Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dzixy
    "Žádný strom neroste do nebe", a Merkelová se takovým stromem rostoucím do nekonečna cítila a také tak se chovala. Domnívám se, že si celá Evropa oddechne, až jednou skončí a s ní také alkoholik Juncker a několik dalších eurohujerů, kteří namísto toho, aby zastávali názory svých voličů i ostatních občanů EU, hlídali si svou židli. Obměna na obzoru, nutno však nepropást možnost obměny. Je nejvyšší čas. Bude co napravovat, protože vrchnost EU nadělala chyb, které stály mnoho lidských životů. Měli by za to nést zodpovědnost až do hrobu.
    • Aani náš degenerovaný alkoholik, co dočasně straší na hradě taky není strom rostoucí do nebe. A až vypadne, to si slušní občané oddechnou.

  • Bylo by pro ni velké štěstí, pokud by "pouze padla"..vzhledem k tomu, co vše má na svědomí.,mimo i to., že dostala Německo i většinu Evropy., do neskutečných a někde už bohužel i do nevratných., či jen velmi těžce řešitelných problémů., na mnoho generací a desítky a patrně i stovky let, ..,díky tzv. běžencům !..Kdyby tohoto hlavního nebylo., byla by naopak jednou z nejlepších kancléřek Německa a političek Evropy ! 

    • dzixy
      Teda sakra přeháníš tou chválou.😯
  • Včera bylo pozdě. Ta bestie by měla skončit před tribunálem v Haagu a do smrti by už neměla vystrčit rypák z kriminálu.
    • dzixy
      Moc ostré, ale omluvitelné za těch několik stovek lidských životů její vinou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit