Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Do NDR jsem jezdil velice rád jako mnoho našich občanů.Bohužel,když tam vtrhla tzv.západní demokracie tak bylo po švestičkách.Výrobky z NDR výborné kvality a jídlo a pití vše in.Když jsem viděl okupanty ze západu jak v Berlíně kupují jako diví,tak mi bylo líto těch z východu,kteří vyhrály válku a prohrály mír.Bohuže to je ironie osudu.Jak mi říkal otec,dnes bych nešel bojovat za tento stát,kde jsou u moci lidé bez charakteru.
  • To bude sranda až u nás ponesou na takovém tácu ovarovou hlavu *1* *2* *15*
    • Jseš chytrej asi jako štoudev !
  • skončila v Německu Demokracie. Německá demokratická republika přestala existovat a byla pohlcena sousedním kapitalistickým Německem pod kontrolou teroristického válkychtivého spolku NATO
  • Merkelová a Schulz., totálně a zcela arogantně i bez respektu k občanům.,nezvládli a stále nezvládají situaci v celém Německu, nejen v části "NDR" ! Morálně i lidsky zbankrotovali zradili Německo a bezpečnost celého Německa, vlastních měst, ulic i samotných občanů., doslova a do písmene, spláchli do kanálu., ve prospěch "běženců", kteří už otevřeně nerespektují ani policii, ani zákony, ani soudy, ani úřady !..Nebylo by ani vůbec divu., kdyby si časem, či raději spíše co nejdříve, pokud už není pozdě., Němci v samotné zoufalosti., opět vzbudili aspoň nějakého Otto von Bismarcka., či nedej Bože ! dokonce i Hitlera ! Pak by to opět, bohužel odnesla celá Evropa, což je až po Ural..Německo bylo, je i bude vždy v historii Evropy nebezpečným problémem..a které nás už dostalo nejen do dvou světových válek i jiných problémů.., ale nese i přímou odpovědnost za to, že jsme po válce padli do vlivu komančů, na desítky let., včetně okupace od Rusů atd..atd !
    • "Kdybychom neměli Rakousko, museli bychom si ho vytvořit", prohlásil v polovině předminulého století F. Palacký. A my jsme ho měli a rozbili jsme si ho. A tam je také třeba hledat příčiny toho, že jsme zůstali svobodnou zemí pouhých dvacet let a pak jsme se stali protektorátem hnědých socialistů a v návaznosti na to protektorátem rudých socialistů. A ty následky tady máme stále.
      • Ja....das stimme.....ja vždycky žikala....ein Reich...ein Volk....ein Führer......komu vyhovuje rosděl a panuj? Fychodostepnim najestnikum.....
      • Obecně souhlas..i tak se to dá říct..
  • Proč u všech socialistů do dopadá stejně?? Schulz, jako náš Sobotka, neuměl dodržet slovo, plnit dané sliby a všechno viděl pouze svýma očima, no a jak jinak, ve svůj prospěch. Doufám, že ve stranickém referendu, po tom všem, jak Schulz zrazoval své sliby a stranu, jeho zradu potrestají tím, že velkou koalici s Merkelovou, největším původcem zasvinčení Evropy, rázně odmítnou a v nových volbách konečně odsunou Merkelovou s její stranou hezky dole. Bylo by už načase, aby tento hrobař Evropy odešel na věčný politický odpočinek. Se zaslouženým trestem.
  • A co ten náš Lucifer OkatáMůra z toho českého SPD, kdy bude "odsunut" do Japonska? Nebo se čeká na referendum?
    • Hele žvejkačko co sem motáš,českou politickou divadelní scénu?Vyjadřuj se laskavě k tématu,děkuji za všechny přispívající do této diskuze.
      • To nebude žvejkačka, to je určitě přežvýkavec !
  • " Krajní pravici v Německu volili především ti, kdo se staví skepticky ke globalizovanému světu. A takových voličů je na právě na území bývalé NDR obzvlášť hodně."
    .
    Jo teď už tomu novináři říkají "globalizace světa", jo? Hlavně "politicky korektně"
    Jinak kdo chce vidět, jak se chovají novináři v Německu, jak jsou otevření stateční, objektivní a investigativní, tak se podívejte:
    https://slobodnyvyber.sk/musite-vidiet-anglican-nahral-mainstreamovych-novinarov-ako-zvratenym-sposobom-klamu-manipuluju/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit