Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Děláte si někdo doma vlastní formičky na čokoládu a želé? Jak to udělat nebo lépe řečení z jakého materiálu je asi nejlepší tohle dělat? 

    • Ano, konečně už jo. A to díky tomu, že se mi podařilo najít vakuový tvářecí stroj, pomocí kterého se dá vyrobit jakýkoliv tvar, když máte danu předlohu. Stroj to vlastně jakoby vylisuje. Stačí ho připojit na vysavač a můžete začít pracovat. 

      • Jaký vakuový tvářecí stroj myslíte? Tohle by mě fakt zajímalo a ráda bych to někde viděla. Kde jste to kupovala? 

        • To se nedivím, že vás to zajímá, já když jsem o tom poprvé slyšela, tak jsem byla taky hodně zvědavá. Nejlepší bude, když se podíváte přímo na stránky obchodu, kde jsem ho koupila https://www.nc.cz/vakuovy-tvareci-stroj-formbox_d412314.html Stačí jakýkoliv vysavač a přístroj na něj napojit. Najdete tam i videa s tím, jak přístroj funguje. 

  • Vloni jsem pekla vánoční cukroví naposledy :-D . Ještě jsem tomu dala šanci a nepovedlo se, tak jsem byla akorát nešťastná. Spousta vyhozených surovin, času a v kuchyni bordel jako v tanku :-D . Pak jsem cukroví na poslední chvíli sháněla v pekárně , takže jsem se rozhodla, že ho letos rovnou koupím a už nebudu nic zkoušet. Ušetřím si tak nervy a nebudu si kazit vánoční pohodu :-) .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit