodný. Jeho obvyklé vystupování svědčí o jisté absenci vzdělání, nebo spíše odbornosti. Co lze uvěřit je jeho snaha udržet se všude jak to jen jde. Plnit kapsu svoji a své rodiny. Jako ministr je naprosto k ničemu. Stav policie tomu odpovídá. A policejní prezident, který za dva týdny udělal kariérní postu co jiní za dvacet let rovněž. Tyto vrány se k sobě semkly a bohužel negativně ovlivňují životy obyčejných lidí. Budějovice toho byly zářným příkladem.
  • Proč je v nadpisu článku uvedeno "pomlouvá"? Nemělo tam být spíše "bývalá úřednice MV potvrzuje, že Kubice je loutkou jiných"? To by asi spíše odpovídalo. Jinak je mně záhadou, jak se takovýhle lidé vůbec dostanou do funkcí, kde mohou ovlivňovat (většinou velice negativně) chod celého státu.
    • Jsou to politický rošády. Oni tam nepotřebují odborníky,ale svoje lidi. Kalous dehonestuje lidi nového premiéra, přitom jsou to opravdu vzdělaní odborníci. Vyzdvihuje Mirku! Prodavačku brožůrek,opravářku zemědělské techniky! Proč? Jdou si přeci na ruku! Až nebude imunitka,to bude fičák! Hlavně aby policie a státní zástupci neztratili sílu a tah na branku. Ta žumpa se musí vyčistit až na dno. *8* *15* *1* *16*
  • Typickej smetišťák. Hodí se k nim jako ulitej.
  • vždyť to má napsané v ksichtě - Jidáš.Zásah U Holubů-protože se to netýkalo našich politiků
    a kmotrů,tak ho udělal slavným. Ostatní hned práskal lidem,kteří už zařídili aby se najednou
    měnili lidé,kolikrát zkušení kriminalisté museli od válu.Od něj nic dobrýho nevzejde...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit