Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Není ten kluk právě vývar ctnosti ALE. Pokud to přes 12 let na slavné univerzitě procházelo .... tak ono je tam něco extra prohnilého. Pokud se tato "universita" honosí na celosvětovém žebříčku VŠ škol někde na 198 místě, to je na absolutním konci tak je třeba celému akademickému senátu vyprášit kožichy. A poslat do výroby.

  • Kovář dokázal, že tituly jsou pro kočku a netřeba se jimi honosit.
  • A víte jak se to dělá? Seženete sborník vedecke konference v nějakém ne moc oblíbeném jazyce, třeba italštině a přepište vám se hodící články do češtiny a vydavate to za svoji vlastní práci, takovej jeden sborník vám vydrží pár let. Tohle byl jeden z objevu který mi pomohl rychle vystřízlivět z toho že se v ČR na vysokých školách dělá veda, dalším bylo vidět kolik stojí vyzkumne projekty a co za výstupy z nich padá.... Jo a že když to zjistíte že s tím nic nenadelate je jako novinka? Ne to je součástí toho vystřízlivění.


    Všimněte si Vysoké SKOLY nemají jako primární účel vzdělávací ale výzkumný... Stačí když se podíváte jak se rozhoduje ka kariérní postup, ohodnocování pracovníků a vykazování pracovni činnosti akademickeho pracovníka a je vam jasný  že výuka je jen nutné zlo. 

    • Vysoké školy dnes bohužel připomínají obchody, které leští pořád dokola výlohy, ale ve skladech a na regálech není co nabídnout.

      Honí se body za "vědeckou a publikační činnost", ale o to, jestli umí a má pedagog co říct studentům už se vůbec nikdo nestará. 

      Jeden pan "profesor" na naší VŠ tvrdil, že "učit umí každý blbec!!" Jak moc se mýlil. Učit on nikdy neuměl. Zato napsat třeba o ho..nku uměl třeba knížku. Nikdy nikdo jeho výplody nečetl, ale copak to není jedno?! 

      Páni akademici by se měli zamyslet. Tedy pokud jsou toho ještě schopní. 

      • Je to průšvih který se nám ošklivě vrátí až nynější špičkový odborníci půjdou do důchodu. To pak nebudeme schanet ukrajinské remeslniky, ale dovážet odborníky a manažery z Ruska.... Češi jim budou dělat uklízečky.


  • Hlavně, že má dekrety panem presidentem podepsané...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit