Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem Rus a miluji Rusy, nenávidím Američany!!!
    • Proč jsou ti kolaboranti s FSB-KGB tak primitivní? *6* *1* *2* *15*
  • Jsem si jistý, že amíci mají lék na všechno.Těžko se dá pohledat více zkorumpovaná západní země než jsou USA. Na uplácení mají myslím patent.Serou se všude, kde nemají a násilím vyváží ten svůj "nejlepší" artikl a to emerickou demokracii.Kolik je ještě potřeba rozvrácených zemí než to všichni pochopí. Krasný příklad je Kuba.Zde je silná sekce antikomunistů, která odsuzuje Fidela a CheGuevaru. Přitom tohle všechno vytvořili amíci.Na Kubě okupovali lukrativní pozemky a ostatní tam ryli rypákami v zemi, nějaké lidské právo jim bylo u pr-dele.Fidel těm lidem nenabídl mnoho, ale bylo to o fous více než měli tehdy a proto na něj nedá většina lidí dodnes dopustit.Proč byl u moci prokazatelný diktátor Mugabe tak dlouho a vadil spíše Bašár al-Asad v prosperující zemi? Proč většina zemí na světě USA nenávidí? Pod záštitou OSN zahajují pofiderní akce, často na základě smyšlených důkazů. Ostatní je plácají po zádech, aby ne ně ve finále z koláče zbyla drobenka.VW dostane miliardové pokuty za diesel gate, v emerice musí vrátit peníze za auta a tady vám přehrají software. Intel pose*e procesory, vznikne bezečnostní riziko.Týka se to miliardy počítačů, náprava vám ubere někdy i desítky procent na výkonu.Takže nejednou máte výrobek z úplně jinými vlastnostmi a nahráda- klasické americké ticho po pěšině.Za migrantskou krizi též vděčíme těm s*áčům. Je čas ty z*rdy pro jedou už nakopat pořadně do p*dele. *16*
    • Kolik ti platí, tovarišč, FSB-KGB za tu proputinovskou propagandu? Jen dokazuješ, že ten Putinland je opravdu země, kde zítra znamená teprve včera. Možná spíš předevčírem.
      • Nejsem zastánce Putina, zkus místo blbejch keců vyvrátit nějakou napsanou nepravdu.
        Na Kubě byl proamerický Batista, revoluce vznikla pro nezávislost Kuby.
        Za Batisty tam nebylo lépe, jen pro pár amerických zbohatlíků s lukrativními pozemky.
        Obecně pokud je někde vrcholný diktátor nakloněný USA nevadí bídné životní podmínky lidí v zemi.Pokud je to naopak, musí se "lidem" pomáhat. Příklad Pol Pot v Kambodže jeden z největších řezníků byl podporován Reaganem a Tchatcherovou proti Vietnamu apod.Existuje foto, kde si podává ruku s Tchatcherovou.Nevadilo, že zdecimoval přes 2 milióny vlastních lidí a vyvraždil inteligenci.Vše zapomenuto.Rusové též vyvolali pár konfliktů, ovšem na USA nikdo nemá.Od vyzbrojování teroristických oragnizací a různých skupinek bojůvek.Usama byl též vycvičen američany, k jejich smůle se obratil proti nim.Rodina Usamy má přátelské vazby na rodinu Bushe atd..
        Tohle můžeš vše dohledat, nepsal to deník Pravda. *3*
        • Jestli to napsala Pravda, tak to musí být pravda !
  • vanhorne
    "spolupracovníci Mynář a Nejedlý "
    Jsou tak dobri, ze soudruh president ČLR Zeman, Mynare u sebe drzi i kdyz ten nema ani bezpecnostni proverku. Je to ostudny spolek za vsecky prachy na tom jejich usmolenem hrade. Vypraskat to bicem a hnat z Hradu swinskym krokem i s tim chorym dedkem.
    • A české stádo si to volí. K obrazu svému. A to si myslí, že se bude svět točit kolem toho českého hnojiště.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit