Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No tak se ta exkurze do Kapitolu malinko vymkla organizátorům z ruky no. To je řečí.

  • Násilnosti vyvolala Trumpova opakovaná a nepodložená tvrzení o volebních podvodech, která však smetly ze stolu soudy a za nepravdivá je označili rovněž státní i federální volební činitelé. Exprezident nicméně na svých lživých tvrzeních o „ukradených“ volbách stále trvá.

    --------------------------------------------------------------------------------

    Je třeba důrazně odmítnout vylhaná tvrzení o falešných volbách a potrestat násilníky. Doufám, že si Lukašenko vezme z Bidena příklad a důrazně odmítne nepodložená tvrzení o falešných volbách a po vzoru demogratyckých USA potrestá všechny buřiče jako Prataseviče, Cichanouskou atd.

  • Je smutné, že se v zemi, kde demokracie má už víc než 200-letou tradici nechá takhle zblbnout dav vypatlanců. Na druhou stranu se to snad trošinku může brát jako polehčující okolnost pro některé  naše voly-če  vrchtostenské sebranky.  

  • TheGGG

    opět pohádkové bláboly o "zlém pravicovém spoknutí" sehrané v režii radikální levice a demokratů... bože, normální člověk se jen směje, co to zase MSM zkouší se svými chlebodárci za triky.

  • V Bělorusku nějaký Prasatevič a v USA nějaký Young.

    Jedni se opičí po druhých. Spiknutí je to klíčové slovo. 😂

  • dzixy

    Že se jednotlivci přiznávají ke "spiknutí" je jejich věc, klidně mohou lhát, aby si pomohli. Vidět v tom však "spiknutí" Donalda Trumpa je více než odvážné.  Ale tak jako u nás naše soudnictví, podobně i americké může rozhodovat podle Jánošíka "od buka do buka", pokaždé jinak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit