Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lidi to chce valku a velice tvrdou valku
  • Všem rudomodrým kainovským sockám, na této mucholapce uvízlým, samoobživy neschopným:
    Nic jiného, než úplná adresnost volebního systému, nepomůže:
    Čím byl ve skutečnosti Listopad 1989? Dovršením Února 1948. Tehdy byl uloupen majetek za biliony, avšak „revoluční" (neústavní) cestou. Tak si to soudruzi a jejich „prognostičtí“ superagenti oposmluvně „zlegalizovali“ pomocí jednorázové, účelové a umělé „strany modrého ptáka“ a „oranžového levého padělku“ namísto bývalé ČSSD. „Lůze" rozdali kuponové knížky, vrátili zničený majetek několika přeživším restituentům (včetně ochočeného mouřenína Havla). Teď rafinovaně svádí všechno svinstvo střídavě na ekology, restituenty, pokrokáře, eurofily, finančníky, katolíky, (ne už na tajné spoluhráče z KSČM) a každý volič je jim dobrý v jejich absurdní opofrašce: „Každý chvilku krade pilku“. Ohánějí se"standardní parlamentní“ kleptokracií (superagenta a opravdu, ale opravdu vlastizrádce Pružinského, která je pro něj „opravdu tím nejlepším možným řešením“). Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly (TGM). Proto projekt: "Právní stát" na Seaplanet: http://www.seaplanet.eu/index.php/souvislosti/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-oban-nikoliv-koist-politik dále „Demokracie jako náboženství“ Andrease Poppa na Seaplanet: http://www.seaplanet.eu/index.php/souvislosti/vzdlavani/330-andreas-popp-o-demokracii-novem-naboenstvi
  • Jsem obyčejný človek s vysokoškolským vzdělaním,za minulého režímu perzekuován i určitou dobu vězněn,ale dovolím si tvrdit a jsem o tom přsvědčen,že ida socialismu je správna,byla jen uskutečnována nesprávnými lidmi,kteří jsou nyni u politické a hlavně ekonomické moci.Pravě tento zvrhlý režim jim umožnil realizovat asocialní programy,,které uvrhnou slušné,pracovité i nemocné a staré lidi do bídy a beznaděje,které mladé lidi bez práce ,nejasné prspektivní budocnosti ,.ženou do naruče extremismu,drog a zločinnosti.Jsem starý člověk na sklonku živata , znechucený a zděšený dnešní vádnnoucí politickou a ekonomickou garniturou.
    • Občane, máš právo na svůj názor. Jenom bych se otázal, máš na mysli rudý komunistický socialismus nebo hnědý nacistický socialismus? Ve skutečnosti ovšem na barvě nezáleží, je to jedno svinstvo. Neznám jedinou zemi "budující" socialismus, která by prosperovala. Socialismus vede vždy a všude k omezování občanských a lidských práv, k rovnostářství, zvýhodňování lenochů a lemplů na úkor schopných a pilných. Samozřejmě ideální společnost není nikde. Ale blíží se jí taková společnost, která je svobodná a demokratická, kde si každý uvědomuje, že se musí postarat sám o sebe a schopný a pilný se bude mít líp než lempl a lenoch, kde morálka je považována za nejvyšší hodnotu a nikoli za sprosté slovo a proto se ze solidarity pomůže těm kdo se o sebe postarat nemohou ač by chtěli. Zárukou je co nejširší uplatnění dělby moci. Každá koncentrace moci vede nepravostem, jak ukázaly všechny ty "socialismy".
      • Jenže Petře,vy jste vlastně vyjmenoval všechno co tady nemáme.Reformovat tenhle globální kolos vládnoucí mnohamiliardovým potenciálem po dobrém určitě nepůjde.Oni budou nakonec do zoufalých lidí střílet a pak se budou divit,až to na konec semele i je.
  • souhlasím s předcházejícím komentářem. Co brečíte. Zbohatlíci a politici tu rozkradli co se dalo a vy tupý stádo jen pláčete. Nic s tím neuděláte, protože jste ubrečený český národ a o nikdy se nevzbouříte. Když se někdo v minulosti postavil režimu a strávil 5 let v base jako např. Havel, tak ho stejně dneska popliváte. Nemáte v sobě kus hrdosti. Jste jen chudáci. Tak nebrečte, držte hubu a buďte rádi, že máte vůbec práci.
    • No mě je 70 a na protestu v Praze včera jsem byl.To vy jste asi Jardo místo protestu dával mokrý hadr na hlavu Havla,aby se mu ulevilo.Nikdo v životě mě nepodvedl tak,jako Havel.
  • Kníže pán,dráb/Drábek/nevolnictví to už tady bylo myslel jsem že se nevracíme do středověku,snad ještě chybí právo první noci,ale něktetré kauzy i tomuto nasvědčují
  • Nyní máte o co jste v 89 r usilovali tak nebrečte.
  • Odbory zase štvou lidi, protože levičáci chtějí jenom brát a rozdělovat podle svého z toho co vytvoří někdo jiný. REFORMA neznamená, že ji někdo "zaplatí". Reforma znamená změna SYSTÉMU, obecných PRAVIDEL výběru daní, poplatků atd. s celkovým efektem dosažení úspor. Ono totiž nejde nadále hospodařit dosavadním způsobem kdy výdaje převyšují příjmy. Samozřejmě někdo na reformě "vydělá" a jiný "prodělá". Když se zdraží cigarety a chlast tak kuřáci a ochlastové na to "prodělají" kdežto nekuřáka a abstinenta se to nedotkne.
    Nechápu proč tyto zásadní věci vláda občanům nevysvětluje, ubylo by křiku. Domnívá se snad vláda, že všichni obyvatelé této země jsou ekonomové a schopni logicky a věcně myslet?
    • To postihne jen ty nejchudší, a o to tu jde. O spravedlnost - nic víc. Navíc ti nejchudší stát nerozkradli ani nedělali privatizaci s poradci z USA. Pokud bybyla zátěž pro všechny a nikoli jen pro chudé, pak je to o něčem jiném.
    • Ty čtyři poslední slova cos napsal,to je přesně ono,co nedovedeš.
  • Samozřejmě z chudých.Ta je většina.Z těch menšinových,jako bohatí,cikáni a další trolové by mohli hlásat o diskriminaci jejich menšiny. *12* *12* *12*
  • Nepřizpůsobiví berou sociální podporu,na kterou se tyto poplatky nevztahují.Ty my zaplatíme ještě k tomu.Jen se podívejte na fotky pana Kalouska,jak se směje."Ještě potřebujeme něco utrhnout a ukrást."potom skončit a po nás potopa.Už nebude z čeho krást a my napakovaní půjdeme do ústraní.No a nějaké to skandální odhalení,vždyť máme imunitu,tak čeho se obávat.Hlupáci voliči tam zase někoho zvolí a my budeme mít vyhráno. *16*
    • Za pozornost stojí,že neomylně nejblběji volí v Praze.Nejdřív to byla bašta ODS,pak objevili ještě horší - Top09.Také mě připadá,že lidé v Praze, jsou vládou obrovským přerozdělováním upláceni a proto nejsou solidární s mimopražským obyvatelstvem.Vezměte jenom jízda zdarma dětí a důchodců.Myslím,že v budoucnu už by taková nespravedlivá privilegia,která jim platí celý národ,neměla být umožňována.
    • Občane, říká se, že ti jejichž jméno se nesmí vyslovit nás na "lenošném", "skočném" a různých dávkách stojí 30 miliard ročně. A zlí jazykové říkají, že dokonce 50 miliard. A budeme platit stále víc, protože ty štědré dávky jsem ty nejmenované přitáhnou z celé Evropy.
  • ja to tvrdim porad, ze tahle z.k.u.r.v.e.n.a. vlada je jen pro zbohatliky a na obycejny lidi s.e.r.e.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit