Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gazoo
    Podobných Janoušků u nás jen přibývá, bohužel.
  • To je přesný důkaz demokracie po Česku. Mám peníze, vliv tak si můžu dovolit všechno. Ti kteří křičeli na Národní třídě 17.11.2017 přesně ukázali co dnes je dnes oslava 17.listopadu. Ideály 17. listopadu 1989 jsou dnes v háji. Ti co řvali by se měli kouknout na archiv České televize která asi omylem dávala ty pravé ideály která jsou dnes v háji.
    • pejsku, naprostý souhlas. To je totiž důsledek toho, jak komunisti po půl století ničili tradiční hodnoty jako je morálka, čest, úcta k pravdě a lidem vnucovali zvyklosti východostepních kočovnických nájezdníků, kteří nás kolonizovali. Takže svobodu a demokracii máme, ale chybí nám Občané. *9*
      • No a tady je přesně vidět jaký je tvůj ročník 1990 nevzdělaný.
        úcta k učitelů,státním zaměstnanců , úředníkům, hlavě státu.to byly hodnoty které ze komunistů byly a teď nejsou.
        takže svou neschopnost či všeho schopnost neházej na komunisty
        28 let vlády svobody a demokracie ukázalo co jsou lidi jako ty za dobytek
  • Pan WC
  • Kdysi dávno snad pracoval, prý jako pingl...celý život však v podstatě jenom vyčůraně čerpá, jaký je jeho přínos pro společnost?

    Poslední čistič kanalizace je užitečnějši.
  • Tak to máme zločince které propustil na svobodu Klausus a podvedení občané utřeli ústa, pak následovali další až po recidivistu a dvojnásobného vraha usvědčeného několika soudy, nyní se připravují oblbnout lidi soukmenovci Janouška mezi něž pravděpodobně patří i Topol, který si užíval nahý u Berluskoniho, vrtulníkem si zajel zalyžovat do Rakouska a stále se nemá k tomu aby navrátil důchodový fond, zato se nestydí chtít být prezidentem. Ale ani vládkyně Nečasová již nyní dobře ví, že za ta svá zvěrstva nebude potrestána. Že ehm, ehm..
  • Je to normální zas.ra.ný zku.rvenec.
  • Nebudu posuzovat zdravotní stav ale žijeme 21-stetí kdy je medicína na určité úrovni a proto nechápu proč by nemohl zbytek trestu stonat v base.Na různá vyšetření se musí dostavit tak jako tak i v běžném životě.Tyto argumenty jsou velmi slabé a nestandartní což ve mně vyvolává pocit o prohnilé zkorumpované justici.Nebudu zacházet do podrobností ale celý tento případ je zahalen ovlivnováním etc.Holt DEMOKRACIE po česku.Kdyby to byl např.Franta Novák ze Lhoty tak si to odbručí a novináři nenapíší ani řádku.
  • tolik péče. Všeobecně jeden z neuznávanějších a certifikovaných parchantů se míní vyvléct z basy. Prý aby tam nenatáhl chudák ráfy. Ale vzhledem k jeho vychcanosti a deklarované protřelosti, by to tady nikomu nevadilo. Stal se odpadem a přítěží společnosti.Pořád prudí a vymýšlí. Kdyby spadl v kriminále ze schodů budou se rozdávat odměny a vyznamenání. Stát by výrazně ušetřil.
    • Souhlasím jen dodám,že zákony tohoto druhu může schvalovat jen politik,který už předem ví že bude krást tak si nechává zadní vrátka aby se vyvinil z odpovědnosti.
  • Já, Sajmon, jsem také na uzavřeném oddělení, moje bláboly tomu odpovídají.
  • Já jsem se lekl, vidouce páně Janouškovo foto! Nehrál on roli Hynečka, jenž střílel flobertkou skrz otevřené střešní okno na dámy v sanatoriu?
    Nevypadá zdravě. Bez urážky, nějaký typ mongoloida?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit