Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Oproti době před padesáti roky,došlo k ohromnému pokroku v medicíně,říká sedmdesátiletá důchodkyně:

    "Když mi bylo dvacet let,tak jsem se u lékaře před vyšetřením musela svléct skoro do naha.Dnes mu

    stačí,když vypláznu jazyk".

  • Císař pán : " Rovni si nejsme,kde by pak byla urozenost?"

    Fašisti : " Gemeinnutz steht vor Eigennutz"

    Komunisti :" Zájmy celku stojí před zájmem jednotlivce"

    demokrati :" zájmy chudých musí ustoupit zájmům bohatých."

    A občani? No jako vždycky-ať drží hubu!

    (no už by si za ty leta taky mohli zvyknout né?)

  • Chci-li přinutit občany k poslušnosti, pak musím u nich vyvolat strach. Vystrašení lidé jsou lépe ovladatelní. A tak jsou Evropané bombardováni přívalem fake news o oteplování, je jim vnucováno zelené náboženství, uhlíková neutralita a další absurdity, skrze jejichž přijetí budou lidé pokorně přijímat asociální a další nelidská opatření tak, aby hrstka gaunerů a jejich přisluhovačů ve vedení EU mohla realizovat své podvodné projekty a tak maximalizovat na úkor nás všech své zisky. 

  • Autor článku dostal asi dost prachů za tento článek, který ještě více blbne lidi. Toto téma je jako jedno z mnoha jenom politickou špinavou hrou někoho, kdo má na tom ekonomický zájem. Zfanatizované davy často mladých aktivistů slouží těm parchantům jako politický nástroj. 

    Kdyby to bylo myšleno dobře s tou ochranou přírody, šla by osvěta cestou aktivního zapojení mladých do rozumného vztahu k přírodě. Tedy něco jako dříve hnutí Brotosaurus. Tedy akce na ochranu původních luk, snaha čistit zasviněné toky a mnoho dalších akcí. Tak by se mohl vztah člověka k přírodě budovat od mládí. 

    Dnešní situace? Buzerace ve školách, buzerace z pavlačů politiků, vyhánění mladých do ulic, aby pak tito připitomělí mladí zostuzovali a uráželi dospělé! Velení EU stále vymýšlí pi.oviny, které nemají nic s ochranou přírody společného. Jenom jde o zneužití dané problematiky na něčí zisk! Proč se musí vymýšlet nějaké plynné stanice na výrobu plynu z pěstovaných rostlin? Tyto zvrácenosti nás jen oblbují. Ještě nedávno byly na pořadu dne smyslné technologie využití tlení hnoje pro výrobu plynu na topení. Ano, to bylo reálné využití normálních procesů v přírodě. Ale abychom museli kupovat v obchodě brambory dovezené z Egypta nebo Španělska, když tady jsou brambory dokonce sváženy do plynojemných stanic,... To se ani nedá popsat jinak než velmi sprostě.

  • Homo 2x sapiens už necítí pokoru vůči Přírodě, jako tomu bývalo dříve, ale naopak ničí rostliny i živočichy, velké plochy dláždí a zastavuje, dobývá ze země uhlí, uran, rudy, zamořuje rozsáhlé oblasti odpadky... "poroučí větru, dešti" a tím vším narušuje přírodní rovnováhu. A protože se ten živočišný druh přemnožil, jsou ty následky katastrofální. A jelikož platí, že každá akce vyvolává reakci, Příroda si tu rovnováhu opět nastolí. A jak? Zřejmě tím, že se v prvé řadě postará o to, aby počet jedinců toho namyšleného homo 2x sapiens byl snížen na přijatelný počet, který bude respektovat zákony Přírody. To ovšem ti namyšlení rádoby "vládci přírody"  nechápou a myslí si po nás potopa.

  • Skutečně se otepluje ,podporuje to miliony pražský magistrát.Kdo není teplej je rasista.

  • Klimaticko-gretenské šílenství graduje, protagonisté nového zeleného náboženství se tak mohou naparovat a kázat, moralizovat a umravňovat nezbedníky, kteří nechtějí konvertovat k zelenému náboženství a nechtějí uznat dogmata z eurohujerského katechismu, jenž je významně obohacen o zelenou složku. Hustou a temnou pavučinou eurohujerské politické korektnosti byl překryt evropský civilizační prostor, aby pravda a zdravý rozum dostaly na frak a byly definitivně umlčeny. Naši občané již mají smutné zkušenosti se zelenou složkou v bursíkovském odstínu...


  • Tři z pěti vědců nesouhlasí se
    široce medializovaným tvrzením klimatického panelu OSN (IPCC), že
    oteplování pozorované v posledních desetiletích souvisí s lidskou
    činností a především emisemi skleníkových plynů.

    Růst teplot není anomální, Japonští
    odborníci tvrdí, že oteplování, které nabralo na síle přibližně v
    polovině minulého století, nyní zpomaluje. Tři z pěti japonských vědců s
    tvrzením o člověkem vyvolaném oteplování nesouhlasí. Japonci
    zdůrazňují, že podle nich je oteplování ovlivňováno přirozenými
    přírodními cykly. „Tvrzení IPCC, že nás čeká stálý, nepřetržitý růst
    teplot, by měla být vnímána jako neprokazatelná hypotéza!

    • Ba navíc - by mělo jít o záměrné šíření poplašných zpráv a mělo  by to být od určitého stavu věci trestné!!!

    • KIMCDe, ty lotře, zase v roli udatného koblihožrouta kradeš nicky ?

      • A co jako ANCku?Ty zas na stráži socialismu to tady pečlivě hlídaš?Pěkné je, že s tím nic neuděláš.Můžeš tady jen zlostně štěkat.

  • Klima se mění. Není to však definováno, protože je to natolik chaotická záležitost, že lidé se svými superpočítači jsou pozorovateli možná toho, co se děje, nikoli toho, co se dít bude. Lze něco odhadovat, domnívat se. Vliv člověka tu je (dnes je to Čína a Indie + souvislosti v ostatním světě, který například v Číně vyrábí za využití jejich otroků a dalších zdrojů). Pozor ale na ten humbuk, to si akorát někdo chce honit triko, samozřejmě, viz například Renault Šilhavá a ten jejich podnik. Skutečné řešení není lidem známo a myslím, že hned tak nebude. Pozor na nesmyslná umělá regulativní opatření, která nijak nepomohou, výrazně zkomplikují životy lidí a někdo na nich vydělá peníze. To je totiž ten hlavní jev, ke kterému zde dochází.

    • celkem souhlas s obsahem. Ale mrzí mne, že stále máme nabulíkováno, že v Číně se dějou strašné věci. Kdo by měl možnost poznat vývoj v Číně za posledních 30let, asi by byl hodně překvapen, jak nám tady záměrně lžou s cílem pošpinit Čínu. Pokud jde o ty zmíněné otroky, tak nechápu, proč to není zmíněno u Indie, kde je to patrné. V Číně mají lidé tvrdý život, ale nemůžeme hned za tím vidět, že mají otroky proboha! Krmí nás tu propaganda, cíleně vytvářená zejména v USA a přitom Amíci mohou být rádi, že zneužívají právě levnou pracovní sílu v Číně pro svůj blahobyt. A pokud jde o čistotu ovzduší a emise společnosti, pak je nám předkládána Čína jako ten, kdo svět špiní. A přitom největším znečisťovatelem je dnes právě USA. A to hlavně díky mnoha významným opatřením v Číně na ochranu městského prostředí a přírody vůbec. 

      A k tématu - Určitě se lidé oblbují. Sledujte poslední výzkumy vědců, kteří stále více poukazují na to, že nadcházející roky se bude Země právě ochlazovat protože dlouhodobě klesá sluneční aktivita. Nastává počátek menší doby ledové. Zajímalo by mě, co si ti dnešní aktivisté vymyslí za výmluvu, až se to obecně dostane na veřejnost a začneme to pociťovat....




      • Přijde chlapík do baru, kde nové obslujhuje hosty robot. Jaký je vaše IQ, ptá se robot. 150, říká chlapík. Robot mu nalijte whisky a začne mluvit o teorii relativity, Einsteinovi a nukleární medicíně. Čemuž chlapík nerozumi.. Zkusí to druhý den znova a na dotaz robota říká 100..Robot nalijte whisky a začne se bavit o sexu.. Chlapík přijde potřetí a řekne 50...Robot mu nalijte rum a povida- tož zase budeme volit ODS!?
  • Nejde o nic jiného než klima-byznys. Pár korporací na tom bude vydělávat, než ostatní pochopí, že dešti a větru neporučíme. Evropa svět nespasí. Afričanům, jihoameričanům či asiatům jsou "kyndy" jedné polo pomatené Grety u zadnice ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit