Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Se sovětským svazem, přišla bída na zem.
  • Jenom idiot, který nemá elementární znalosti historie, může jít do holportu s tím rudým dobytkem.
    • Jen koukej :-)
  • Víte co je nesmutněší že po roce 1945 dal lid čili vaši dědové,moc do rukou komunistů.A nejsmutnější je že po roce 1945 tu žilo jen 5% ateistů tak že Komunisti volili i věřící.
    • Na Slovensku měli komouši heslo " Kto neverý v Krista, nemože být komunista" a stejně je Slováci nevolili.
      • a co nám,je di skováků?u nás je volili
  • (2) Komunistická strana Československa byla organizací zločinnou a zavrženíhodnou obdobně jako další organizace založené na její ideologii, které ve své činnosti směřovaly k potlačování lidských práv a demokratického systému.

    (Zákon č. 198/1993 Sb.O PROTIPRÁVNOSTI KOMUNISTICKÉHO REŽIMU A O ODPORU PROTI NĚMU)

    Jenom v tom českém Šaškystanu je možné, že členové takového spolku jsou v parlamentu. Díky tupému voličskému stádu. A to si navíc někdo myslím, že tady ta česká provincie je pupkem světa.
    • Děkuji vám za názorný důkaz, že peníze, které mi stát sebral (berně), nepřišly vniveč.
      Je patrno, že kurzy počítačové gramotnosti pro seniory dávají skvělé výsledky, například vy jste se bezpečně naučil používat náročnou kombinaci CtrlC a CtrlV, k čemuž vám blahopřeji.
      Jen tak dál!
    • Nic proti a teď nám vysvětli k čemu je český voják v Mali?
  • Snad si nikdo nemyslel, že komunisté budou na všechny návrhy kobliháře jen slepě přitakávat...

    Vycítili šanci a začínají vystrkovat růžky...

    Myslím si, že ještě bude sranda...
  • Žádné strachy, estébák estébáka nevyšplouchne. Bureš i Falmer jsou charakterní soudruzi!
  • Je to celkem sranda. Protože se Kalouskova verběš naučila házet špínu na protivníky a teď neví jak z toho ven . Něco jiného je nařknout jen aby byla odstavená konkurence a druhá věc je dokázat a to je už jiné kafe.
  • Je divné,že nikdo neobvinil členy komise,která Babišovi dotaci přiklepla.Proč asi?Přece za vyplácení dotací je zodpovědná právě ta komise.Pokud by nic neschválila,nic by nedostal.Ale to bychom se museli podívat,kdo v té komisi vlastně sedí a nad kým se drží ochranná ruka,že?
    • Pokud té komisi předložil někdo žádost ve které byly podvodem vyplněné falešné údaje a díky nimž žádost byla formálně v pořádku tak komise za nic nemůže protože byla také podvedena ....
    • No konečně. Babiš požádal o dotace ve víře, že by je mohl získat a někdo mu je přiklepl. A i kdyby Babiš uvedl nesprávné údaje, měl si snad jejich správnost ověřit ten kdo mu ty dotace přidělil. Přitom ale zločinec není ten kdo ty dotace přidělil, ale ten kdo o ně požádal. Zajímavá "logika" a la Čechystan.
      • Ten, kdo přiklepává dotace, má svůj díl zodpovědnosti. Jinak by mohl žadatel poslat přímo fakturu.
        Požádat o dotaci není zločin.
        Změnit předpoklady, nutné pro získání dotace, je normální. Žadatelé se mohou slučovat nebo naopak účelově na čas rozcházet, předmět dotace pronajmout nebo prodat a hned zase koupit, fantazii se meze nekladou stejně, jako se nekladou meze úředníkům vytvářejícím každý rok nové podmínky pro přiznání té samé dotace - zde se vytváří vysoce korupční prostředí upřednostňující některé žadatele.
        Dotace jsou jednoznačné zlo ničící konkurenční prostředí.

        Ostatně soudím, že EU má být opuštěna.
        • V podstatě souhlasím až na tu poslední větu. Pokud se pisateli v EU, budoucích USE nelíbí, nic mu nebrání odstěhovat se do jeho země zaslíbené CCCP či kterékoli jiné země kam ho srdce táhne. Země Koruny České patřily vždy do Evropy geograficky i civilisací, kulturou, myšlením. A kdybychom si nebyli spolurozbili Rakouskou monarchii, mohly už být USE s hlavním městem Prahou, tak jak o tom snil už král český a císař římský Karel IV., blahé paměti. Holt za vlastní b.bost se platí.
          • Přesně.
            Pokud se vám opuštění EU nelíbí, můžete se vystěhovat do země, která v EU zůstane. Do CCCP se vystěhovat není možné, nic takového neexistuje. Ledaže byste jako variantu doporučil Bavorskou republiku rad, Mnichovskou republiku rad či Bavorskou sovětskou republiku (něm. Münchner Räterepublik či Bayerische Räterepublik).
            Země Koruny české (ano, takhle se to píše) patří do Evropy geograficky, civilisací a kulturou, myšlením nikoliv, země nemyslí a obyvatelstvo teprve ne.
            Pokud budou mít USE hlavní město, Praha to nebude, ani Vídeň.
  • rudé bestie už nám zase (stále) vládnou *16* *16* *16*
    za blbost se platí a to tupé stádo "voličů" zase bude platit a s ním i ti normální soudní voliči.
    • Nejse komunista ale tvé osočování a nadávky jsou opravdu demokratické. Mám pocit , že nevíš co pouštíš z pusy synečku.
    • Už aby tady zase nějak vládli komunisty a podusili šmejdy jako jsi ty.
      • V čem se liší komunisti a nacisti? V tom, že u nacistů se vědělo co od nich dá čekat. Kdežto komunisti jsou nevypočitatelní, mají totiž mentalita východostepních nájezdníků.
  • Komouše nemusím, ale ještě víc nemusím novodobé karieristy, kteří za každou cenu prosazují své. Babiš je až umanutý premierováním. Tak tady vznikají paskvilné sestavy vlád, které nemají šanci na život. A Babišovi zřejmě nevadí, že ze sebe dělá fackovacího panáka.O ANO ani nemluvě. A důsledky pro naši zemi- koho to zajímá, že pravicoví soudruzi. Takže tady ještě znovu dám, co jsem dal již dříve:
    Takhle dnes tedy plánují do vlády "osvědčená" pimprdlátka CSSD-ANO. A ty budou skákat podle toho jak bude pískat KSČM. Geniální. Co by jeden pro post premiera neudělal, že? Stačí se podívat na mandáty : ANO=78, CSSD=15 : celkem 93.KSČM=15 a hurá máme 108. Ale bez těch 15 od KSČM se všichni mohou jít klouzat. Kdykoliv se KSČM zachce, tak kočkopsa ČSSD-ANO sundají, neboť ti ostatní v parlamentu se k tomu milerádi přidají.
    Mimochodem, kdy , jak a za co Babiš získal čs. občanství? V jeho vlastním životopisu (
    https://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Andrej-Babis-Muj-uplny-zivotopis-
    213394 ) ani ťuk. A kromě blábolů na Netu o jeho dvojím občanství ( protože jestli mu udělili české, tak slovenské mít nemůže ( https://www.info.cz/svet/slovaci-se-museji-vzdavat-obcanstvi-kontroverzni-zakon-mirici-na-madary-zakazuje-dva-pasy-5674.html )) nikde rovněž o tom ani zmínka. Podmínky udělení občanství: ( http://www.mvcr.cz/clanek/udeleni-statniho-obcanstvi-ceske-republiky-z-duvodu-vyznamneho-prinosu-pro-ceskou-republiku.aspx ). Předpokládám, že pro fan klub Babiše bude hračka doložit získání čs. občanství Babiše.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit