Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S takovým filmem můžete jít ....víte kam.

  • To je fakt k zblití!Kam tohle povede?

  • Zase zvítězila politika a globalistická agenda o migraci. To samé v Eurovizi. Kdysi vyhrávali prostě ti nejlepší, ale dnes pokud nejste z nějaké tmavé menšiny, komunity LGBT nebo genderově neurčitá kreatura (Conchita Wurst), tak nemáte v Eurovizi šanci. V dnešní době by skupinu ABBA, složenou ze dvou normálních heterosexuálních párů za vítěze Eurovize nevybrali. 

  • Bartoška, Bartoška.A ono to vypadalo na běžný slušný festival. Nakonec - taková vlezlá a trapná fraška. To se tady další roky tvůrci filmů pohrnou! To se budou rvát o pozice. Vyzvednout film o přivandrovalcích? A že  nikdo nenatočí  o ilegálních migrantech.Migrantech kteří úplně změnili, zdevastovali  takovou krásnou zemi jakou je Švédsko. Projděte se plážemi a promenádami  Kanárských ostrovů. Vnucují trapné cetky, nabízejí napodobeniny značkových kabelek. Ve velkém. A jaké slušné peníze vydělávají afričanky na splétání vlasů holkám a ženám. Placeno na místě, hotově a v desítkách eur. Ovšem vrcholem je, když si na nedělní burze v Las Palomas otevřou stánek s obnošeným šatstvem. Pěkným, vypraným a zachovalým. Tím které dostávají zdarma do tábora jako humanitární pomoc. A takovým se natočí oslavný film. A vyhraje hlavní cenu na festivalu.

    • Hledal jsem ve svedsku ty kanarsky ostrovy. Nenasel. Mas  to nějak popleteny. Okounova cesta , druhy dil. Asi budou v tom tvym DDR. To jsem taky nikde nenasel. Az pujdes zase k veterinari porad se s nim at nemeles zase okounsky blafy. 

      Jasne ze cerny holky dělají za prachy ucesy. Ovšem ne tobe plesoune. Tak chytry jsou , ze na spinu tvého kalibru neztrácejí cas. A jak vis ze jsou to vůbec eura ? Už jsi zapomnel na ten trapas kdyz jsi našel obal od susenek a chtěl tím platit u vas v konzumu . A vazne jsi veril ze to je 57 eurova bankocetle. Udělat ty si okoune beznadej. Vážně bych s tebou neměnil. Chudej , blbej , zaostalej i na tvoje vesnicky pomery tam u tebe na severu... Nachtel bych byt ve tvy nemocny kuzi. Ani vteřinu ne. Opravdu je lepší byt zdravej a bohatej jako ja , než hloupej chudej a nemocnej jako ty. Líto mi te teda není to ne. Jestli jsi se nenakazil u popelnic , jak jsi tady popsal tvyho dalsiho konicka vybirani téhle nadob. 

    • Je videt ze kultura v cechach vzkveta. Dokonce i vesnicky krmic prasat a prasic prasnic okoun hodnoti vysledky filmovyho festivalu. Tak vypada demokracie v rozvojovy zemi !!! Verim ze si to jeho kriticky hodnoceni bartoska už precetl a stydi se za svuj preslap jako ještě nikdy zivote. Tenhle okoun viděl v zivote sice jenom asi pulku filmu o cipkovy snehurce a nekolik reklam na krmivo pro prasata v televizi (  mimochodem to praseci krmení  okounovi moc chutnalo ) ale jinak ma prehled o kinematografii jako nikdo druhej.. Konkurovat mu mozna muze trochu tak nejvys dědek janak. Ten tady chybi , asi jeste nenasel co by aspon trochu k tematu kde okopiroval a vlozil.


      • A ty tady keťáku-chlíve promlouváš ke komu? Komu tady zas naděluješ ty porce unikátní
        blbosti z DDR? Kam chodíš na takové pohádky? To si povídáte před spaním doma v
        prasečím chlívku? Přeci mezi prasata jsem tě primárně delegoval já. Ty se jen opičíš.Jak to, že ty sprostá lůza někoho oslovuješ? Každý si z tebe  radostí uplivne. Stačí vidět první zde vytlačené slovo, z tvojí
        prasečí tlamy.A pořád dokola.Jsi jak ten hlupák  aktivista Cibulka z Brna. Ty musíš
        být z jednoho vrhu tady s tím řepanem. Jedna jediná zparchantělá matka a
        takových hlupoňů tady nasázela.To je nadělení. A ty
        obyčejná chátra musíš v DDR vystačit se sběrem papíru, sklínek a výběrem
        popelnic, že? Krásně zpackaný život. Na zdraví!

        • Jakej cibulka ty moulo ? Konečně jsi se zmohl na něco trochu jiného . Ale popsal jsi se dokonale. Asi se vždycky podivas do zrcadla a napises co vidis. Co mas s tím tvým kamosem z brna ? Registrovany partnerství ? Tvoje bezmocny skuceni me fakt bavi. Já bych já chci já .... Ty nejsi nic a nikdy nic nebudeš už toho jednou uznej . Východní odpad dobrý tak na podřadný špinavý prace. Čili okoun. To jsi ty . Osudem určeny byt navždy dole a poslední přehlíženy. Sam sebe nechapu ze se s takovouhle kanalovou špínou vůbec spinim. 

  • No a čekal snad někdo něco jiného, jedna kravina větší než druhá, politika vítězí. Doufám že ten trapný festival byl letos naposledy. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit