Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Soudruh





    xxdef zjevně dostal od agenta Falmera příkaz hlásat rudou propagandu. Nebo že by přímo z Kremlu? Najdou se ovšem p.tomci, kteří těm blábolům budou věřit.

    • vanhorne

      Na takovou rudou krysu nereaguj, ten tady jenom vyblije sve bolshevicke zvasty a zaleze zpatky do kanalu.

  • 912 000 000 obětí kapitalismu ,25000 mrtvých každý den Každých pět vteřin zemře hlady jedno dítě; * Každý rok se narodí 17 milionů dětí s podváhou, protože jejich matky trpí podvýživou osn.cz/zpravodajstvi/zpravy/zprava.php?id=1281   oběti kapitalismu 2,6 milionů dětí ročně zemře hlady ,ekonomika.eurozpravy.cz/svet/78338-hladomor-dal-kosi-lidstvo-osn-selhava-je-hlad-uz-i-v-cesku/

    60 milionů lidí muselo opustit domov protože tam fašistické zlo USA vyvolalo válku 

    Uprchlíci, o kterých se nemluví. Na světě žije 60 milionů lidí, kteří museli opustit domov.

    http://www.lekari-bez-hranic.cz/cz/clanek/uprchlici-o-kterych-se-nemluvi-na-svete-zije-60-milionu-lidi-kteri-museli-opustit-domov   

    každodenní oběti kapitalismu :::UNICEF: Na světě je každých pět minut zavražděno dítě

    http://www.theguardian.com/global-development/2014/oct/21/unicef-uk-epidemic-violence-children-doreen-lawrence

    Z otřesné zprávy, vydané organizací UNICEF, vyplývá, že každý den je na světě zavražděno 365 dětí, tedy jedno dítě každých pět minut..

  • teroristické zlo přišlo 1989 Černá kniha kapitalismu  kdy to zrůdné zlo bude postaveno mimo zákon ??počet obětí kapitalismu se odhaduje v rozmezí 147 milionů – 1,6 miliard obětí....kdy budou konečně zrůdy tohoto zločineckého systému souzeny 

    počet obětí kapitalismu mapuje Černá kniha kapitalismu  je to analýza kapitalismu a jeho nespravedlností, které byli v rámci tohoto systému napáchány od jeho počátku až do současnosti. Obsahuje práce 35 převážně francouzských historiků, politologů, ekonomů a právníků........počet obětí kapitalismu se odhaduje v rozmezí 147 milionů – 1,6 miliard obětí V knize jsou uvedena fakta o milionech mrtvých v období kolonizace, otrokářství (až do poloviny 19. století) a genocidě indiánského obyvatelstva v USA. Za tři století bylo vyhubeno 20 milionů indiánů a zhruba 45 milionů obyvatel španělské Ameriky.2) V případě „Trojúhelníkového obchodu“, který se zabýval obchodováním s otroky, a probíhal v 17. až 19. století, se počet obětí odhaduje nejméně na 20 milionů.3)

    Imperialismus nese odpovědnost za rozpoutání dvou světových válek, které mají za následek smrt okolo 100 miliónů lidí.4) Proto v moderních dějinách nesmíme zapomínat na oběti 1. světové války (8,5 milionu) a 2. světové války (60 až 85 milionů),5) kterou finacovali, a za účelem vyšších zisků využívali průmyslníci a americké korporace Jen v letech 1990 až 1995 války způsobily ve světě 5,5 milionu mrtvých. Tři čtvrtiny tvoří civilní osoby (v Evropě 250.000, Asii 1,5 milionu, Střední a Blízký východ 200 tisíc, Afrika 3,5 milionu obětí).12) Válka v Iráku v letech 2003 – 2011 si vyžádala 1.300.000 obětí

    • taky dobrej dem@nt
  • egoist


    Co to bylo?

  • Tak nevím v letošních volbách sice komunisti stratili , ale nejen oni všechny politické strany mimo SPD stratili vítězí nezávislí kandidáti , V letošních volbách komunisté stratili díky podpoře vzniku vlády za to to rozhodně stálo tato strana do budoucna natom vydělá .Moc se nepíše o tom že TOPKA se stala regionální stranou pro Prahu jinak je skoro vymazáná z mapy politických stran .V budoucnu opět příjde vzestup levice pokud pravice bude útočit na ANO a snažit se jej poškodit pomáhají  levici  jezdím dostdo zahraničí tam je považováná KSČM za přední levicové strany v evropě společně se slovenským Smerom  budoucnost levice  v evropě má .

    • 😂 
    • 😂 
  •    Jak už tu někdo psal, páně Jéglovy závěry z Filipových slov: "Ten výsledek je reálný odraz situace ve společnosti." je manipulace, za niž by se nemusel stydět ani Urválek...

       Tenhle jediný odstavec posílá celý autorův komentář do oblasti nejprimitivnějšího antikomunismu, který vždy sloužil pravému opaku - "straně ku prospěchu"...

       A tak mě napadá, zda není pan Jégl tajným propagandistou KSČM, který dělá, co může, aby se strana dostala co nejrychleji z červených čísel - řady příznivců, jak vidno i tady z diskuse, umí sešikovat dokonale!

  • KIMCID

    Ty jsou alespoň pořád soudruhy.Horší jsou  křiváci co se rozlezli do stran jako je ODS a TOP 09.

    • U nás je několik druhů komunistů. Jedni jsou ti kteří nezahodili průkazy a druzí ti co své průkazy mají doma v šuplíku a vyřídili si jiné. Ti jsou pro tuto republiku horší než ti co ty průkazy nezahodili od nich víme co můžeme čekat. Od těch druhých ne ti pro peníze udělají vše vždyť proto do té strany vlezli.
    • Ano, schovali rudou knížku (co kdyby se ještě někdy hodila), převlékli kabát a hlásají, že "oni přece byli vždycky demokrati". A stačí pár keců a ovce jim to žerou.

      • Občan- žer více jodu a nedělej burše tomu prolhanýmu Jéglovi.Normálním lidem se z vašich keců musí dělat blivno.Jégl se stejně raduje přečasně. Jsou tady i jiné strany, které jenom nerozkrádají, ale chtějí dělat něco pro tuto republiku. Takže všeho dočasu.
  • Křiváci mezi námi. Nejen soudruzi.To on vám někde na pokraji republiky kandiduje Daniel Herman. Hnůj všech hnojů. Ten Herman co zajel před rokem na sraz Sudetoněmeckého landsmanšaftu. A tam řečnil o sblížení, možná jednom společném státě.... Tento špinavec se dere nyní do sněmovny. ALE neuvěříte. Tady hnoje kolaborantského podporují veřejně a nahlas Svěrák,Kubišová ...Kousky do kterých by to nikdo neřekl.Stáří sice vede k demenci. Ale až tolik?

    • KIMCID

      Zmetek nás stál 430 milionů za cikánskej pracovní tábor.Ale že chátrá dům skladatele naší hymny nevidí.

  • mun.go

    Toto byly jenom komunální volby - ne parlamentní. A znovu, jako už mnohokrát předtím, dopadly úplně jinak v Praze a jinak ve zbytku ČR. Odtržení Pražáků od zbytku republiky je stále markantnější.

    Pan Jégl je nepochybně kovaný Pražák, takže se jeho zúženému zornému úhlu nelze divit.

  • 1) Současnému vedení situace asi vyhovuje. Žádná zodpovědnost, žádné rozhodování, prachy domů jisté.

    2) Jejich výsledky jsou odrazem jejich práce. Neumí zaujmout, nabídnout, prodat se. Zatímco např. o jednom ožralovi z TOP 09 je slyšet snad alespoň jednou týdně, komunisti jakoby neexistovali. 

    Nemám vůbec důvod je mít rád. Přesto jsem přesvědčen, že mají kapacitu minimálně na 15 - 20 %, stačilo by k tomu jen poukazovat na zlodějny politiků za posledních 25 let a zdůrazňovat to, v čem šla společnost za stejné období dolů (kvalita školství, soběstačnost v potravinách, úroveň armády atd. atd.) To by na tom ale museli pracovat, čehož zatím nejsou evidentně schopni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit