Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby byla ministryní obrany Johanka z Arku, šel bych do armády okamžitě a s nadšením. To bych totiž věděl, že o něco opravdu smysluplného jde....
    • KIMCID
      O plameny na konci?
      • když víš že ta věc stojí zato, obětuješ i život
  • sitlof
    Ani jedna ze tří jmenovaných bab vojenství vůbec nerozuměla a o "vojně" věděly všechny tzv. velké kulové. Dobrý kontraargument proti tvrzení, že (pře)emancipované, moderní ženské jsou " v čemkoliv" rovny mužům - a zvládnou (údajně ?) to, co oni. Očividně ale jde o pouhé teoretické "kvokání" pro nějaký přiblblý gender časopis, tím to ale končí ...
    • Problem je prave v te snaze o emancipaci. Pracuju v mezinarodni korporaci a jsou tam samozrejme spickove manazerky, na kterych je videt, ze zenska je mnohem praktictejsi, ve svem uvazovani. To je ovsem presny opak te snahy se muzum "vyrovnat". V cem asi?
      Nebo pripad moji babicky, ktera ve 30tych letech minuleho stoleti ridila "ranch", asi 60mil od Chicaga a poradila si se vsim. Uhlidala lidi v kuchyni, i ve stajich.
      Me by se naopak libilo, kdyby MO se stala normalni chytra zenska (takove v politice zatim nejsou), ktera by ohlidala vsechny ty jejich predrazene hracky normalnim selskym rozumem, kolik vlastne prinesou uzitku. To by bylo najednou kvikotu, ze strany Kalouskovych kumpanu, napojenych na penezovody ma MO.
      • sitlof
        Víte, nesmíte uvádět pouze ty tzv. světlé výjimky, to významně zkresluje. Jsou věci, které umí lépe muž a ty, které žena. To je bez debaty. Proto už tisíce let funguje tzv. dělba práce. Tedy fungovala, dokud to některé mírně pomatené a škodlivě agilní "moderní" ženy nezbouraly a nepřehledně nerozvrtaly (nazvaly to úsměvně emancipací, rovností). Časem pochopí, že konaly k vlastní škodě (i když to v současnosti může vypadat jinak), o škodách pro děti nemluvě. Žena není muž - a naopak ...
        • KIMCID
          Berenica už s enerodí
  • Tak asi proto, že se na tuto pozici absolutně nehodí.  Bývalých generálů a vysokých důstojníků máme snad dost?! Proč by neměli právě oni, kteří tomu rozumí nejvíce, být ministry obrany? Jak tyto odborníky může nahradit nějaká nána?
  • K V.Parkanove se nema cenu dlouze vyjadrovat. Ta byla nebetycne hloupa a proto ochotne delala Kalouskovi a jeho kumpanum na MO CR "bileho kone" a ani o tom nevedela. Bylo videt jak Kalousek kolaboval pri predstave, ze by byla snemovnou vydana k TS a neco by pak, ve sve naivite, "splichla". To by teprve nastalo to spravne tooCZo.  :-)
    K.Peake, jakkoliv mi byla lidsky krajne nesympaticka, tak na tuto funkci se hodila. Jenze, predsedou vlady byl zrovna sralgata, takze smolik.
    K.Slechtova vyjela rychlovytahem, zvanym ANO, k moci a je typickou papalaskou za ANO. ANO je postavene na PR kampani cilene na zoufalce a lidi s podprumernym intelektem, kde se stavi do pozice jakehosi "obrance". Tomu odpovida i vyber kadru, jejichz ambice, nasobne predbihaji jejich dispozice. K.Slechtova je typickou predstavitelkou.
  • Kam sám ert nemůže, tam nastrč babu.
    • Tak jsem chtěl opravit překlepy, ale ono to zase nejde. Ti Tiscaláci asi mají techniku z CCCP:
      Chorošaja sovětskaja těchnika, no tol´ko chujovo rabotajet.

      Správně měl příspěvek znít "Kam sám čert nemůže, tam nastrčí babu."

      A ejhle, už to zase jde. 😀😀😀


      • KIMCID
        No ta technika z CCCP zatím zastupuje naší armádu :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit