Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S marihuanou je to stejné jako to bylo s prohibici v USA, pokud je nelegální vydělává na ni zločin a terorismus. A omezení tohoto je žádoucí a důležité. 

    Proto je to morální.

    To už nemluvím o lidech, starých a nemocných kteří ji potřebují.

  • Je zajímavé sledovat démonizaci marihuany, která je naprosto přirozená rostlina jako třeba kopřiva, a současně zjišťovat, že nikomu nevadí aspartam který byl původně vyvíjen jako bojová otravná látka, při testech na zvířatech se zjistila jeho rakovinotvornost a přesto je vnucován do potravinářského průmyslu všude kam se podíváme. Stejná situace je s takzvanou chemoterapií o níž dodnes neexistuje studie že by snad léčila rakovinu jak se s oblibou o ní tvrdí a totéž platí o geneticky modifikovaných potravinách. Současný režim už je natolik zvrácený že jen čekám kdy začne zakazovat pití čisté vody, poněvadž prý je "nezdravá" a naopak bude doporučovat popíjení "blahodárné" kyseliny sírové. V tomhle d..mentním režimu už mne nepřekvapí vůbec nic.😯

  • U čehokoliv i kdekoliv..z čeho má "stát" tzv. daně, tím i zisk atd..je pokrytectví moralizovat..Do jakýchkoliv kšeftů..,morálka nikdy nepatřila, nepatří a nikdy ani patřit nebude., protože tam jde v samotném principu, především a hlavně o zisk a prachy, tedy o.. "nenažranost i modlení se k zlatému teleti".. pak teprve..jsou lidé a následky z toho všeho..Nic více, nic méně..

  • Je etické podporovat ty organizace, které pod rouškou prosazování lidských práv pro vyvolené skupiny se snaží v ČR udělat maximum pro vytváření úrodné půdy pro rozkvět terorismu a zločinnosti a v neposlední řadě pro postupnou likvidaci našich tradic a zvyklostí s tím, že nakonec bude zlikvidována naše středoevropská civilizace ? Po seriózním vyjádření k této zásadní otázce si lze vytvořit i "etický" postoj k dalším výzvám současnosti, včetně sofistikované podpory firem, které participují na kšeftech s marjánkou.
  • "rekreační užívání marihuany"

    Jsou ti amrdólové až takoví debilové?

    Jsou!

  • To je fotka, že ty fetky vypadají všechny stejně, sluníčkovou čepici, dredy, vši, hnidy, filcky, tiky a roztřesené ruce, viz Bartoš

    • Aha - ty pises o sobe - a jmenujes se Bartoš...

      Jsi vazne ubohy...

    • Horší jsou ty fetky co fetují komunismus nebo dokonce rusismus.

      • Kam se hrabe komunismus se svojí škodlivostí na multikulturalismus či merkelismus !
      • Dělá ti problém pochopit napsané Sajmone?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit