Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To bude sluničkařská kreatura,dle toho co chystá!!!

    Ženský do politiky nepatří,Kalousek je také žena!!!

  • Takhle se to dela! Ta pani vi jak na to udrzet se v oboru do duchodu.... Hned na zacatek si dat nesplnitelny cil a pak se desetileti snazit jej splnit :) 

    podminka: Shoda napric politickym spektrem... Jo a ja chci socialisticky  nemecky model fungujici jen diky  levnym  pocovatelum z vychodu co vy :D) 

    Ps: kdo se neorientuje, tak pokud chceme ten nemecky model, budeme muset zlakat ty pecovatele z nemecka sem do cech... Zatimco nemcina je svetovy jazyk, tak ti nasi budou muset chtit ucit se cesky. Jo a ti pecovatele funguji formou par mesicu vydelavam v nemecku a pak hura uzivat si sve penize do domoviny.

    Ano a levnejsi je pece z domova prave proto, ze ti vychodaci jsou levni a rovnou bydli u toho duchodce.

  • Tento už celosvětový SYSTÉM se prostě reformovat nedá. Nadnárodní korporace a banky za účelem rabování zemí za účelem trhni co můžeš. Na úkor druhých. Otroci a otrokáři. Globální psycho co toto vedou mají v područí země a národy již celého světa. Mají na to prostředky a plánují dopředu jak mást a držet lidstvo ve strachu jedinců a jejich skupin znepřátelovat, rozdělovat, poštvávat proti sobě. Jak je vidět, stále se "jim" to daří...Je jedno zda je kapitalismus, demokracie nebo jaká ideologie či náboženství. Je jedno zda mír či válka, prosperita či krize. Na všem umí vydělat. 


    Je jedno která strana vyhraje volby. "Oni" mají vždy plán jak využít situaci. Je dost těch co jsou za peníze a svůj vlastní prospěch udělat cokoliv. Pořád stále věříte že nějaký politik za těchto podmínek bude plnit co slíbil? No to si raději přečtěte nějakou pohádku. Vždy je dostanou pod svoji kontrolu a loutky musí poslouchat. Jinak se vždy dá najít způsob jak je zničit. Vzájemná nenávist v opozicích. Jistě jste v nějaké té skupině i vy,že? Někdo jen tak, někdo z prospěchu. Kdyby volby měli moc něco změnit tak by je dávno zakázali.


     Je dobré si umět vůbec připustit co je prapříčina toho zlořádu a odkud se vše odvíjí. Zkusme přestat už hrát tu "jejich" hru. Dávat energii do štvanic jeden proti druhému. Nenechat se opět zavlékat do pomst a starých křivd a spoluvytvářet nové odplaty. Změnit myšlení a dokázat pochopit a naslouchat problémům svých domnělých nepřátel. Opustit ta slepá nic neřešící dogmata svých zaručených a jedinečných pravd.

  • Jana Maláčová bude lepit spadlou omítku na domeček z karet, který pomáhala osobně podpálit sociální politikou škodící rodinám s dětmi. Není proto žádný div, že střecha tohoto domečku z karet již pořádně hoří. Letos spolkne zmíněný oheň ne méně než 43,44 miliard korun. Spolkne jen díky podvodné účetní metodice použité při správě státního důchodového systému, protože tento systém produkuje zbytečný schodek v uvedené výši. Na tuhle hrůzu se nabaluje dalších 100 miliard korun, které to padající letadlo, špatně účetně nastaveného důchodového systému, mají udržet ve vzduchu co nejdéle. Je to jen za velké peníze diletanty vytvářené peklo pro rodiny s dětmi pracujících rodičů. Vyhodí se bezmála polovina příjmů státu a přitom hromadně vymíráme tempem 109 nenarozených denně (statistická data 2017).
  • Paní Maláčová na tomto problému pracovala tři roky na MPSV. Dobrá. A výsledek? Kolik dalších let bude potřebovat na to, aby své představy realizovala? Bude šéfovat MPSV 67 let? 

    Přestaňte financovat hloupé paprogramy na začlenění nezačlenitelných (ne, že by to nešlo, ale oni prostě sami nechtějí) a máte hned korunku do kasičky.

    Přestaňte vymýšlet blbiny jako že z mé kapsy (daní) budete platit alimenty ženám, které "náhodou" potkají nezdárného tatínka a pak se dožadují ohledů jako tzv. "samoživitelky." (z 90% ovšem žijící s chlapíkem jako družka). Ale hlavně se dožadují  peněz od státu za svou neodpovědnost.  Další korunka.

    Ale to Vám - zastánkyni feministické militantní sekce- asi říkám zbytečně. To zase budou hody ze společného!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit