Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "...Zda existuje ruská propaganda? To je jako byste se mne ptal, proč venku svítí slunce...“
    Nesmyslně položená otázka, zbytečná organizace, darmožrout ředitel.
    Správná odpověď zní:
    Propaganda existuje a šrouby vám valí do hlavy média všech druhů ve všech státech.
    Mediální masáž vytváří globální finanční oligarchie s vojensko-průmyslovým komplexem, v jejichž službách jsou zkorumpovaní politici.
  • USA se připravovaly vybudovat na Krymu svou vojenskou základnu už několik let předem. Ukazuje to výpis z plánu CIA.
  • Dnes je tomu 79 let, kdy započala okupace Československa nacistickými vojsky. Ta proběhla 14. až 16. března 1939. V jejím důsledku bylo obsazené území Německem anektováno a byl zřízen autonomní Protektorát Čechy a Morava, vyhlášený 16. března 1939 výnosem o zřízení Protektorátu Čechy a Morava. Okupací Německo porušilo Mnichovskou dohodu ( zradu, kdy nás odepsali a předhodili Hitlerovi naši západní spojenci), kterou samo 30. září 1938 uzavřelo.
    • Jaká škoda, že si tohoto tragického výročí spojeného s hrdinným odporem československých vojáků ve Frýdku-Místku vůbec nevšímají sdělovací prostředky.

      Že bychom dostali příkaz zapomenout ?? - vše tomu nasvědčuje.
    • Němčouři vraždili i děti a na to by se nemělo zapomínat!!!
    • No a co jako????? Historie, nic víc nic míň. Přitáhli němci - na cca 6 let. Odtáhli a přitáhli vychodostepní nájezdníci v mnohém horší než němci. Rusácká sběř tu devastovala zemi téměř 50 let. To vám předpokládám nevadí.
  • Sovětský svaz - mírová hráz *14*
  • Pan Vrábel by měl vrátit maturitní vysvědčení a diplom. Větší blábol jsem tedy v poslední době nečetl. Takovou snůšku volovin v jednom článku. Jako analytik by jste úplně selhal.
  • Tenhle článek splňuje požadavky na fake news. Dle mezinárodního práva, dle ukrajinského práva a dle OSN (právo na sebeurčení národů) přechod Krymu pod Rusko proběhlo v pořádku. Článek opakuje jen to co se hodí proti Rusku. Skupina právníků EU již dávno prokázala, že vše proběhlo tak jak mělo - řeči o anexi Krymu splňují tedy parametry propagandy, dezinformace i fake news. Dále let MH17 - je jasné, že let sestřelili Ukrajinci - je to prokazatelné jasným demonstračním příkladem výbuchu rakety, která nikdy nemůže vybuchnout ze směru, který je prezentován jako ruský, naopak je to možné jen ze směru ukrajinských vojsk (tedy provokace), dále fotografiemi, které nebyly uveřejněny - USA nechce uvolnit foto ze satelitů - ví proč, protože by bylo prokázáno, že to byli Ukrajinci. Navíc není vyjasněna otázka "dobití" letu stíhačkou. Takže o letu MH17 - fake news. "...Je to dáno i tím, že Rusko není schopné Západu konkurovat v oblasti průmyslového, ekonomického a kulturního rozvoje...." - tady ten člověk žije jinde než na Zemi - věta je fake news - všimněte si, že článek fake news neuvádí žádná tvrdá dat na porovnání. Např. Lenovo bude montovat do svých výrobků procesory vyrobené v Rusku - firmou postavenou u Bajkalu ! USA musí používat raketové motory z Ruska, není to podivné? Jejich nadzvuková raketka vychází ze sovětského modelu předaného USA Jelcinem. Atd. Celý článek je fake news, dezinformace a propaganda.
  • všechno od Ruska stojí za pendrek. Rusáci, Rusalka, ruská zmrzlina ...... rus je obecním vyvrhelem!
    • A co ruskej zemní plyn?
      • Vozí se i do USA. Docela prekérka, že? *1*
  • sandy
    Tuhle jsem se přistihl jak jsem podlehl té ruské propagandě - v obchodě jsem chtěl ruské vajíčko a tak jsem okamžitě udělal opatření - písemně jsem si sestavil seznam ideologicky podvratných věcí a denně si ho opakuji (opakování matka moudrosti) : ruské vajíčko , ruská zmrzlina , vodka , sovětskoe šampaňské , benzin (chodím pěšky) , nevaříme na plynu , budou hody a tak mám strach , aby nepřijelo ruské kolo , jak vidíte ten seznam není konečný a denně mi narůstá , ale s pomocí Semantic Visions , Jandů ,Fištejna , Mitrofanova , obou Romancových to snad nějak zvládnu a v ČT mi hodně pomáhá polepšený komunista pan ředitel Dvořák
    • A to ještě nevíte, že babička, Barunka, pan Prošek, ale i Sultán a Tyrl byli ruský špioni a agenty Kremlu.Hlavně se nezaduste..
  • to je ale zase blábol . . .
    • josef.servit.9
      Sorošš to je takový hodný americký taťka s kořeny židovského Maďara?Ti demonstranti z
      neziskovek z československa jsou jeho zaměstnanci?
    • josef.servit.9
      V Praze vyrobili tryskový motor, ale mandelinky tvrdí, že je to nový americký motor?Jak je to?
      Letňany jsou americké?
  • "Zda existuje ruská propaganda? To je jako byste se mne ptal, proč venku svítí slunce,“ reaguje ředitel František Vrabel"
    .
    No dobře pane Vrabel. A když to máte všechno tak zmáknuté, mohu vám položit podobně trapnou otázku? Existuje i americká a evropská propaganda? Já vím....trapná otázka. Něco jako: "Není dnes náhodou středa?" *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit