Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • se budu s islamisty soudit. To je moje metoda, MŮJ PATENT, nikomu jsem nedala svůj copyright......budou platit za licenci až se prohnou, ještě rádi zdrhnou z Evropy.....
  • Je to tristní,ale zabijácký automobil není plyn,přesto zabíjí stále více Evropanů.A když se to stane,tak nejprve v médiích uslyšíme známý slogan-zřejmě to nebyl teroristický zločin,ale útok nějakého pomatence.A potom následuje složité vysvětlování a přiznání,že to byli ti a ti migranti,často i z druhého,či třetího pokolení.Lidem je z toho často k blití,jak se ty,které vlády k tomuto problému vyjadřují.Jako ovce přijímáme útoky divokých vlků s mírnými tresty.
    • nezapomeňte se semknout to ty teroristy postraší *1* *1* *1*
  • Poděkujte vaší sluníčkářské bandě
  • Neřešitelné MULTI-KULTI, je mi nablití, je jen otázka času, kdy toto vypukne v kráterní kotlině zvané Česko. Jedni z prvních jarních vlaštovek už dorazili. https://www.novinky.cz/krimi/470096-policie-na-letisti-dopadla-cizince-podezrele-ze-suroveho-zbiti-cisnika-byli-prekvapeni.html Sebeovládání přičmoudlých sportovců z Holandska v Praze je na úrovni Allahovo věřících Islámského státu. Islám je víra zla, kterou praktikuje nejhorší ksindl na planetě zemi se vyskytující. Otroctví, porobení, kořist, rukojmí. náboženské daně nevěřících,ženy na úroveň zvířat postavené, přemýšlejte.
  • Podle všeho to byl Eskymák a ti nejsou na nikoho napojeni, tomu tak budeme věřit?
  • Předpokládám, že Doník Trumpovic to takto jen tak nenechá! Přiletí také jeho lesklé, chytré a pěkné rachejtle? *16*
  • Tohle se bude dít čím dál tím častěji i v Evropě. ISIS se teď ztěhuje do Evropy a naše bezzubé elity a EU s tím nic neudělají. A budou přibývat útoky a opět naše bezzubé elity a EU s tím nic neudělají. Připravme se na další útoky.

    http://www.epshark.cz/clanek/119/vydesi-radikalni-islam-zapad-az-k-paralyze
    • Nejen ISIS se stěhuje do Evropy, ale přichází i banderovské hordy Kyjeva, zocelené zabíjením civilistů na východní Ukrajině - v sobotu jich byl plný autobusák, cizinecká policie bude mít asi plné ruce práce.
  • z gumových člunů že tady v civilizovaném světě zavedli takový nový zvyk. Než sem banda začala z Afriky přijíždět, nikdo takovou zvrhlost neznal. Je třeba této cizokrajné verbeži neustále připomínat že tady nepatří a nikdy patřit nebudou. Je třeba je neustále izolovat a dávat jim najevo opovržení.Přesným opakem je nyní DDR. Tam dvojice islámských raperů získala nějaké hudební ocenění. Kolik to ještě bude stát zejména evropských životů, než začne jejich vyhánění. Definitivní a pečlivé!
    • Jejich vyháněníuž nikdy nezačne. Začne vyhánění nás, původních obyvatel Evropy... Oni už se rozhodli, že tady budou doma...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit