Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmm... Proti chřipce jsem se dal už letos očkovat jako mnoho let předtím.

    Až bude očkování proti tomu Či-Ko-Viru (čínský komunistický virus, vyvinutý zjevně ve vojenském bakteriologickém ústavu ve Wu-Chanu nejspíš pro bakteriologickou válku) dám se proti tomu také očkovat.

    Proti komunismu jsem imunní, i když proti němu očkovaný nejsem. 😂

    • ...a ty pisateli s nickem Obcan jsi Pa-Ko-Blb (paranoidní kolosální blboun) 😉

    • Marcelskrc

      Hlavně si nech dát mozek dost ti chybí

      • vanhorne

        "Hlavně si nech dát mozek dost ti chybí"

        Ty hlavne svuj vlastni mozek a sleduj France 24, abys mel prehled. V diskusi k jinemu clanku jsi uvedl, ze na 'France24', jsi cetl nebo slysel Macrona vyhlasit curfew s platnosti ode dneska."ode dneška zákaz vycházení". Dnes je Mercredi a ne Sobota, mudrlante. 

        • Marcelskrc

          No tak jsem se setl ve dni a co?To že nemá mozek na tom nikdo nic nezmění

    • A já se obětuji a svou dávku vakcíny ti daruju. Můžeš se tak dát očkovat dvakrát a být tak dvakrát zdravější. Já se spokojím  s obyčejnými vitamíny, minerálními látkami, bílkovinami a stopovými prvky a nechám vše v důvěře na svém silném imunitním systému.

    • Gratuluji, že na Vás vybyla vakcína.

      Doufám, že se očkovat bude většina starších osob. je to v jejich prospěch. Snad to pochopíme. 

    • U tebe je to zbytečný, protože do jara budeš kornoute občanský na prkně. A můžeš mě zase vymazat, pablbe z Tischcali.

  • Před pár dny v Událostech na ČT ukázali tabulku, kolik bylo loni nemocných blbou chřipkou. Bylo jich 1151000 a 1500 lidí s chřipkou zemřelo. Takže loni na obyčejnou chřipku zemřelo o třetinu víc lidí než na covid, ale k vůli chřipce se nic nedělo, nikdo nemluvil o pandemii (ani epidemii), lidi nebyli buzerováni, nevypínala se ekonomika. Zajímavé, že? Jinak už se ten covid podvod mocným zřejmě začíná hroutit. Německá provládní televize ARD přiznala, že je to nafouklá bublina a že v Německu i ostatních evropských státech, letos neumírá více lidí než v letech předchozích. Taky přiznala, že nemocnice zejí prázdnotou. Náš strašák Prymula by navíc chtěl všechny mrtvé na covid pálit v krematoriích. Že by mu šlo o zničení důkazů toho podvodu? https://www.youtube.com/watch?v=5kEb2V2M73o&feature=emb_logo  https://lbry.tv/@otevrisvoumysl:7/ARD---ne%CC%8Cmecka%CC%81-televize-o-covidu---CZ-TIT:a

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit