Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zatím zůstávajív platnosti závěry, které vyřkl předseda Vysokého zdravotního ústavu v Římě, pan doktor  Silvio BRUSAFERRO, když komentoval už v březnu epidemiologické údaje, aby  mohl říci: "Analýzy, které provádíme, ukazují, že zesnulí pacienti jsou vyššího věku - v průměru 81 let. 

    - 16% zemřelých v naší zemi je ve věku mezi 60-69 lety, 

    - 30% je ve věku mezi 70-79 roky, 

    - 42% je ve věku mezi 80-89 roky 

    - 06% je ve věku nad 90 let." 

    Za zaznamenání stojí, že 80% zemřelých má více než 2 (dvě) diagnózy současně, 

    - 60% zemřelých v souvislosti se SARS, způsobenou virusem 2019-CoVi-D - má více než 3 (tři) diagnózy současně, 

    - pouze u 2% zemřelých s potvrzenou diagnosou SARS, způsobenou virusem 2019-CoVi-D jsme žádnou další diagnózu, vedoucí ke smrti nezaznamenali“.... 

  • jednou pro vždy , už za tuhle pandemii žádný netopýr nemúže a pokud těm slovutným vědcům zaplatí tak odpřísáhnou že za ní může cokoliv a jsou to ti samý vědci kteří uměle kombinovali netopýří koronaviry se SARS a před témito pokusy již někteří jejich kolegové protestovali už 2012 ,2015 se přímo řeklo že v případě uniků těchto uměle  vytvořených koronavirů nelze odhadnou další trajektorii šíření v čase.Všechny články jsou volně dohledatelné ,chybí jen doba 2002-2012.tu dobu může objasnit ten kdo chápe" koronavirus 2019 >20 mil ".Tak pro ty slušné R*<1.

    Nejvíc vědí ve Wuchanu a to zejména od 2012 do 2019 čili dodnes.

    • Dodnes? - to by bylo 21. září do roku 2020...

      Kdepak je rok 2019...

      • dobře od 2012 do teď ,at je to aktuální.Jinak když na to koukám tak nevím co si mám myslet ,už ted je jasné že rudí miliardáři tajili vlastním lidem první vlnu( i celému světu) a připádá mi že tajili i tu druhou a při té se po.rali že jim umře prostý lid a nebude na ně nikdo dělat.Nebo je smrtící až ta třetí?Nevim.

        V každém případě v ČR byli všichni vyděšení a dneska si z toho dělaj bžundu , viz.Pirk ve Švédsku jsou vysmátí ,jo 10 x víc obětí a to při menší hustotě obyvatel a lepší zdrav.péči , no tak bud si dělá srandu Pirk nebo se Švédi smějí jak  Brňáci v 11 když zvoní poledne🙂

  • Budoucnost evropské civilizace nevidím optimisticky. USA ještě mají šanci, ale musí tam ve volbách vyhrát Trump. Současná EU pod taktovkou partičky Uršula, Angela a spol. je ideálním cílem pro virový terorismus. 

    • Doporučuji Ti učit se čínské znaky, s azbukou už nevystačíš. 😉

  • Vyrobit virus? 

    Jde o nejprimitivnější formu života, takže 

    bych místo slova "vyrobit" použil termín  

    "vypěstovat virus", 

    což na tkáňové kultuře  může provést pomalu každý...

    Jen vědět, jak na to - ale když si lidé doma dělají víno 

    aj pivo, tak  někteří lumpové zvládnou i toto. 

    • No jestli tu potvoru ve Wu-chanu vyrobili nebo vypěstovali pro šíření "žlutého" komunismu, to už je jedno. Ale je tady a napáchá ještě hodně zla.

    • "vypěstovat virus" to se lehko řekne,,za mejch mladejch let se to dělalo v amniovém vaku kuřecího zárodku.Jak se to dělá dnes nevím.

      Na straně druhé řekněme,že už virus máme,třeba ve flašce a co teď? Když ho vysypeme z letadla,tak chcípne než dopadne na zem kvůli UV záření,muselo by to být buď ledová kostka nebo nosič-blecha,komár,klíště,ale ne libovolně,muselo by se zjistit,jestli u nich virus vůbec přežije.Nebo postřik z malé výšky pod 300 metrů.Toto jsou ale zkušenosti tak z 50. let. 

      • nic se sypat nemusí nakazí se jeden a bude se tvrdit že ty ostatní co to od něj koupí mají jen rýmičku , já myslím že nejlíp takové "rýmičce bude mezi hodně človíčkama co řvou , mají adrenalin a pokud se to zkombinuje párkrát se slzákem tak je v Hongkongu ticho raz dva a že to vezme i ty komunistický souvěrce , pokud vim tak řikal ten činčilák že Vystrčil naštval 1,4 miliardu lidí , těch je ale opravdu hodně ,tak maj z čeho brát ,ale já myslim že navštval jen ty komunistický oligarchy a určitě mu někteří obyvatelé ČLR i fandí ,sic skrytě .Možná že už maj ty krabičky s cs nebo oc vymakaný a mají to jako míchaný nápoj , třeba místo molotova koktejlíku se bude říkat koktejl uncle Si-tina.

        Toto je pouze soukromý názor.

  • Téměř od samého začátku vnímám Covid19 jako test pro bakteriologickou válku vedenou geneticky selektivními zbraněmi(nikoli v rukou teroristů)...Bude z toho úžasná studie..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit