Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Babiše jako nový fenomén na politické scéně vyvolaly svojí zkažeností ODS a TOP 09, jejich vlády Topolánka a Nečase svými zvěrstvy vyvolaly mezi lidmi mnoho rozhořčení.
  • Babiš chce být generálním tajemníkem ( opravuji, generálním ředitelem) akciové společnosti Česká socialistická agrofertní republika, a.s.
  • Já tady nestačím valit oči. Kdokoli tam bude bude špatný . Každý umíme jen nadávat , ale aby si tam sedl sám - to ne .
    Proč se zbavovat Babiše ? No je to jednoduché - EET - podnikatelé ji nechtějí - důvod - nemohli by krást. Do svého daňového přiznání si pak napíše kde co aby oblafnul stát a měl větší zisk. Nechce EET - at s tím praští a jde dělat do supermarketu a nebo do fabriky .
    Příjmy státu se zvýšili tak o tom žádná . A to , že zavedl nějakou daňovou kobru - jen dobře . Tady se ukazuje jak "páni podnikatelé" kradou a neodvádí co mají . Lidi proberte se - ted se tu propírá Babiš, ale nejvíc tady kradli janoušek, Bém, Kalousek, Nečas - Nečasová a podobně - a jejich šedé eminence . Tohle skončilo a je to jen dobře . Jenže je tu otázka - proč není většina těch soudů již dávno ukončena. To se asi neukončí nikdy, protože by se proflákly takový prasárny, že by se národ divil . malý p=rachy v tom nejsou - takoví právníky si normální čecháček dovolit nemůže , když si vezmu, že normální právník se řekne 2500 za JEDEN úkon. (podotýkám z těch levnějších právníků). *1* *1* *1*
    • jste členn ANO, obdivovatel Agrofertu nebo jen blbec?
      • nakobyl
        Koukám, že každý kdo má jiný názor než Vy, je blbec. Není to obráceně? *1*
  • Někteří lidé a je jich většina co by volili Ano, si myslí, že za úspěchem dobré ekonomiky je Babiš. Viděli jste někdy, že by Babiš jezdil po světě a sjednával obchody? Pokud vím počítá finance a jezdí tak nanejvýš na svou rezidenci. Užívá si to co vy nikdy nezažijete. Není to závist, ale lítost nad lidmi, kteří mu věří a nechápou o co mu jde. Peníze má, tak pouze o moc a vládnutí. Proto také prohlásil, že pokud by musel do opozice, odešel by z politiky.Nejsem prorok,abych poznala, kam se náš stát s Babišem řítí. Jsem už stará, ale mám strach o své děti a vnuky. Probuďte se konečně.
    • Copak Babiš je ministrem průmyslu ?
  • Když jde o koryta a prachy, tak jde vše stranou, že páni straníci !!!!!!!
  • Když to vzal Kalousek do svých rukou,tak se máme na co těšit,ten už v tom má praxi jako turista mezi stranami.Větší blb než je on v politice není.
  • Necetl jsem cele diskusni vlakno, jen cast a stale se utvrzuji, ze lide jsou hloupejsi, nez vypadaji......!!!! Dokonce se nechaji oblafnout koblihou!!! Tim samozrejme nechci rici, ze by se melo volit jiz jednou volene(ODS, CSSD,TOP09,atd.)....Ti uz to tu predvedli take...., takze s panem redaktorem tak zcela nesouhlasim, ze potazmo receno, by mela vladnout v budoucnu koalice jiz zprofanovanych stran. Kazdopadne pan Babis je dle meho, zcela jasne a trvajici bezpecnostni riziko pro tento narod (mysleno lid) a to jak ekonomicke, tak politicke. A ze se situace statu vylepsuje diky panu Babisovi, jak ctu v nekterych prispevcich, je smesne a je to doslova utopie a vlhky sen ekonomu.....Ruku na srdce, komu z vas obycejnych lidi se vede lepe???? A nebo si jen lzete do kapsy , ze zoufalstvi a z cire beznadeje na zlepseni obycejneho zivota. Pan Babis se snezi predkladat "koncept" ANO BUDE LIP.......,coz je sice hezke ,ale NEJDE to. A to je matematicka jistota, nikoliv filozoficka debata. 95% zde diskutujici tupe masy nema ani poneti o tom, jak funguje penezni a bankovni system, na ktery je samozrejme navazana ekonomika, kterou slibuje Babis zlepsit.......Naprosto smesne... a doslova se bavim, jak se da obchodovat s lidskou hlouposti...... Nic nezlepsi verte tomu, dilci uspechy, ktere deklaruje jsou "vyvazeny" neuspechy v jinych sferach......Dokud nebudou penize podlozeny (napr. vykonem prace a vytvorenych hodnot) tak neni mozne aby se situace zlepsila, vzdy se bude zit jen na dluh a ten se jednoho dne MUSI splatit. Jak rekl Henry Ford: " Je dobre, ze lide nerozumi jak funguje bankovni a financni system, protoze kdyby tomu porozumeli ,jsem si jisty, ze do rana vypukne revoluce!!!"
    • Ano je dobře , že lidé nerozumí ---- ale ty rozumíš jak okrást že ??
      • ANO, jste asi opravdu blbec
  • Chalupo, proč zahánět Babiše, když se finanční situace státu pod jeho správou rok od roku zlepšuje. KDOPAK VÁS PODPLATIL ZA TAKOVÝ ČLÁNEK ?
    KDYBYSTE TO NAPSAL V SERIÓZNÍM PLÁTKU, ASI BY VÁS VYKOPALI, ale to se může stát i tady.
    • Seriozní plátek , myslíš, plátky z rodiny Mafry... ?
      • Víš, jaký je rozdíl mezi Mafrou a ČT? Mafra si své lži financuje sama, kdežto ČT za lži ještě vybírá od nás od každého výpalné, aniž bychom vlastnili TV přijímač.
    • Kalousek to tak chce
  • Kam ty chceš koho zahánět a čemu chceš zabránit???
    Tomu aby se tady sál etablovaly socanské vyližřitky a dělaly ze sebe namustrované rozdělovače peněz??? Ten článek stojí za prd stějně jako jeho ubohý autor. Bohužel tak trapných článků je plný internet, ale tiscali a idnes bezpečně vedou. Hoši běžte už dělat něco užitečného!!!
  • zde nonstop?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit