Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechci komunismus, socialismus ani kapatilaismus, který nám ordinuje NWO v čele s EU USA. Putin není žádná jitrnice ani beránek. Konečně zarazil ž...zednáře před vratama Ruska.EU USA zkoušej ovládnout mocensky planetu a finančně zotročit národy a Rusko s Putinem v čele (ač mám k Rusku také výhrady) jim v tom dělá pěknou čáru přes rozpočet. Je mi jedno jestli zemi vládnou samozvaní "demokraté" nebo se jim říká oligarchové. Možná systém oligarchů bude fungovat efektivněji - kdo ví. V této šachové partii kterou USA-EU rozehráli na Majdanu to zednáři prokaučovali a Putin reagoval pohotově bez obětí, což mu schvaluji. Rusko není Sovětský svaz a Putin není Stalin! Rosko si vzalo to, co si přimázl k ukrajině vožralej ukrajinec Chruščov a druhej opilec Jelcin to pod taktovkou NWO prokaučoval při dělení ruského medvěda. Nezapomínejte, že nás západ nás obětoval a prodal při Mnichově Hitlerovi i v Jaltě (na Krymu) v poválečném uspořádání SSSR! A teď nás zotročuje pomocí EU (kterému vládne opět Německo - iniciátor dvou světových válek!). Rusko je protiváhou, která je vždy potřeba, když tu protiváha nebude, tak si může dělat USA-EU neomezeně co chtějí a už teď je vidět kam to spěje! Otevřte oči, směřujeme do Orwelovského "Velkého bratra" se vším všudy!!! (GMO pod zákoným diktátem Monsata napojeného na vládu USA likviduje ekonomicky farmáře a chemicky lidstvo- podívejte se doma na Roundap od Monsanta, který se dostává v přírodě do životního koloběhu, ovládání sladkovodního hospodářství v USA prostřednictvím dvou světových firem - jedna je už i u nás - Veolia, hromadné šmírování NSA v neuvěřitelně masovém měřítku -v době analogu Echelonem, teď Prism, ovládání klimatu HARRPem apod. Komunismus, který mé rodině hodně ublížil je proti tomu co se na nás chystá a co už částečně běží jen užvatlané nemluvně! Nemyslete si, že chobotnice je daleko za velkou louží, Karel Janeček prý byl dosazen na své "obchodování" Rotschildem a ten také stojí za Bakalou. Rotschildové držely naše doly za 1. republiky a drží je dál! A to je ta špička pyramidy na jednodolarové bankovce. Vondra se Šlafenbergem jsou jako poslušné ovce NWO v Triateláru a v Bilderbergu o čemž není pochyb a o jejich činnosti také ne.Ostatně Zeman je také řitní alpinista EU. Není z koho vybírat. Jediný kdo má trochu seriozní názor na dění kolem je Bohužel tuneldědek Klaus, který se odrovnal k jeho škodě sám. Více jak 100leté "Protokoly sionských mudrců" bohužel nelžou a svou pravost naplňují a usvědčují skutky! Bůh s námi přátelé - už nějakou dobu jedeme z kopce do finále a nabíráme rychlost... *16*
  • Kozomrd tečka se už přiznal že žere ty kozí bobky jen tak bez přílohy, toho si na něm cením, ani nevadí že má malého pinďoura a koza je neuspokojená!! *4* *4* *4*
    • Pane tečka proč vám říkají kozomrd???
      • To on ti jeníku neřekne, zlobí se že to na něj někdo prozradil, ale já ti to vysvětlím, protože spí s kozou.
  • Putin to udělal dobře. Je vidět, že Jelcinovo upadlo v zapomenutí. Je tady nové sebevědomé Rusko. Mají vše co potřebují a na nikoho nemusí být vázáni, to je to co nechce Západ. Chtěl je za Jelcina spolknout, ale Putin do tohoh hodil vidle a dobře udělal.
    • Jelcin to byl přímo stranický dar KSSS pro USA. Non stop ožralý aparátčík co se sotva udržel na nohou a jak se s tou C2H5OH virózou potácel tak se i potácelo celé Rusko. Ten se nikdy neměl stát prezidentem Ruska. Dobře, že ho vyměnili za Putina, jinak z Ruska byla dnes kolonie jako ze všech zemí bývalého východního bloku s astronomickými dluhy, které nikdo nebude moci splatit, protože není z čeho a to USA i EU prostě chtěla, protože na této vlnové frekvenci jedou už dávno všichni před námi z té skvělé EU i USA . Někdo více jiný méně, ale všichni. Japonsko je nejzadluženější ekonomikou světa, USA na druhém místě hned za nimi, Itálie je třetí nejzadluženější zemí EU, bankrotující Řecko, Španělsko, Portugalsko, Francie se k tomu také pěkně přibližuje, Německo je na tom lépe, nejlépe to zvládá Skandinávie a Švýcarsko. Slovinsko je též před bankrotem, státy bývalého východního bloku zadlužení až po uši, Pobaltí si dává větší pozor. To je tristní výsledek.
      • Je to tak celá EU a USA už jsou v pr...eli a není jim pomoci, Putin může být spokojen. *14*
  • Vy zmrdi bolševičtí už se na vás v pekle těšíme *16*
  • Děvčata nebulte. Přestěhujte se na Ukrajinu. A jakmile EUUSA obsadí Ukrajinu, můžete si v demokraciích vydělávat jako prostitutky či jiné demokratické otrokyně.
  • žádná škoda hamburgru, stejně se to nedalo jíst a prodávali to se zkaženým masem *11*
  • tečko ty kozí bobky žereš jen tak nebo z nějakou oblohou?
    • Kozí bobky míváme použe na sjezdech KSČM - je to nóbl pochoutka, která se k řadovým komunistům nedostane.
      • Já zas ráda olizuju stranické známky a soudruhy z ÚV.
  • Nedávno jsem dal Hamburger soudružce Semelové, ta to očuchala a nechala ležet, že prý se stravuje pouze semenem samců z ÚV KSČM.
    • Moje stará to taky nežere, protože jí stačí zrní a zelenina. Maso jím doma jenom já a samozřejmě přivezené za Sovětského Svazu.
      • Já vím kozomrde tečko že hamburgery nežereš, tobě stačí když obereš bobky u kozí pr...le a jsi sytý, že se nemýlím? *4* *4*
        • Je to tak. Kozí bobky jsem se naučil jíst na studijním pobytu v CCCP. Často nic jiného nebylo.
  • těch hamburgerů je opravdu hrozná škoda.
  • Holky neplacte ,ted se alespon porádne najíte.Krym je ovšem ted po odchodu M Donalda
    opravdu na dne.To je opravdu katastrofa...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit