Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Netřeba polemizovat o demokracii ve státě Izrael.Že v dávné minulosti žily v oblasti státu Izraele komunity Židů,Arabů a dalších etnik, je také známo.Že mezi sebou měli tamní obyvatelé dost často krvavé rozmíšky,je rovněž známo.Bylo to v novověku,když Židy postihl holokaust,v kterém měli prsty i muslimové.Systematické vraždění židovského etnika tkařka v celé Evropě vzniklo právě po tzv.domluvě muslimského duchovenstva s Hitlerem.K tomu také existují fakta.Ustanovením státu Izraele se velmi pomohlo židovskému etniku,které si v době holokaustu vytrpělo své.A dnes představuje Izrael,ať se to komu líbí,nebo nelíbí,tvrdou hráz v rozpínavosti muslimského bláznění.Izrael přitom mnohokrát nabízel své vědomosti a sílu hospodářskou okolním státům,ne vždy s pochopením.Vojensky se Izrael ubránil i několika brutálním napadnutím.Co vlastně přineslo ponaučení Izraeli ,potažmo Evropě?Že mír s Araby a taktéž s Palestinci hned tak nebude.Svět mnohokrát fandil a také fandí Palestincům,ale také se mnohokrát přesvědčil,že násilí jen tak z jejich strany neskončí.Hlavně "díky" netolerantním,palestinským plánům ve zničení státu Izrael.
  • Co se dělo na daném území před tisíci lety neřeším. Před cca 70 lety Izrael vznikl rozhodnutím OSN tam, kde ho známe a za desetiletí musel mockrát čelit hrozbě zničení ze strany Arabů. A zejména radikálnější část muslimů ani nemaskuje, že jejich cílem je Izrael zničit. Pokud se pak Arabáši tlučou mezi sebou, Izrael ví, že mezi ně nesmí vstoupit s jakýmkoliv řešením, ale nechat je ať se třeba utlučou. Oni dobře ví, že i křehký mír na jejich hranicích je pro ně výhrou, protože mají čas dál budovat a posilovat. A každé válčení hodnoty jen ničí. Proto islamisti s filozofií "zabij každého nemuslima" nemůžou být nikdy bohatší i když sedí na ropě pro celý svět.
    • Když vnucujete vaši demokracii, spíš chcete zabrat cizí území a zdroje. Nedivte se, že se Arabové brání. Nechte arabské země na pokoji, nechají vaše země.
  • Az vrati izrael uzemi co okupuje mozna vrati rusko krym
  • Náznakem byla řečena podstata. Počkají si klidně roky. Oni čekají celá staletí na svou příležitost. Je to nejorganizovanější národ. Jsou schopni dopustit se zločinů i vůči vlastnímu národu a postižení ani nereptají, protože to mají takto dohodnuto. Později překroutí výklad dějin ve svůj prospěch a udělají ze sebe mučedníky.
  • kdo z hadráků má zájem, může vést normální život.Bydlení jako všude jinde nikdo je neodstrkuje.Ovšem pak jsou tady bandy nepřízpusobivývh hadráků které na protest volí formu potulného klasického hadráckého života.Step, ve stepi u cesty několik plechových budek vyrobených z vlnitého plechu nebo barelů.A tam protestují stepním životem hadráci.Jina vesnička postavení okolo buldozeru.Beztak jediného výrobního prostředku všech okolo.Pokud se pro takový život rozhodli nedá se nic dělat.Pokud si život vylepšují v dynamitových vestičkách je třeba je kosit.Postupně ale do jednoho.
  • Pokud jsem dobře četl tak Izraelský národ jsou otroci, kteří kdysi žili v Egyptě a Mojžíš je vyvedl s otroctví vedený bohem. Napřed aby mohly žít v té zemi jako dnes, tak jim bůh nařídil vyhladit původní obyvatelstvo. Pokládám si otázku proč to bůh nařídil? Nikdy jsem na to nepřišel. Pokud se to takto stalo, tak asi nikdy klid v této oblasti nebude. Jsou Palestinci původní obyvatelé a dělají si na toto území nárok, nebo je to všechno jinak?
    • I Češi odněkud přišli a přesto máme nárok na "své" území. Co je to původní obyvatel, kolik tisíciletí do historie se máme vracet ? Fandím Izraeli, dokáže tvrdě pracovat a budovat svou prosperitu. Pominu-li bohatá naleziště ropy, co kdy dokázal jakýkoli muslimský stát ?
    • Palestina byla první. Pelištejci (Palestinci) byli vyhnáni z Egypta. Ne Izraelité.
  • No jo, Židé díky své vrozené píli dokázali vytvořit z pouště kvetoucí zahradu. A závistiví líní hadráci místo toho, aby to dělali stejně, tak jim tam střílejí rakety.
    • Zabírání cizího území Palestiny. Izraelité vidí neradi. Kde není vzdělání, tam ani smrt nebere.
    • Izrael je kvetoucí zahradou jen díky CCCP a komunistům.
      • Ty jsi onemocněl na halvu, nemáš náhodou horkou nemoc?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit