Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Přiznám se, že si moc nedovedu předtavit, že mi nějaká autorita nařizuje, kdy můžu a nemůžu jít na erotická masáž pro muže Praha 2. Jdu tam, když se na to cítím, když to potřebuji, když se mi chce. Však to všichni chlapi znají. :) Docela nezávidím těm, kdož bydlí na vesnici a musí za tím dojíždět nebo na to mají dokonce jenom manželku. To bych asi nevydržel.

  • Mě osobně nereguluje sex žádný zákon, ale moje tělo. Přiznám se, že ve 40 už to není takové, jako když mi bylo 20. Co funguje na dokonale pevnou erekci? 

    • To je u chlapa dost normální. Mě to začalo také před 40. Normálně si beru dopředu vždy prášek na lepší erekci a užívám si to jako ve dvaceti. Nemusíte se stydět si něco takového objednat. Sex je potom opravdu lepší. 

      • Takže bych musel jít k doktorovi si nechat prášek napsat? Nebo jste vyzkoušel i nějaký volně prodejný? 

        • Nemusíte, já si objednávám prášky viamax z www.supererekce .com, který je naprosto bez předpisu. Nevěřil by jste, co s to s ním dokáže udělat, je tvrdý jako kámen. 

  • Zakázal bych to i na pracovištích tvrdými postihy. Ještě dnes by Bill byl v kameńu za Moniku.
  • Iniciativní blbnutí je nejvlastnější právě politikům.
  • Indonesie je islámský stát - jejich zákony vycházejí z ŠARIA, který např cizoložství (tj. onen předmanželský sex) trestá 50 ranami bičem - na veřejnosti. Ale jsou natolik humánní, že těch dávají těch ran 49 a po každé ráně je dotyčný prohlédnut lékařem, v případě, že dojde ke krvavému zranění bičovaných zad, je trest přerušen, dotyčný (dotyčná) umístěn(a) do kalabuše (kriminál) a v trestu se pokračuje až po zhojení rány.     

    Stejně tak je podle ŠARIA krádež trestána useknutím ruky. Což se nyní provádí amputací ve zdravotnickém zařízení.  

    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    I když např. posadit toho, kdo někoho zraní tak, že musí do špitálu, 

    na dobu hospitalizace onoho zraněného, by mohli zavést i u nás! 

     

  • KIMCID

    Jsou země kde mají zákony a teď díky uprchlíkům je nějak nejsou schopni vymáhat. Jako třeba Německo a svatby nezletilých a bigamní manželství .

  • TheGGG

    mě hrozně baví jak žádný ten článek o hlouposti a středověkosti zákonů v indonésii nezmíní ani jednou islám... to skutečně dokáží jen ti praví pokrokově korektní liberální mágové. Ovšem když byla indonésie dávána za příklad pokrokové země, kde islám funguje skvěle a vše je sluníčkové, to se mohli marxisti přetrhnout... jak se postupně začalo odkrývat, jak to tam chodí doopravdy, to je opět ticho po kavárenské pěšince...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit