Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I obyčejný český blb se měl celých posledních dvacet roků pořádně podívat komu pomáhá k politickým korytům a ještě při tom zapojit mozek.Mladá generace určitě nebude mít chuť ,vše co stará generace prošustrovala zaplatit.Až se mladá generace dostane k moci,což je zákonité,tak zajistí tomu přitroublému stádu,které pomohlo svojí leností lumpům tuto zemi rozkrást,takovou dietu,jakou neměli ani vězni za nebožtíka Hitlera v koncentráku.
  • Kroky současné vlády jenom potvrzují fakt ,že vládnoucí špičky jsou mimo realitu života většiny občanů naší země. Připravují různé reformy jak důchodovou tak zdravotní atd. Chtějí po nás abychom si spořili víc na důchod a vůbec aby si každý vlastnězeš svých tvrdě zdaněných finančních prostředků vytvořili rezervy pro dobu kdy už nebudeme moci pracovat . Ale realita je taková,že 80 procent občanů má u nás tak nízké platy at v podnikatelské tak i veřejné sfáře, že na nějaké penzijní spoření prostě většina občanů i kdyby chtěla tak nemá finance . Udává se že průměrná měsíční hrubá mzda je u nás něco málo přes 23000 Kč.Ale kolik lidí kteří pracují tuto částku opravdu má? Myslím si,že většina lidí kterým bylo po revoluci 20 let,ppořídili si hypotéku na bydlení vychovají dvě děti a žijí celkem skromě bude v době jejich odchodu do důchodu krušně protože kolik asi tak mohli naspořit za 40 let když žíjí od výplaty do výplaty?
  • no u nás v putice to taky začíná kecama...ale dycinky to končí tým že někdo dostane pořádně po držce.
  • Je to jasné všem,jenom ne Kalouskovi a Nečasovi.Byli jsme svědky jak špatně vládla ODS a zase nám tady ti dva chytráci poroučí a jde to od 10 5.Zlatý Paroubek a sobotka,měli lepší plán.Zdražování a úbytek pracovních míst,kam vede tato vláda nás položí ještě víc.Chytráci ve vládě myslí na sebe a hlodají z tech nejchudších lidí.Havlovi a Klausovi na začátku po sametce pomáhali hlavně mladí a foristé,nikoliv dnešní důchodci a jestli některý ano,tak nepočítal s tím,že nás tak podvedou. *12*
  • Ti důchodci si své důchody už zaplatili dopředu. Za totáče byla donucovací pracovní povinnost, žádný kup a prodej, a mnoho dnešních důchodců se důchodu ani nedožilo, takže ty prachy by měly někde být. Nějaká demografická křivka jim proto (důchodcům) může být u prdele. Největší kecy jsou o tom, že je teď někdo musí živit a dělat na ně- stačilo jejich peníze nerozkrást a neproválčit s afghánskými pastevci koz. Jinak, ať ekonomové vykládají, co chtějí, první americká ekonomická krize s globálním dopadem v podstatě skončila až druhou světovou válkou. S krizí se dá bojovat jenom vytvářením nových pracovních míst, nikoliv škudlením a zdražováním všeho, jak to dělá jeden chemik z gumáren u nás. Takže tvrdím, že tohle je jenom začátek a máme se ještě na co těšit!
  • Pro argus.Pokud lůza,za komunistů makala skoro zadarmo,tak si neměla od Klause nechat prostředky na jejich důchod ,rozpustit ve státním rozpočtu.Za hloupost se má platit.To znárodnění důchodů by se mělo týkat i těch z rudou knížkou.
    • po přečtení tvých dvou příspěvků nelze než konstatovat že lékař jenž tě rodil byl asi rozechvělý, neboť místo plácnutí po zádičkách se střefil do hlavičky, čímž bohužel přivodil světu dalšího arogantního hňupa s rozumovým potenciálem težce funícího za napařovací žehličkou *11* *12*
  • argus
    Lůza se ozvala...důchodci makali skoro zadarmo celý život ovšem bez rudé knížky ty důchody nejsou slavné ...
  • Zase zde ohlupují lidi.Za současné zadlužení země a rozkradení státního majetku mohou všichni,kteří politickým šíbrům pomáhali k politickým korytrům a pak se dvacet roků dívali jak lumpové zemi zbídačují.Právě mezi důchodci je ta největší část přihlouplého lidského stáda,která jásala pro Klause a Havla.Pak pomáhala rozkrást státní majetek,přez kuponové privatizaqce,nebo podnikové akcie.Převážná část důchodců,by za podíl na zbídačení této země zasloužila vyplácet důchod jedině na holý zadek bejkovcem.Tím by se mladé generaci významě pomohlo a ne že se zase bude důchodcům dlužit na důchody,s tím,že to jednou další generace zaplatí.
    • Zajímalo by mně kolik je ti let že jsi tak moudrý a napadáš důchodce že něco zavinili oni neřvali na náměstích v roce 89a necinkali klíči. Kolik let jsi pracoval-?Že otom tak mluvíš,jestli někdo má dostat přes zadek tak takový kteří toto všechno volili a i teď volí.Důchodci ani obyčejný pracující lidi nekradli.Přihloplí jsou lidé kteří souhlasí s tím co se dnes děje .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit