Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vanhorne
    Lide hledaji vsechno mozne, od Holy Grail pres Excalibur az po Golden Calf.Zatim maji uspech jenom politici, tem se podarilo to zlate tele najit.Ja hledam nedopite pullitry po nadraznich restauracich a z tech krouzku po pene ve sklenici, predpovidam pocasi.
  • Já teda jsem materialista a tvrdím,že je vše o "informacích a poznání". Člověk může předvídat to co dokáže pojmenovat a poznat.Třeba počasí.Dřív člověk věděl,že když jsou mraky tak třeba bude pršet!?! A dnes i když to není na 100% a to je to,že nikdy nic není a nebude na těch 100% !!! To už psal i Karel Čapek ve svém románu "Továrna na absolutno".
    Ale to co neznám a nedokážu zatím poznat tak nebudu tvrdit,že je za tím "BŮH " !!!
    Takhle vznikají náboženství a všechny ty potrhlé víry !Už K.H.Borovský napsal: Jen krátce když Perun si pro sebe mudruje: "A co všechno na mně chtějí,nelze vyjmenovat,zbláznil bych se,kdybych si to chtěl jen pamatovat". Kdo náhodou neví tak je to "Křest sv.Vladimíra ".
    • Klasický příklad nepochopení. Potvrzuješ to, co říkám. Říkáš že jsi Ty a pak někde mimo BŮH. A proto v téhle iluzi oddělení nikdy neporozumíš dějům okolo sebe a v sobě. A můžeš mít vědeckých zařízení sledovacích družic a výzkumných programů kolik chceš. Až pochopíš že TY A BŮH JEDNO JSTE A MIMO TEBE NIC NENÍ ŽE MY VŠICHNI JSME JEDEN CELEK pak porozumíš dějům okolo sebe i uvnitř sebe a dokonce je začneš kontrolovat poněvadž nebudeš kontrolovat něco "cizího mimo sebe" nýbrž budeš kontrolovat SÁM SEBE. A to je ten rozdíl. Nepleť si duchovnost, Sebepoznání a Sebeuvědomění s organizovanými náboženstvími jako jsou Křesťanství Islám Judaismus či jiné. To jsou pouze mocenské a dezinformační nástroje manipulace. Mimochodem i Materialismus a víra v hmotu je pouze jedním z mnoha druhů náboženství.
  • je to stejný problém jako v léčbě nemocí. Pokud radikálně nezměníme pojetí SEBE SAMA A CHÁPÁNÍ VESMÍRU, POKUD SI NEUVĚDOMÍME ŽE VŠE JE SOUČÁSTÍ JEDINÉ SÍLY A INTELIGENTNÍ ENERGIE a budeme trvat na své iluzi oddělení a bludu materialismu, kdy prý jsme jen oddělené částečky hmoty, pak nevyřešíme žádný problém v jakékoli sféře Života. Budeme vždy jen tlumit následky a příznaky.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit