Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veřejné zakázky už mam dávno za sebou. Každý podsekává ceny, tak že se musí dělat velice nekvalitní práce a spousta firmám se nezaplatí a nebo minimálně. Když se práce odvede, tak pouze na oko vypadá, že je práce odvedena kvalitně, ale opak je pravdou. Když se dělal tunel Blanka, tak již předem bylo rozhodnuto kdo tuto práci provede a výběrko se dělalo pouze, že se muselo. Jak to dopadlo s tunelem každý zná. Protáhlo se to o několik let, prodražilo o stovky milionů a práce nekvalitní, kabely v délce několika km nebyly proti vlhkosti, musela být provedena výměna. Dneska rychlost tunelem je tak velká, že by postačil koňský potah aby se náhodou nezřítil kvůli otřesům.
    Veřejné zakázky jsem dělal kolikrát, když jsem vyhrál dobrou zakázku za dobrý peníze, tak mne prosila jedna firma abych jim ji nechal, že nemají na platy. Udělal jsem to úplně zadarmo
    a dneska když se jdu podívat co tam provedly za prasečinu, tak mne to mrzí a již nikdy takovou chybu neudělám. Rozpadá se to již po roce, je to komunikace s opěrnou zdí, bylo ta zakázka za několik mil. Letos už do veřejných zakázek nechodím, nikdy chodit nebudu a raději čekám a vybírám si co vezmu za práci. Než odvádět práci nekvalitní za nízký peníze protože někde se ušetřit musí na to nemam žaludek. Když se podíváte na západ od nás po čem se tam jezdí a jak se tam staví, tak u nás je to katastrofa. Mohu to posoudit protože jsem tam žil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit