Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako za minulého režimu, ozvala se opozice
    Slovenský prezident Andrej Kiska se k novému personální složení kabinetu dosud nevyjádřil, ozvala se však opozice. „Chovají se jako komunisti v listopadu 1989. Ti také chtěli lidem zalepit oči výměnou figurek a nechtěli pochopit, že lidé chtějí, aby skočili všichni. Vyměnit několik ministrů za jiné kamarády není rekonstrukce vlády, ale parodie,“ reagoval předseda opoziční strany Obyčejní lidé a nezávislé osobnosti Igor Matovič.
  • Místopředseda nejsilnější slovenské strany Smer-SD Peter Pellegrini, který je pověřený sestavením nové vlády, má už seznam kandidátů na ministerské posty, které představí prezidentovi Andreji Kiskovi. Po pondělním zasedání předsednictva Směru to oznámil šéf strany a bývalý premiér Robert Fico. Ministrem vnitra má být Jozef Ráž, syn zpěváka Jožo Ráže ze skupiny Elán.
  • Asi zde nikdo nepochopil, že chapadla mafiánské mafie jsou v Praze po dlouhá léta. Jejich finance vysáté z EU do investic v nemovitostech jsou markantní zejména v Praze v Karlíně, Nuslích, Vršovicích, Holešovicích a dnes možné už po celé Praze. Realitní kanceláře, jak si říkají na výpisech v obchodních rejstřících, vlastní 80-90% nemovitostí v těchto lokalitách. Po záplavách v Praze před 18 lety, za dotace z EU se provedle rekonstrukce a za dotace si Italové koupili zrekonstruované domy resp. celé části Prahy. Nikdo tomu nebránil a někdo z toho profitoval, ale prodalo se nevratně část hlavního města.
  • ... V Pezinku sa zrazil vlak s lokomotívou, hlásia18 zranených ...
    https://www.bratislavskenoviny.sk/doprava/48754-v-pezinku-sa-zrazil-vlak-s-lokomotivou-najmenej-15-zranenych
    Za to určitě může Fico (Smer) a ministr dopravy Arpád Érseg (Most-Híd).
    Chceme předčasné volby na Slovensku!
  • mellys
    ale inspirací pro Česko by mělo být Turecko...tam se s těma soudcema , prokurátorama, exekutorama, advokátama , policajtama a s dalším xindlem Erdoganík nemazal, hned jich dal přes 10tisíc do lochu a tady už včera bylo pozdě, jenže se pořád čeká na ...hokejisty a Ledeckou...ti už to ale nespraví...
  • trenýrky,vajíčka,viroza,prsa,ztracené boty atd-kdo to je?
    • Schwarzenberg si sušil zaneřáděnÿ trenýrky od Kalouska,vajíčko má jedno,kazdy správný kníže z Bildebergu jest jednokulák,prsa vytahaný z Oktoberfestu a boty? Na sloní nohy se nešijí.
    • No prece ten, ktery hleda popelnicek a kteremu pes shrnuje koberec... :-)
  • josef.servit.9
    Kavárnici mají dnes pracovní sobotu na Václaváku?
    • a putykáři maj dnes pracovní sobotu v zakořených poblitých putykách a připíjej na zdraví vrchního putykáře na hradě. Však to potřebuje, ty jeho nemocné nohy mu dávaj zabrat.
  • Je čím dál tím jasnější, že Italové nemají s popravou slovenského novináře a jeho snoubenky mnoho společného. Evidentně to provedl někdo z Ficova okolí, aby zakryl stopy, má to rukopis nepříliš inteligentní policejní mlátičky - přeraženy nos snoubenky čili taková správná estébácká facka, to jim jde moc dobře. Ondráček by mohl vyprávět, jak mlátil a kopal do studentů a co s nimi pak vyváděli na Gestapu - Pardón služebně SNB.
    • Vy jste chytrej pane vachmaister??? Vás je škoda.
  • Ta stejná skupina lidí, která se nechala napálit prodavači hrnců za 70 000,-Kč a zázračnými plastovými struhadly za 10 000,- jen za oběd a výlet zadarmo, dnes volí Babiše a Zemana.
    Za koblihu a sladké řeči prodávají "šmejdům" svoji svobodu, čest a demokracii -
    nešťastné Zemanovy ovce. Zapomněli, kdo SE JICH PROTI ŠMEJDŮM ZASTAL - nebyl to ani Zeman, ani Babiš, ale NEZÁVISLÁ SVOBODNÁ A STATEČNÁ NOVINÁŘKA.
    • vanhorne
      "nebyl to ani Zeman, ani Babiš"
      Chlubit se cizim perim, neni prece trestny cin a i kdyby byl, tem uz prosly jine krivacke kousky.
  • u nás zase putyka posadila ožralého zeMANa a jeho ovčinec na pražský hrad a na zámek v Lánech *12* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit