Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V tandemu s Mečiarem, nejhorším politikem na Slovensku hned po Dzurindovi, tu polistopadovou káru táhl statečně i s rozdělením společného státu o nás bez nás. Komedianti až na čestné výjimky pracovníci a pracovnice z E55 , kteří se neštítí vůbec ničeho , bezpáteřní, slizcí a lepkaví jako mlži plži. Slováci určitě nenaletí a nemají špatnou nabídku. Já bych volil Kisku, filantropa, který pomáhá leta těžce postiženým dětem na rozdíl od tohoto Harpagona.
  • Díky diskutující, dnes vám nemusím už z principu oponovat, protože jste to dokonale vyjádřili za mne. Tihle klauni jsou opravdu směšní. Kdys na dvoře z Boží vůle král a z jeho vůle šašek ... když si vybavím ty "hlubomyslné" "úvahy" /uvozovky jsou úmyslné/ pána Kňažka, je mi líto, že toto představení už není, na druhou stranu díky Bohu, že už skončilo. Slováci, fandím a věřím vám.
  • Kdo je medii casto opevovan, tak vzdy necim smrdi. Stejne jako u nas - viz masaz panem Kcharlem pred volbama i behem nich. Cizi zapadni mocnosti vzdy podporuji do cela ovladnutych zemi ruzne kaspary, lepe se jim ovladaji. U nas se jim to nastesti nepovedlo.
    • přesně, u nás vládnou pořád komunisté a proto jsme tam, kde jsme...na Slovensku je to stejné, soudruh Fico jim ukáže jak se to dělá *3*
  • vadí mi stranický parazit. Jedná se o druh tvora který nikdy nepracoval, nemá žádnou kvalifikaci kromě své stranické ligitimace a přesto, nebo právě proto závidí normálním lidem jejich svobodu a majetek a snaží se o nich bez jejich svolení rozhodovat. Stranický parazit je věc zbytečná stejně jako klíště. to taky bez svolení se přicucne na hostitele a jen saje..... a saje....
  • Herec byl docela dobrý, ale vždy toužil po funkcích a záviděl Havlovi.
  • at jde radsi hrat Picassa ,byl ohromujici svym vykonem,Hollywood ceka .Proc se spinit politikou,navic uz tam byl !
  • Doufám,že Slováci budou chytřejší než Češi a nenaletí komediantovi ,který potřebuje vyšší důchod.Nikdy nezapomenu co s Mečiárem prováděl a jak se choval,když jezdil do Prahy.Tolik nabubřelosti jsem neviděl a teď sem leze,protože koruna nesmrdí i když je podhodnocena.Stejný skot jako Havel.
    • Souhlasim s timto nazorem uplne.
      Karieriste , jako Knazko, privedly krajiny do katastrofy - kradeze jsou na dennim poradku , vytunelovali co se dalo a ted se opet ukazuji, jako Spasitele ?
      Skoda, ze lide neprekoukli takoveto podvodniky a volili, i voli je dal.
      Staci mit vyrecnosti Hitlera a vsechno jde, jako po masle , zel , k nasi skode !!!
      *12* jsou to *12*
  • Kňažko na Slovensku je stejný klaun jako Karolina Peak ministerkou obrany v ČR. Slovenský důchodce chce změnit svět, ale potřebuje vysoký důchod. Prezidentováním by se k němu mohl dopracovat.
    • Nedá mi nereagovat, protože si pamatuji,jak někteří slovenští herci naříkali, že nemají takové příjmy, jako američtí.
      Přitom jaksi zapomněli, že američané v celém světě prodávají tisíce filmů , ale slováci žádné...
      A přitom neplatili nikdy daně , měli to, co si vydělali a nebylo a není to málo, ve srovnání s běžnými zaměstnanci, co vidíme někdy i v TV, jaké mají luxusní vily, auta, bohémsky život , se kterým pak utíkají do PRahy...
      Politici jsou podobní těmto "celebritám" , které ve světě nezná nikdo, na rozdíl amerických herců a politiků ...
      A oni by chtěli mít to, američtí presidenti ? Hrůza, co chce tá "lúza" ... *16* *12* *10*
  • pro korýtko řekne cokoli. *1*
  • . . . Knazko, to by to bratri Slovaci chytli, je infikovanej Havlismem . . .
    • Přeně. Je to jeden z jeho pohrabků, kterejch je i u nás pořád dost Naštěstí Slováci nejsou takové tupé ovce jako ti v česku....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit