Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sodoma komora chystaná pro zvířata jakože na kompars na člunu.
  • Tak jasně zapomeňme na rodinu...
    Pokud ale chcete takto řešit populaci cr tak nevím nevím...

    Děti překáží kariéře, volnému životu, neomezenemu sexu, dovolenkovani, omezují svobodu rodičů a stojí je energii, kterou můžou věnovat tvorbě příjmu a odevzdavanim daní..... na populaci jde pracovat i efektivněji než nechat svévolne množeni obzvláště v době kdy rodičky vychování ve svobodné vůli pouze v průměru 1,5 potomka na jeden kus rodicky a průměrný věk prvorodicky je 28.
    Pokud abstrahujeme od tradičních konceptu, stát blahobytu lze udržet i jinak. Stačí povinně odevzdavani vajíček a spermií aby byl kvalitní geneticky materiál a platit lowcostove nožičky děti... Děti vychovávat efektivně. Ve skupinách, kvalifikovaně, aby nás pak až vyrostou mohli a chtěli živit.

    Druhá efektivní možnost pokud tato je až moc pokroková je zakázat antikoncepci ( vysokoprijmove skupiny jsou moc drahé pro maření času rodením, mateřskou a na vychovu, takže možná by stcilo antikoncepci nějak nacenit). Problém je ze tahle koncepce asi nevychova někoho kdo bude chtít utirat vám ve stáří zadek v domově důchodců...


    Myslíte že je to moc radikální? V době kdy si rodiče mohou i v klinice vybrat vlastnosti budoucího potomka nechat odnosit dítě jinou paní než matkou, a pracuje se na umělé deloze brání takove budoucnosti pouze morálka, nicméně morálka bez pevných základů je velmi flexibilní... Před sto lety znamenalo dítě automaticky založení rodiny a tedy trvale svázání životů rodicu... Taky by si jistě tukali do čela při představě ze lidí budou oslavovat samozivitelky jako pokrokove hrdinky.
    • Tohle je reakce na "kdo mluví o manželství.... Sory ten redakční systém a mobilní opera to je něco jako alchymisticky kotlik... Nikdy nevím jak to dopadne :)
      • stejně se z něj živej nedostanete..... *8* *4*
        • Zase na druhou stranu, když nejde o život tak nejde o nic...
          Takže co má člověk brát vážně? Když ne život.
  • Babiš míří po koaličním škádlení za Zemanem na Hrad...

    Oóó´koblihář si jde postěžovat a nechat pofoukat bebí...
  • "představitele evropských sociálnědemokratických stran za to, že když přijedou na Slovensko, neptají se ho na to, co udělal pro lidi, ale na homosexuály a migranty."
    .
    Tak tomu věřím. Kde jsou zlatá léta po revoluci? To bylo nejlepší období našeho státu. Vstupem do EU od r. 2004 se to začalo horšit a hned tak to neskončí. Nemyslím tím ani tak ekonomicky, ale spíš, co se týká zákazů, příkazů, omezení, směrnic.
  • Jak jsme mohli přežít tu strašnou dobu od r 1990 do r. 2003, když jsme nebyli součástí EU a pod jejich ochrannými křídly?!
  • Ano WC je důležité téma na pořadu dne Evropy.To že tu máme teroristy a tisíce nemakačenku není důležité.
  • jestli je vůbec spravedlivé a normální, že jsou oddělené pánské a dámské záchodky,
    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    ale přimlouval bych se za společné sprchy. Bylo by to například v ubytovnách, kempech bazénech atd. zajímavější a navíc by jistě stoupla porodnost. Vždyť se stále brečí že obyvatelstvo stárne a rodí se méně dětí.
    • Ještě to tak... už teď se skorem 50% dětí rodí mimomanželsky.
      Sice platí, že přes 50% nevěst je těhotných, ale pochybuji, že zavedením společných sprch by stoupnul zájem o manželství... spíše by stoupnul počet dětí narozených mimomanželsky.

      .... Já vím, sňatek je zpátečnická věc, pokrokový člověk se neřídí zkostnatělými modely rodiny, ale své sociální jistoty hledá ve státním aparátu a programech politických stran ... vždyť proto si platí sociální a důchodové pojištění (každý z rodiny sám na sebe), aby se o něj někdo ve stáří postaral, proto je sociální politika státu taková, že se ekonomicky vyplatí být samoživitelkou a vůbec nevytvářet rodinné vazby.
      Jukněte se na diskusi pod tímhle článkem:
      http://socialni-davky-2014.eu/socialni-davky-pro-matku-samozivitelku/

      jen jsem chtěl připomenout jak sociální demokracie mění sociální prostředí :)
      • řeč je o nastartování populační exploze. Obyvatelstvo stárne...ubývá pracovně činných.......není na důchody...pak se to musí lepit migranty........a řešení jsou například společné dámské a pánské sprchy na bazénech......to by se nám populační křivka zvedla....jen Otík farář by asi protestoval "Sodoma Gomora"........vám by se nelíbilo sprchovat se mezi spoustou lepých děv? *3*
  • Pánové se do "dámské" mísy vyčůrají snadno.
    Ale chci vidět jak dámy močí do pánských mušlí! Když unisex tak unisex! *2* *3* *14* *4* *5* *6* *2* *1*
    • každá přiblblá feministka už má čurokap
      http://www.imagehosting.cz/?v=urokap.jpg
      • A taky má umělýho "Robertka". *2* *14* *2* *14* *2* *14* *1*
        • v kabelečce, to má i kdejaký posunovač hoven v EU vládě
  • společné hajzle, to bude něco pro uchyláky muslimáky
  • vanhorne
    "že je někdy zaskočený tím, co všechno se dá semlít pod pojem lidská práva"
    To by zaskocilo kazdeho jeste celkem normalniho cloveka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit