Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Reakce na Rosta.adam z 3.7.
    Takže někdo kdo napíše takový inzerát má podle vás být odsouzen k trestu smrti?
    Nepřipadá vám to "trochu" přehnaná reakce?
    (ostatně to co jste napsal se dá brát jako hrozba smrtí, což je trestné)

    On jenom nechce prodat někomu auto... Ale v rámci vašeho žebříčku hodnot ho za tento čin jste schopný zabít? ...

    Víte vůbec co to je někoho zabít? ... Víte že pouze 2% lidí jsou psychopati schopní zabít někoho kdo je přímo v daný okamžik neohrožuje na životě? To já jenom aby jste se byl schopen zařadit do správné kategorie A) pokrytců co o smrti dokáží mluvit a rozhodovat o ní, ale nejsou schopni zabít.. B) psychopatů co jsou schopni vědomě zabíjet.

    Ten inzerát... spíš bych to hádal na člověka s nízkým IQ a ano, lidi s nízkým IQ jsou lehce manipulovatelní. Ano jedním z problémů demokracie je že i hlupáci co nejsou schopni myslet a plánovat vlastní budoucnost mají právo rozhodovat o budoucnosti všech.
  • TO: rosta.adam
    ktere konkretně staty by prosperovali méně?
    ROP negeneruje peníze, pouze neefektivně přerozděluje... Koukněte se po světě a zjistíte že dálnice jsou i mimo EU. Vlaky, tramvaje a další věci také existujou i mimo EU. Krabičky cigaret by podle Vás bez EU nešlo upravit?
    Nevím jak vy, ale když cestuju do zahraničí není pro mě problém zaplatit pár korun navíc za pojištění... vzhledem k tomu kolik tisíc platím "zezákona" je tohle pakatel.
    Snažší vědecká spolupráce v EU :D :D :D... dobrý pokus.

    Vlastně EU vymylela internet, kolo, auto, letadla, lodě prostě všechno kolem nás je produkt EU, že :D :D
    Podle toho co píšete tak nebýt EU, tak pořád žijeme v době kamenné (doslova).
    • To nic. Dnešní mládež se to takhle učí ve školách. Až přijdou do praxe nevím jak se z toho budou vzpamatovávat až se tyhle propagovačky rozplynou...Je to velmi podobné jako generace za bolševika. Taky jim vtloukali do hlavy jen tu "správnou" ideologii a vizi. Dělá to prostě každá ideologie. Stále je v tom rafinovanější a vynalézavější. Občas se musí udělat,vyvolat změna systému aby to ta generace neprohlédla...a tu další mladou tvárnou nejlépe postavit proti předešlé...Dějiny změnit, podle potřeb, ti píší je vítězové...Školy jsou na to ideální...Však multi kulti má v plánu aby IQ bylo v průměru maximálně tak do 90ti. Ti budou poslušní a tvární...Otroci pro pár vyvolených elit *3*
    • Kupříkladu ČR.
      No, dle vás je každé přerozdělování špatné, pokud to teda neteče do vaší kapsy.
      Jistě, dálnice, vlaky atd jsou i mimo EU, ale vemte si, jak rychle se v ČR modernizoval vozový park, a jak je to na západ od nás. A není tak úplně nutné chodit ani z EU, stačí se podívat tam, kde EU nemají tak dlouho.
      Krabičky by sice šlo upravit, jenže Philip Morris a podobní zločinci mají prsty všude. Ovšem v EU jaksi nebojují proti jednotlivým státečkům, ale proti nadnárodní instituci, takže to mají poněkud těžší, když chtějí zabránit protikuřáckým opatřením. Ostatně pokud by sama ČR domlouvala s USA smlouvu jako TTIP, tak už ji dávno má(což by byl věru velký průšvih).
      Co se zdravotní pojištění týká: No, pro lidi, kteří mají hodně, je to pakatel. Jenže ono stačí, že si to člověk při každé cestě musí obstarávat. Stejně tak nutnost chodit na směnárnu při každé cestě, je nepříjemné, krom toho, že různí paraziti na takovýhle věcech vydělávají.
      Snazší věděcká spolupráce je samozřejmě taky. Ono snáze se sestavuje a komunikuje ve vědeckém týmu, když není třeba takových blbůstek, jak jsem uvedl výše, krom toho, že nejsou stále kontroly dokladů, což taky pomáhá. Krom toho EU sama taky financuje výzkum.
      Nevěřím slepě v EU, ale je fakt, že prostě je výhodné v ní být. I když nutno říct, že v současné době se EU staví naprosto pitomě k uprchlické krizi. Smlouvu s Erdoganem je třeba zrušit. Místo toho je nutné vytvořit bezpečnou cestu pro uprchlíky, aby se zamezilo převaděčství, a minimálně dočasně zavést přerozdělovací kvóty. Jo, pravda, jsou tu jisté pitomé státy, které rozumnému řešení brání, třeba ČR.
      • Především je nutné konečně začít naplňovat literu zákona - volný pohyb po Schengenském prostoru platí jen pro občany členských zemí! Bohužel, nakonec tu budeme MUSET mít ty ploty s ostnatým drátem, jenomže jsme je tu mohli mít o několik let dříve a čerstvých vyžírků evropských "sociálních států" mohlo být řádově méně, nebýt frau Merkel, pana Junckera a dalších idealistů s naprosto nerealistickými představami. Dokonce bych řekl, že celý Brexit je jenom katastrofickým následkem této zaslepené politiky, kdy se obyčejní Britové začali děsit toho, co na ně Eurotunelem z Calais ještě vyleze...

        žádné "bezpečné cesty" pro uprchlíky už nikdo bíkybohu zavádět nebude; občané už začali ve volbách dávat jasně najevo, že žádné vyžírky ze svých daní živit nechtějí...
        • Je nutné naplňovat literu zákona a šiřitele antiislamismu a jiné fašisty posílat do kriminálu.
          Bezpečné cesty pro uprchlíky se zavést musí, pokud chce Evropa zvládnout uprchlickou krizi. Pravda, pitomci začali dávat najevo, že by rádi všechno rozkradli a zničili. Ale na pitomce nelze brát ohled.
          • To je právě to, v čem se hluboce mýlíte. Šiřitele antiislamismu a jiné fašisty je zapotřebí volit do vedení evropských států a potažmo i EU, aby napravili ten strašlivý prů.er, který tady spáchali sluníčkáři Vašeho typu. Díky poválečné hysterii byl a je sice fašismus poněkud "mimo kurs", ale jinak je to regulérní politický proud, o nic horší než ten, který hlásá KSČ(M). Pokud může být KSČM součástí politické scény v ČR, proč by stejně legální součástí této scény nemohla být třeba ApČ, tak jako je na Slovensku strana Mariána Kotleby?? Ztrácí snad ta část občanů, která má fašistické názory, automaticky nárok na to, aby byla zastupována v politickém systému??? A proč tomu tak není v případě komunistů a KSČM???? *1*

            A "zvládnout uprchlickou krizi" bohužel Evropa může (a bude muset) jedině "ohněm a mečem"... je potřeba zbavit se toho politicky korektního krasořečnění a začít věci nazývat pravými jmény - s nájezdníky se vždycky bojovalo. A tam, kde se nebojovalo, to vždycky skončilo katastrofou...

            Jestli těmi "pitomci" myslíte ty černé rabiáty, co přepadávají kamióny v Calais a Folkestone, tak Vám ovšem musím dát zapravdu... *1* *1* *1*
            • To Tomáš: Tak pokud někdo prohlašuje, že jsme my, nadlidi, a ostatní, kteří nemají právo na život(uprchlíci, židi, romové,...) tak je to docela jasné. Ostatně právě takovíto lidé aktivně prosazují trest smrti.
              Ostatně tady je zřejmé, že jde o nenávistníka:
              http://blisty.cz/art/82897.html .
              Takovýhle člověk opravdu jaksi nemá právo na život.
            • Pro rostu:
              Problém není nezvratnost trestu smrti... problém je to co píštete.

              Kdo z těchto lidí určí kdo je fašista a tedy má mít trest smrti a nemá právo na obhájce?
              https://www.blesk.cz/tag/%20fa%C5%A1isti/1 Třeba namátkou Paroubek?

              Další problém mám s tím, že samotná myšlenka, názor, je u vás důvodem k odsouzení... ale mám dojem, že vaše názory nikdo soudit nesmí, je to tak?

              Opravdu má podle Vás probíhat soud takto?: "S vašim názorem nesouhlasím, takže z tohoto důvodu jste odsouzen na doživotí." "ale já se chci hájit" "ne člověk s vašim názorem nemá právo na obhajobu".
            • To Hells Angel: Fašisti jsou defakto vrahy už svými názory.
              A aby bylo jasno, nijak netoužím po trestu smrti. Vzhledem k tomu, že jeho účinky jsou nezvratné, je třeba s ním zacházet nesmírně opatrně. Jenže co dělat s lidmi, kteří lační po krvi? Z tohohle důvodu nemají fašisti právo býti zastupováni.
            • Trestat smrtí lze za VRAŽDU, nikoli za NÁZOR. Za kecy se zaplať satan taky ještě nevěší... i když je mi jasné, že mladí levičáci jako Vy by takovou možnost zajisté vítali... praví mladí leninisté... nebo se cítíte být spíš anarchistou?
            • To hells_angels(nebo spíš devils):
              Oni to slibují už dlouho komukoliv, kdo jen trochu proti nim. A co je horší, neváhají své oponenty vraždit. V zásadě jsou jedni z mála, proti nimž má trest smrti smysl.
            • Aha, děkuji. Takže oponenty preventivně střílet... Věřil jsem, že se nakonec projevíte jako pravý demokrat. *1* *1* *1* *1* *1* *1* - V tom případě se ovšem nesmíte divit, že stejným způsobem budou oponenti nakládat s Vámi. *5* *5* *5* - a znovu se táži: proč v případě komunistů (kteří ohledně vyhlazování desítek tisíc lidí nejsou o nic lepší) platí jiný metr?????
            • Ano, ztrácí. Defakto ztrácí právo na existenci. Zločinci, jejichž zástupci způsobili ta zvěrstva za 2. světové války, mají právo maximálně na oprátku, nebo kulku do hlavy.
      • To já myslel že se aspoň pokusíte hledat nějaký stát kde by jste mohl říci, že EU pomohla... a vy zase vytasíte takový blbosti, prý ČR, kterou dohání i Bělorusko.
        Přerozdělení je špatné apriori... nikoliv pouze když neteče do mé kapsy...kdyby mi to nevadilo zůstal jsem ve vědě a bral milionové dotace na blbosti jako třeba "výzkum fungování GPS v alpách", nebo ještě lépe "Studie uplatnění etnik ve veřejné dopravě ve světě" nebo něco takovýho a jezdil si po Evropě do Barcelony, Na Maltu, Kanáry a další lokality kde se konají "vědecké konference" a sympozia a po zbytku světa realizovat dotované "výzkumy"..
        Modernizace vozového parku není argument... jsme zadlužení až po uši a vy chválíte že utrácíme... dobře tedy. Na západ od nás jezdí vlaky o poznání více načas a rychleji (vím to, za prací dojíždím vlakem každý den a nejednou jsem byl vlakem v zahraničí... a mám za sebou dva semestry teorie dopravy na vejšce, věnoval jsem se dopravě i v postgraduálu). V polsku, které je také součástí EU je to ještě s dopravou horší než u nás... že se to jak tam, tak u nás zlepšuje? ... jistě ekonomika roste celosvětově tam kde není válka a diktátorské režimy... sice neroste tak rychle v ČR, ale podle Vás bez EU by ta Česká snad jenom klesala (pomalejší růst než máme se označuje za klesání).
        U cigaret snad chcete říci že čeští poslanci jsou úplatní, zato evropští ne? Můžete mi vysvětlit rozdíl? Naopak umožnit zdravotním pojišťovnám změnit platby zdravotního pojištění na základě "rizikovosti chování pojištěnce" by vyřešilo více než ty vaše protikuřácké zákony.... ale to by bylo proti myšlence "Nesvéprávný občane nestarej se, my se postaráme za tebe".
        TTIP ... můžete prosím uvést odkaz na platné znění této dohody? Já jenom abych byl schopen porovnat, zda bláboly ministerstva průmyslu mohou být alespoň částečně pravdivé.
        Cestovní pojištění: blbost, jedna pulhodina při cestě z práce a máte hotovo... stejně se každý rozumný člověk pojistí i proti jiným škodám než pouze zdravotní.
        Směnárna je taky velmi laciný argument... ani nemá cenu komentovat.
        EU nefinancuje výzkum. Ještě jednou EU neprodukuje peníze... pouze přehazuje lopatama... no spíše bagrama... ukradený peníze, který by mohli jít na výzkum i bez EU... Vědecká spolupráce napříč EU je významenější než z čínou nebo USA? ... hm... povězte mi o tom více... třeba o nárůstu počtu "vědců" v ČR od vstupu do EU a stabilitě vědeckých výstupů... skoro to vypadá, že ta vaše spolupráce přináší o mnoho větší potřeby počtu vědců při stejně kvantitativních výsledcích...
        S kontroly dokladů jděte někam... zase argument jak noha. Ukázat pas je faaaaakt ohromná překážka v cestování... třeba teď synovi musíme obnovit pas, protože chceme jet na slovensko.
        Ne! vše co jste zmínil jsou jenom slepé argumenty pro stát blahobytu... tedy "občane nestarej se o nic, my se o to postaráme lépe jen ať máš krásný život nespéprávného jedince." Pokud říkáte že nevěříte slepě v EU a přitom jenom papouškujete politiku třetí cesty... včetně té vaší uprchlické krize a jejího "řešení"... nezníte moc přesvědčivě... prostě jste lhář a demagog.... Vysvětlete naopak třeba to, proč jako člen EU a tedy globálního státu blahobytu, jsme potravinové odpadiště evropy a zcela "logicky" platíme více za horší produkty... že by němec měl být zdravější než my? Jakpak to je v té naší krásné EU možné?
        • Vidím, že žijete v zajetí kapitalistické ideologie. Máte fakt hodně zkreslené představy o světě. Ve chvíli, kdy dáte prostor zdravotním pojišťovnám určovat si podmínky, stane se zdravotnická péče absolutně nedostupná. Drobné obtíže si budete platit sám, protože je to banalita, tak proč by to měla pojišťovna platit, a operace vám neuhradí, protože to je nad limit, na nějž jste pojištěn.
          Jestli chcete zákony džungle, tak prosím, ale sám pro sebe na pavilonu psychiatrické léčebny, kam patříte. Jste totiž nebezpečný sobě i lidem ve vašem okolí.
          • V tom zdravotnictví Srovnáváte dva zcela nesrovnatelné systémy do toho bych se nerad poustel, protože nás systém má stejné jako americký mnoho vad....

            Uvolnit trh aby mohly pojišťovny vyjádřit rozdíl mezi alkoholikem a kurakem a obeznim člověkem a jeho náklady na léčbu vam připadá jako požadavek na změnu celého systému? Myslíte si ze clovek co žije zdrave a zároveň vydělává peníze má morální povinnost platit do systému tolik, aby systém ufinancoval sebedestruktivni chování mnoha jedincu ? Ten co vydelava hodně a pečuje o své zdravi tak aby pokud možno vydržel takto pracovat a vydělávat co nejdéle se na to taky může vybodnout, najít si nenarocnou praci a ve zbytku času začít chlastat, kouřit, prejidat se, a sedět na gauci a kupodivu ho pak zdravotní péče vyjde laciněji.... To je podle vás dobrý systém?
            • 2 Rosta Adam: prosímvás, vy víte, jaká je reálná situace se zdravotními pojišťovnami v USA? Jak dlouho jste tam byl? Byl jste tam vůbec? Podle mne jste buď poblouzněný mladý anarcholevičák, anebo obyčejný placený agent Kremlu, jinak snad není možné, aby někdo neustále tláskal takovouhle spoustu hloupostí... *13*
            • Jednak to samozřejmě neskončí tímhle, ale půjde to do Amerického modelu. A pak, ve chvíli, kdy se parazitické firmy typu Phillip Morris a jiné, cílí na děti, je to naprosto neúčinné.
              Krom toho nějak opomíjíte realitu. Často ti, kteří vydělávají hodně, nedělají defakto nic, zatímco ti, kteří vydělávají málo, se pořádně nadřou.
              Ono největší prací managerů a podobných individuí, je přesvědčit ostatní, že vůbec něco dělají, přestože nedělají vůbec nic.
          • Výborně... gratuluji k další demagogii. Pojišťovny nebudou stát o to aby pojišťovali :D

            Trochu ta vaše teorie hapruje u kterékoliv jiné pojistky. Ve vašem světě je už teď obrovský problém najít pojišťovnu, která vám havarijně pojistí auto nebo pojistí byt proti krádeži. Podle vaší teorie Vás nikdo nepojistí ani proti neúmyslně způsobeným škodám.

            Já vím, podle vaší teorie je zdravotní pojištění zcela jiné než cokoliv jiného :D

            PS: Poznámku o kapitalizmu jste si mohl odpustit...
            https://cs.wikipedia.org/wiki/Diskuse%3AKapitalismus

            PSS: Navíc bavit se o dani z nemoci jako o pojištění a správce daně nazývat zdravotními pojišťovnami také nemám rád... ale kdybych napsal něco jako "daň z příjmů na nemoc" tak asi nikdo neví o čem mluvím :D
            • Demagog jste vy. Tohle je reálná situace se zdravotními pojišťovnami, která je v USA. Oni vás sice pojistí, ale beztak si budete všechno hradit sám.
  • británie ukázala bruselu že jejich diktát nechce
    http://www.rozhlas.cz/dvojka/jaktovidi/_zprava/ilona-svihlikova-brexit-kdyz-eu-vedou-druhoradi-politici--1628865
  • felix.julec
    Borisek zjistil,že on a celá ta jejich partaj šlápli do měkkého.Proto vycouval.Budu sledovat co jej napadne jako další nepromyšlená nerozvážnost.
    • no zas tak blbej není, důsledky si dokázal spočítat a ví, že GB půjde do kopru, "malá Británie" bude hrát druhé housle a on se nechce houpat na kandelábru, prostě a jednoduše vypočítavost a tak trochu pud sebezáchovy *3*
  • Holt si uvědomil, že vystoupení z EU je politická sebevražda.
    • To je jen neznalost principu příčin a následků. Nebo jen nějaká rošáda, intrika jak se udržet o koryta stůj co stůj...Kdo potřebuje takové prospěcháře?
      • Tak nevím, ale odchod z EU pro Velkou Británii je konec Velké Británie. Skotsko chce být v EU, Severní Irsko taky, no a pro Gibraltar je důležité mít možnost snadné cesty do Španělska, takže taky chce být v EU. Takže jediní, kdo chtějí odejít z EU jsou Anglie a Wales, a ještě ne zcela. Takže odchod Británie z EU skončí definitivním rozpadem Velké Británie, krom toho, že nejen finančníci v případě odchodu Velké Británie z EU nemají důvod zůstávat ve Velké Británii. V důsledku Británie přijde o všechno, a Anglie navíc i o Inteligenci.
        • nějak se červenáš ty amrdólskej bombamo *15* *15* *15* no jsi prostě oblíbený *15*
          • Tak pitomci rádi přidávají mínusy, zvlášť pokud něčemu nerozumí.
            https://cen.acs.org/articles/94/web/2016/06/UK-chemistry-enterprise-feels-Brexit-pain.html
            • To Tomáš: Tak internetové diskuze jsou, bohužel, velmi často zdrojem odpadu.
            • Děkuji za odkaz na diskusi ... cituji :

              "They're worried about EU funding of chemistry? Perhaps somebody should explain to them that the EU doesn't generate funding. All it does it take money from the member states and re-distribute it.

              The only difference is that now the decisions will be made in the UK instead of elsewhere. It's amazing sometimes, how allegedly clever people can be so thick."
  • Potrefená EU kobyla kope okolo, v poslední křeči. Velká Británie na tom bude lépe a lépe. A z toho mají eurohujeři obavy největší. Burza se již stabilizovala a libra posiluje, a tak to má být. *14*
    • přééééésně, mám stejné informace, jsou to jednoduché počty

      Británie a RF jsou výtězi
  • už dlouho se tady neobjevila taková ultablbost. To jsi teda prsknul pořádně nosnou myšlenku! Ty jsi prostě na medaili.Už jsi byl u vás ve vsi i za rybníkem?
    • na Slívu mám stejný názor, ale mi inteligentní lidé máme nadhled, je to prostě blb *15*
  • stalinismus, který vyhrál angličanům svobodu je to nejlepší co je mohlo potkat..

    děkujeme Borisi
    • lépe bych to nenapsal, vivat Putin
  • Komu by se chtělo kormidlovat potápějící se parník *15*
    • Omyl, ukažte mi českého politika kdo by dobrovolně pro dobro země neusiloval o post premiéra.... Všichni do jednoho by prohlašovali ze oni se postarají o nejlepsi podmínky.

      Kazdymu je jasný že johnson nebude dobrým vyjednavacem podmínek s eu, protože ho poslanci eu nenáviděj... Nejednali by s ním, a kdyby, tak by nebyl schopen dohodnout s těmi papaláši objektivně oboustranně výhodné podmínky ....

      To že odešel Cameron je naopak docela srabarna.... Ve volbách vyhrál protože slíbil referendum, a teď vlastně přiznal ze nebude hájit postoje svých voličů, jeho osobní cíle jsou pro něj víc než povinnost vůči voličům, kteří ho volili.
      • Tak Cameron alespoň nakonec odstoupil, byť teda to, že referendo zneužil ve volbách, se mi také nelíbí. Johnson vyhrál referendum, a teď si uvědomuje, že to, o čem říkal, že je to jen strašení placených odborníků, je realita. Vystoupení z EU je katastrofa pro Británii, uznání, že to tak je, je katastrofou pro Johnsona a jeho premiéra.
        • Dobrý den lháři. Johnson nevyhrál... Lidé se vyjadřovali o tom jestli setrvat v EU nebo ne...
          Vystoupení z eu není katastrofa... Jsou desítky států které v EU nejsou a nikdy nebyly a existujou, prosperujou.

          Jestli tu chcete lhát o tom, že eu je nositelem a zajistitelem "nekatastrofy" tak jste si vybral špatného oponenta v debatě. Dejte mi důkaz ze vystoupení z eu je katastrofa, nebo kde berete tu jistotu ze je?
          ......
          Je jedno kolikrát to zopakujete, toto hlasování nebylo o Johnsonovi ale o vystoupení z eu.....
          Rozklad pro britské impérium bylo to, že UK bylo v EU kde byla nucena podrazet sama sebe a ničit fungující ekonomii z důvodu diktátu eu.. jestli jste si nevšiml tak uk za posledních 40 let přišla o mnoho. Narozdíl od vašich domenek o tom co se stane, tohle jsou fakta dohledatelna v historii.
          Které státy jsou na tom lépe než by byly bez eu? Vy popisujete eu jako sdružení ztroskotancu :D Nenechte se vysmát...
          Jaké dobré věci vy tu nebyly?
          Buďte konkrétnější... Zatím plkate obecný kecy bez obsahu.....
          • Ehm, Johnson vyhrál, neb nebýt jeho lží, tak by to neskončilo Brexitem.
            Vystoupení z EU pro Británii znamená rozklad, definitivní konec Britského impéria. Jistě, jsou státy které v EU nikdy nebyly a prosperují, problém je, že státy, které jsou nyní v EU, jsou na tom lépe, než kdyby v EU nebyly. Spousta dobrých věcí by ani tady nebyla, kdybychom nevstoupili do EU, byť třeba pro ČR by vystoupení z EU nebyla taková katastrofa jako pro Británii.
            • To Tomáš:
              Státy EU by možná prosperovaly i samy, i když to je otázka, ale rozhodně daleko méně, než jak prosperují teď.
              Kolik toho máme díky EU? No, zrovna dnes ve zprávách běželo, co všechno bylo placeno z ROP(peníze EU). V tak masivním množství by se jistě daleko hůře obměňoval vozový park tramvají, autobusů, vlaků, bylo by míň, a ještě k tomu méně kvalitních dálnic.(I když pravda je, že podpora IAD není dobrá).
              Povinnost vypracovat kvalitní posudek EIA, krabičky cigaret méně lákavé pro děti, euro, snazší vědecká spolupráce v zemích EU, karta zdravotní pojišťovny platí po celé EU(na nutné zákroky není nutné si připlácet), ...
              Tak mne ještě napadá, že Britové díky EU opravdu o něco přišli. Jmenuje se to 'Britský párek'. Vzhledem k tomu, že to je pěkný hnus (viz Jistě, pane Ministře), tak ten gurmánský zážitek nikdo nepostrádá.
            • ......
              Je jedno kolikrát to zopakujete, toto hlasování nebylo o Johnsonovi ale o vystoupení z eu.....
              Rozklad pro britské impérium bylo to, že UK bylo v EU kde byla nucena podrazet sama sebe a ničit fungující ekonomii z důvodu diktátu eu.. jestli jste si nevšiml tak uk za posledních 40 let přišla o mnoho. Narozdíl od vašich domenek o tom co se stane, tohle jsou fakta dohledatelna v historii.
              Které státy jsou na tom lépe než by byly bez eu? Vy popisujete eu jako sdružení ztroskotancu :D Nenechte se vysmát...
              Jaké dobré věci vy tu nebyly?
              Buďte konkrétnější... Zatím plkate obecný kecy bez obsahu.....
            • Jo
    • Co to meleš ten parník je ve skvělé kondici a právě opouští rozbouřené moře kde se to děravými parníky jenom hemží každej tam skáče z paluby na palubu a ten co se mu tam nahrne nejvíc pasažerů se potopí jako první a díky sluníčkové politice to tam čeká všechny...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit