Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč domovní prohlídky... Ať zavedou povinnou instalaci policejních kamer do každé domácnosti a příjdou na ještě více teroristů, zabrání nebo získají důkazy k mnoha vraždám, ublížením na zdraví, vloupačkám... nebo snad někomu z VÁS jde o to ABY TO NEBYLO HLÍDÁNO?
    (nemám to ze své hlavy... prostudoval jsem si strategický plán označený jako "1984" jehož autorem je Orwell... sice máme oproti plánu zpoždění, ale za to můžou určitě imerialistický individualistický sadistický buržouci)
  • Kdy už doženeme ten skvělý Západ?
  • Je to příprava na budoucí občanskou válku. Francie už ve válce je, jenom si to nepřiznává. Situace se bude jenom zhoršovat, jak bude muslimů přibývat. nakonec to dopadne jako na Balkáně v 90. letech nebo v Libanonu v 80. letech.

    http://www.epshark.cz/clanek/154/francouzska-islamska-svetova-valka
    • Už teď jsou v Paříži čtvrtě kam policie raději nejezdí
  • Francie je už v řiti, teď se musíme starat my, abychom nešli za ní
  • Miláno, nyní v sobotu. Ráno mají všechny východy z centrálního náměstí obsazeni černí vandráci. Pokládají lidem na zápěstí pletené provázky a pochtívají za trapnost peníze. Když odmítneš mají pitomé poznámky. Slušně česky jej posílám do pr.ele. Opakuje provokativně slova. Nakonec vztyčuje ukazováček. To už neváhám vytáhnout vulgární rasistické výrazy v angličtině. Ale to musí přijet někdo z Moravy aby páchnoucí chátru usměrnil. Italové už jsou apatičtí. Marné zdravé jádro EU je přeci jen pořád v ČR. Přeci jsme národem Komenského.
  • Moudra ruso-řiťo-lezců tady zase září. Qui bono? Prospívá to kremelskému Putlerchánovi, čím víc bude Evropa rozvrácená, tím větší naděje na ruskou "bratrskou pomoc". A kdyby tak Mockba mohla řídit /a drancovat!) celou Evropu až po Atlantik. to by se trpajzlík Putler cítil jak v sedmém socialistickém nebi. Proto taky Putlerchán podporuje pronikání islamistů do Evropy.

    Jinak v CCCP mají vyjímečný stav pořád. A když je třeba, tak KGB chytí prvního kdo jim padne do rukou a když mu narvou flašku od vodky do rrdele jako v Kazani, tak už se k něčemu přizná.
    • Moskva se spíš směje EUro blbcům co si to udělali s Evropou.Fr rozbila Libyi a Egypt teď se sem štve horda uprchlíku.USA podporovala Syrské povstalce teď je v tom nechala. A díky válce v Sýrii další vlny uprchlíků do Evropy.....
      To se musí Moskva popadat za břicho jak se to přivést demokracii do banánových republik nepovedlo. *1* *1* *1* *1*
  • Je dobré vědět, že všechny tyto teroristické činy si objednaly vlády, aby mohli omezit již moc velká občanská práva. Všimněte si, že ti teroristé NIKDY nenapadají vládní úředníky, ale jen obyčejné lidi. To je zcela jasný znak toho, že to mají vlády objednané. Lidé v prvotním nadšení vítají omezení občanských práv, ale neví že to již bude navždy. Nechají si toto občané libit nebo si s politiky vytřou zadek?
  • Vládě a jejím složkám to náramně vyhovuje.
    Za hrozbou terorismu se nenápadně ukrývá policejní stát.
  • už aby to bylo i u nás ! A ne vyjmečný stav ale stanné právo ,to je potřeba , aby se konečně vymítila tady ta štváčská, novinářsko-sluníčkovská Sorosova klika .
  • obyvatelstva by mohla vést k jejich radikalizaci".?!? Je to přece jednoduché. Nakonec se buďto přizpůsobí většina menšině anebo menšina většině. A to i za použití násilí, pokud to nepůjde jinak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit