Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když městům vadí turisté, tak je neposílejte do těch nejdražších hotelů, ale pošlete je někam pryč od centra ne? Třeba takové http://ubytovny-praha.cz jsou určitě nejen levné ale i praktické řešení. A pokud to tak dělat nechcete, tak si nestěžujte :-)

  • ok ty tři příspěvky
  • Je to všechno pouze o nenažranosti a zvrhlosti kapitalismu.
    • přesně... lidi místo budování socialismu utrácí vyrobené hodnoty za něco tak zbytečného jako turistika... nenažranci... sebrat jim všechny prachy a pozavírat je do uranových dolů a ona je chuť na turistiku přejde... je to tak správně?
    • Na turistiku nemá většina lidí čas ani peníze.

      Zaměstnanec nebo živnostník jsou většinou od rána do večera v práci, málokdy mají volný celý víkend.

      Když si udělají pár dní volna nebo dostanou konečně několik dní dovolenou, většinou ji stráví obíháním doktorů, návštěvou zubaře či řešením nejnaléhavějších problémů v rodině nebo s bydlením.

      Někam se trmácet a ještě za to krvavě platit, to už lidi po padesátce moc nebere.
  • Vzpomínám na Řím v roce 1969 a do Rakouska nebo Jugoslávie v roce 1965 to byla nádhera.Byl jsem tam celý měsíc,bylo tam bezpečno.Poctivě jsem si zažádal o devizový příslib,vůbec mi to nevadilo ,že jsem mohl každé tři roky.Devizová láce za hubičku.Na Rimini jsem bydlel v hotelu 7+3dni prodlouženo jako dárek uznávané ČSSR.Všude bezpečno v Římě v kempu v chatce vedle mladých studentů z NSR ve stejné věkové kategorii a o svinstvu zvané politika jsem neslyšel celý měsíc.Naše země byla uznávaný stát a celý ostblok.Paradoxně získal náš stát obdiv a úctu okupovaného státu,který se nenechal zastrašit kamarády státy VS a na všech úrovních jeho tehdejší představitelé měli vysokou politickou úroveň.Pak jsem se dostal do státu ost bloku a zejména NDR a Maďarsko mělo úroveň.V roce 1989 to byla sprcha.Nápis Čechoslováci nekraďte nám tady.Ceny za vše raketově na výšiny a tak jsem poznal dvě rozdílné demokracie.Kolikrát o tom přemýšlím a rozdíl vidím v tom,že tento stát patřil do mírového bloku a ne do bloku humanitárního bombardování.
    • ty napisy ? ja zadne nikdy nevidel a uz ne vubec Cechoslovaci . Fama byla Cechy nekradla tady , ale ja je opravdu nikdy nevidel . Obvykle ceske prizdisracstvi a kecy , nic jinyho nejakym uslintanym cizkem ktery byl nejdal v Pardubicich na vyrocnim trhu .
    • vadilo kdybych musel s nejakym papirem za nejakym krmicem prasat zvanym politicky pracovnik a prosit se ho o souhlas. Vadilo a dost opravdu. Radeji tyhle zmeny , ja udelal tedy vetsi , Ale tohle uz opravdu bych nerozdychal .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit