Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já neužívám samotné céčko, ale komplex lichořeřišnice , vitamínu C a dračí krve. Všechno to má trochu jiné účinky na zdraví, takže toho obsáhnu víc než jen samotným céčkem a musí to fungovat, protože od té doby, co to pravidelně užívám, tak jsem nebyla nemocná. A to pracuju v mateřské škole :-) .


  • Je
    důležité si hlídat pravidelný příjem vitamínu C? Jaký na to máte názor? 


    • V
      této době, kdy potřebujete co nejlepší obranyschopnost, je to opravdu velmi
      důležité. Vitamín C totiž dokáže tělu vybudovat mnohem lepší imunitu. Teď v
      době covidu jsem se rozhodnul brát ho pravidelně. Začal jsem si kupovat
      přípravek s lipozomálním vstřebáváním. To znamená, že tělo dokáže vitamín
      daleko lépe vstřebávat. K přípravku jsou navíc i přibaleny testovací proužky,
      díky kterým se můžete otestovat, jestli má tělo dostatek vitamínu C. 


      • Jestli
        jsou tam i testovací proužky, tak je to super. Co si to přesně kupujete? 

  • Já s tím vitamínem C tak nějak pořád nevím, četl jsem hodně názorů, že je to opravdu spíš jen placebo. Na druhou stranu to mám tak nějak zažité, že se vitamín C bere hlavně při nachlazení...

    • Vitamín C je pro tělo zcela jistě potřebný, ale pokud si budete kupovat běžné doplňky, které ho obsahují, tak ho tělo z velké části nedokáže absorbovat. Přesně z tohoto důvodu jsem si našel doplněk stravy obsahující vitamín C a citrusové bioflavonoidy, které tělu pomáhají se vstřebáním vitamínu C. 

  • Myslím si, že vitamíny mají zcela jistě svůj účel. Já jsem byl před pár lety pořád nemocný. Od té doby co si příjmy vitamínů hlídám a pravidelně konzumuji doplňky stravy z https://www.jml-zlin.cz/cs jsem naprosto fit.

  • Nemyslím si, že Vitaminy C jsou pouze placebo. Tedy, člověk od toho nesmí očekávat rozhodně žádné zázraky, ale určitě to pomáhá alespoň nějak. Je to furt lepší, než nebrat nic a poté si stěžovat, že je člověk nemocný nebo tak... Určitě nějaké vitaminy berte a snažte se zlepšit si imunitu.

  • Jsem přesvědčenej, že mi pomáhá, tak se s ním krmím. Zeleninu nemusím. A protože tomu věřím, tak je to pravda a pomáhá mi. Psychologie je šílená věc, že jo? 😎

  • Mýty o správné výživě a tedy i o vitamínech permanentně procházejí inovacemi a nyní jsou tyto inovace poplatné parciálním zájmům nejagresívnějších struktur. Pohádky o tom, co je pro zdraví přínosné a naopak škodlivé, se stávají nebezpečnou propagandou v hájemství zdravotnických inkvizitorů, kteří jsou už nadržení na prosazování dalších restriktivních opatření. Po zákazu kouření přijde koketerie se zákazy požívání alkoholických nápojů a dalších "škodlivých" potravin, až nakonec bude vše zakázáno a zdravotnickými inkvizitory přísně kontrolováno. Vše plně zapadá do budování eurohujerské diktatury. Přijdou časy, kdy bude jakákoliv debata o vitamínech bezpředmětná, lidé budou už mít jiné starosti. V eurohujerské žumpě stoupá teplota a nakonec se v této žumpě uvaříme. Nechápu proč Telička, Šojdrová a spol. pořád vydatně přikládají pod eurohujerský kotel.
    • MartinZikmund

      Mohl byste napsat jedinou potravinu, která je v EU zakázaná?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit